Herkes hayırlı haftalar bol kazançlar dilerim
Herkes hayırlı haftalar bol kazançlar dilerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Cumartesi günü sınava giren genç arkadaşların sınavı başarılı geçtiğini umuyorum
Bu konda yorum yazan hiç kimse ne garip acaba kötümü geçti
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ulen benim yokluğumda ne tezgahlar dönmüş bireeee.anlayanlara şunu yazim garii...koyunun olmadığı yerde KEÇİYE abdurahman çelebi derler.siboplar sizi
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
15$+35$ kargo =50$ maal oldu. Ama nasıl bana göre çok hırçın oldu ha
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:34 ----------
Bora abi bilirsin farklı olmayı seviyorum Bu arada senice çok seviyorum ha biliyorsun dimi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:36 ----------
Abi orjinal Far sanki biraz daha fazla ışıtıyor gibi ama heves işte Teşekkür ederim.
eveeet.
yusuf,hani belli başlı şeyler vardır,artık kalıplaşmıştır.mesela chopper denince akla bol nikelajlı siyah,deri çantalı yayvan bir motor gelir.naked denince de akla,adından da anlaşılacağı gibi çıplak,yuvarlak farlı,sürüşü bol rüzgarlı bir motor gelir.o bakımdan şeyttiydim. ama sen beğeniyorsan mesele yok.
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın dostlarım.
Merhaba Gençler
Akşam görüşmek üzere
iyi akşamlar akidaşla,birazdan çıkıyorum görüşmek üzere
pırı pırıl bir güne günaydın dostlarım.hava bugün çok berrak ve güzel.:
Hafta sonu için gezi proğramı olan varmı
Ben pazar günü aslan köyün üst tarafındaki yaylaya (satnat ıras)gitmeyi düşünüyorum, sizler ne dersiniz ?
http://www.motosiklet.net/forum/etki...as-gezisi.html
o modeli bilemicem de berkay kardeş suzuki motoruna sahip bikaç model var mesela honda ya benzeyen ramzey 125 8a ve aynı model ismine sahip model ismi (xf 200 2v) monero ve pıonner markaları var bunlarda 200cc ve çok kaliteli motorlara sahipler.tahmini fiyatları 2500 ila 3000 tl arası olabilir.alabileceğin en iyi nakedlerden bitanesi..haa bide suzuki motoruna sahip bi motosiklet daha olacaktı öyle hatırlıyorum hindistan malı tvs apache 125 bu modelde suzuki motoruna sahip.ayrıca honda cbf 150 de gezi için güzel olan model den bitanesi.sessiz titreşimsiz ve çok az yakıt sarfiyatı ile güzel motosikletlerden bitanesi.fakat tercih senin göz zevkine ve bütçene bakar.ben olsam suzuki motoruna sahip nakedlerden birini alırdım.benim cross um var onun bakımları için bir ustaya gitmiştim yeni gelmişti dörtyola antepli kendisi onun motosikleti pıonner xf 200 2v modeli.bu motosiklet ile ilgili bayaa bir sohbet ettik birçok yönden avantajlı.en önemlisi ömürlük motorlar mış dediğine göre.ama sonradan çıkan modellerde kaliteyi bozarlarmı onu bilemicem.biraz da olsa fikir edindirdiysem ne mutlu bana.
herkese iyi akşamlar,muzzo çok isterdim amma velakin pazartesi köye gideceğim için evdeki bütün işleri toparlamam lazım daha halıları toplayamadım,montaj yapılıp yenilenecek ahşam masa var bla bla bla yane
selam arkadaşlar hepiniz iyisiniz maşallah)
görüşmek dileğimle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)