Tüm motorcu arkadaşlarımın mirac kandilini kutlarım .inşallah çanakkaleye gidecek ardaşlarım kazasız belasız gider gelirler şimdiden hepsine hayırlı yolculuklar dilerim.
Tüm motorcu arkadaşlarımın mirac kandilini kutlarım .inşallah çanakkaleye gidecek ardaşlarım kazasız belasız gider gelirler şimdiden hepsine hayırlı yolculuklar dilerim.
Günaydın arkadaşlar
İyi yolculuklar temmenisinde bulunan tüm dostlarıma teşekkür ederim, inşallah başka gezilerde birlikte oluruz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Desenize bizler gidince buralar öksüz kalacak
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
seyahate giden tüm arkadaşlarıma hayırlı yolculuklar dilerim.kazasız gidip gelmeyi nasip etsin tekerleriniz hep düz bassın.
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın arkadaşlar,en geç 1 saat sonra yola çıkıyoruz.iyi yolculuklar temennisinde bulunan arkadaşlarıma ADANA size emanet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Seyahete çıkan tüm dostlarıma hayırlı yolculuklar diliyorum allah güle güle gidip gelmek nasip etsin iyi gezmeler selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Abi yolunuz açık olsun, Allahım sizi esirgesin, İyi eğlenceler. Benim yerimede gezin olurmu
geziye kayılan abilerime hayırlı yolculuklar dilerim.bol bol gezin dadını iyi çıkarın.bolca resim bekliyoruz ona göre.resim olmasada olur tek siz sağ salim gelinde...farınız ve yolunuz herdaim açık olsun...
geç oldu ama olsun geziye giden tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar kazasız keyifli sürüşler dilerim,artık gelince 2 ay çanakkale muhabbeti dinleriz ,bitmeyen datça gibi,
anaaaam tükan boş kalmış iyi akşamlarrrrrr herkese diyecem ama kimse yok,
ahanda muzaffer abim altlarda geziniyor alooooooooo sanada iyi akşamlar
yav yüksel geziyor bire cengizim.özlettin kendini cengizimmm.
kızı kolda fazerı yolda severim.
abi 3 gündür evdeydim boya yaptım,iki odayı boyadım temizlikti falan,tatilde bitti yarın iş başı
desene çarşambaya kimse gelmeyecek
adana mt çanakkale ekibi antalyaya varmış.şuan itibariyle tam olarak hangi ildeler daha haberi gelmedi son olarak antalyadalar...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...lyada-idi.html
selam arkadaşlar
gezginlere selamlar, güzel geziler olsun, ağrısız sızısız gelesiniz )
Bora abi özel sele yaptırsaydın bari(antalya tecrübesini hatırlatırım)
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
tum arkadaslarıma günaydın.suan IZMIR/FOCA dayız.sabah kahvaltısını kahkahalar eslıgınde yapıyoruz.az sonra hedefımız olan CANAKKALE ye hareket edecegız.(tabıı denız sefasından sonra)
ıyı yolculuklar dıleklerınde bulunan tum dostlarımıza tesekkürler.cok sukur suana kadar herhangı bır olumsuzluk olmadı.keyıflı bır sekılde rahat bır yolculuk devam edıyor.ANTALYA da Selcuk ve Isılay kardesımız PATARA da Haluk kardesımız AYDIN da da DR Gokhan kardesımız bızı karsıladı.dün aksam da foca da balık+rakı muhabbetı gayet güzeldı.hepsıne arkadaslarım adına tesekkür edıyorum.DEVAM EDECEK.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)