günaydın arkadaşlar.hepinize çanakkaleden selamlar.
günaydın arkadaşlar.hepinize çanakkaleden selamlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Maşallah, maşallah. Bende son gaz para giriktiriyorum yeni motorum için Bora abi, Farınız ve yolunuz açık olsun Allaha emanet olun.
herkese selamlar.görmeyeli nasılsınsınız ciğerlerim.
kızı kolda fazerı yolda severim.
ben iyiyim abi diğer ciğerlerden ses soluk yok,sen nasılsın görmeyeli
vayyy endurocu abem naber....
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
hayırlı geceler mt nin gece kuşları.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Gunaydın adana mt.. Canakkaleden herkescıklere selam 25 dk sonra kaz daglarındakı festıvale dogru harekete gecıyoruz ordanda eskısehıre bu gece orada konaklıcagız hersey yolunda sevgıler selamlar..
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Seyahatte olan ve siteye giren tüm arkadaşlara iyi günler .
tahminimce süper oldu gezi bence
olması gereken şeylerin adını iyilik yapmak koymuşlar:bounce:
Eskişehir'den tüm dostlarıma iyi akşamlar dilerim. Bizi merak edenlere ,seyahatimiz sorunsuz devam etmekte , kısmet olursa yarın Kayseri'ye devam edecez...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
cümleten selam arkadaşlar) iyisiniz umarım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Herkeslere iyi akşamlar...Çanakkale ekibi sag sağlım döndü. Resimler için biraz sabrımızı rica edecez, cunku o kadar çok cektikki Eteman ancak ayaklayip fotoroman yapacak)
Bizi izlemeye devam edin...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Çok şükürabi sağ salim geldiniz . Bugün sizi gördüm önümden muzaffer abi ve yusuf abi geçti fırtana gibi tekirde karsambaç çının önundeydim
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
hoşgeldiniz...
kısmet olursa bende bundan sonra adanalı sayılırım en az 3 yıl boyunca
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)