ben mehmet yüksel
rehber öğretmenim.
askerliği bitirip geldim
tayin istedim yüreğirde koza ilköğretim okulu geldi.
kısmetse ağustos başında giriş için ve ev tutmak için gelecem Adana'ya
Mehmet hocam şimdiden hoşgeldin
branş nedir?
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Mehmet hocam hoşgeldiniz.
hoşgeldiniz çanakkale ekibi fotoları sabırsızlıkla bekliyorum
olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar:bounce:
Çanakkale gezisine katılan arkadaşlar kazasız belasız gelmenize çok sevindim . ama sanıyorum yorgunluk vardır.tüm arkadaşlara hayırlı haftalar.
Merhaba arkadaşlar,
9 Günlük gezimizi sağ sağlim, sorunsuz ve son derece keyifli olarak tamamlayarak döndük. Foto çekiminin büyük bölümünü oğlum Ethemhan yaptığı için en kısa zamanda yüklemek için çaba harcayacağından eminim.
Gezi boyunca bizleri siteden ve yürekleri ile takip eden siz dostlarımıza gönülden teşekkür ederim. Bir dahaki gezilerde görüşmeyi ümit ediyorum.
Arkadaslar hos geldiniz kazasiz belasiz gelmenize cok sevindim....Gorusmek uzere..
Herkescıklere selamlar
Sorunsuz bır sekılde gezıyı tamamladık cok sukur bıraz yorgunluk var ama tatlı yorgunluk olur okadar. Biliyorum sabırsızlıkla fotoları beklıyorsunuz sadece benım cektıgım foto sayısı tam olarak 1200 bunların ayıklanıp siteye konulması bıraz vaktimi alacak ama yükleyecegim en kısa zamanda sizi fazla bekletmeyecegim
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
herkeşe iyi akşamlar,
mehmet hocam hoşgeldiniz
çanakkale fatihleri hepiniz hoşgeldiniz,kazasız belasız döndüğünüze sevindim,çarşamba mümkünse görüşmeyelimyada ayrı oturalım,çanakkale ekibi ve ptt ekibi olarak
herkese iyi akşamlar çanakkale ekibi hoş geldiniz çarşamba günü çamlık buluşması olursa eğer allahtan bir mani çıkmassa bu gün aldığım motorumla bende gelmeyi istiyorum herkese iyi akşamlar kazasız sürüşler
iyi akşamlar urfa...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
çanakkale gezginleri hepinizin keyifli gelmesine çokk sevindim.hoşgeldiniz.bende bugün geldim.sizleri özledim.işşallah çarçamba günü hasretle sizleri kucaklarım.ciğerlerim.
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın ADANA MT.
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)