gunaydın adana mt
tüm ADANA MT ailesinin kandili kutlu olsun
Tüm arkadaşlarımın Regaib Kandilini Kutlar.Sağlıklı ,mutlu,huzurlu günler temenni ederim
Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı
ve o'nun sonsuz affından, muhammetinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı
umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun !!!
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
tüm ADANA MT ailesinin regaip kandili kutlu olsun,dualarınız kabul olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
adana mt artık bende sizlerleyim.hepinizin tanıdığı ismail ustanın yanındaki mehmetim.zaten aranızda değil hemen yanıbaşınızdayım
kıymetli adaşım muzo
Aşağıdaki görmüş olduğun resimler birileri tarafından bana mail olarak gönderilmiştir. not olarak şöyle bir yazı vardı."Resimlerin devamı detaylar ile birlikte bende var, küçük bir meblağ karşılığında (10.000 $(sakal)) bu resimleri sitede yayınlamıyacağım, aksi taktirde tüm çıplaklığıyla yayınlayacağım"
konu hakkında bilgisi olan lütfen konuya açıklık getirsin, bu işin şakası olmaz benden söylemesi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
benimle de ilgisi yok ki.
eveeeet.
Ya Muzafferim,
Kuştan korkan darı ekmez, Muzaffer abim böyle ufak tefek şantajlara kulak asmaz.
Yayınla gitsin.Ak göz, kara göz ortaya çıkar o zaman.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:25 ----------
Hoş geldin yeğenim,
Alttan alttan okuyup duruyordun. Şimdi en azından iki satır yazarsın, forma renk gelir.
herkeşe iyi akşamlar,herkeşin regaip kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim,
ayda bir kamplı aslında bencede güzel fikir olabiler kanımcca
günaydın arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 63 kullanıcı var. (0 üye ve 63 misafir)