selam arkadaşlar 17:00 da evde olacağım, 17:30 da yanınızdayım, resime beni bekleyin:D
selam arkadaşlar 17:00 da evde olacağım, 17:30 da yanınızdayım, resime beni bekleyin:D
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın Millet
Geziye gidenlere iyi eğlenceler; o saatlerde Tarsus'a gideceğim. Yolda görüşebiliriz
günaydın arkadaşlar.bu akşam lütfen vaktinde MOLA'da olunuz.17.30'da KESİN hareket.geciken bize yetişsin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Halletmem gereken bir işim var. Sorun çıkmaz ise saat 17.00 de moladayım.
Görüşmek üzere.
slm arkadaşlar bu mersine gidecek arkadaşlar bu gece ordamı kalmayı düşünüyor.eger dönecek olan varsa geliyim yoksa malesef yarın çalışıyorum.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Selam Tüm Adanaya...
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
merhaba arkadaşlar,MERSİN ŞENLİĞİ'nden,sağ salim döndük.resimler,aşağıdaki linkte.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2082657
günaydın yorgun kampçılar ve yorgun olmayan PTT cileeeer.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Hayırlı işler,
Bol kaançlar.
Umarım geziniz sorunsuz geçmiştir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Muzaffer kardeşim,
Şimdi sana telefon açacaktım, nerelerdesin, misafirlerini yolcu ettin mi?
Çarşamba' ya görüşelim, özledik seni.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------
Bora abi,
Bizlerin çektiği resimlerin dışında Mersin gurubunun çekmiş olduğu genel festival görüntülerinin olduğu bir konu başlığı varmı ? Yoksa benmi bulamıyorum.?
Tecrübenden istifade edelim mümkünse.
herkeşe iyi akşamlar,hayırlı haftalar dilerim,dizimi bir yere vurdum hatırlamıyorum asma acısı bana hafta sonunu çok hatırlatıyor,
başkanım dizimi nereye vurdum haberin varmıhani başkansın ya belkim haberin vardır diye şeyettim
selam arkadaşlar)
güzel bir etkinlik oldu, tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.(ailem limonludaydı onlarada zaman ayırmam gerektiğinden erken ayrılmamı hoşgörmenizi rica ederim)
tek online çenkiz abi iyi akşamalar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
boracığım canım arkadaşım.....bende sana ait birkaç poz var ziteye koymayı arzu ediyorum.fakat istersen makul birşeyle yayınlamıyayım(sakal)nedersin canimmmDOKTORUMMMMMMMMMMM gökhanım nasılsın yiğidimmmm.özledim seni bireee
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)