günaydın arkadaşlar.
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Adanalı abiler kardeşler
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
2 gündür siteye giremedik diye kimsecikler girmemiş, bu ne hal Bora kardeş
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hiç sorma ortalık süt-liman.okuyanlar da yazmıyor zaten.
Böyle giderse bende sadece okuyacam
Akşam çamlıkta olacam, gelmek isteyen buyursun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Yarın (perşembe) itibariyle şenliğimiz resmen başlamış oluyor.Bize en yakın festivalin 1000 km olduğunu düşünürsek Mersin motosiklet şenliğini kaçırmamanızı öneriyoruz.
günaydın arkadaşlar,
mersin şenliğine,işlerimiz dolayısı ile,c.tesi akşam üstü hareket edilecektir.tahmini 16.00-16.30 gibi çıkılacaktır.katılacakların listesi:
1-ben,
2-b.cengiz,
3-k.cengiz,
4-yusuf(VFR),
5-mümin,
6-özden,
7-ahmet,
8-suat,
9-hakan(tenis hocası),
10-
hareket yeri:mola tesisleri olacaktır.karar verip katılmak isteyen arkadaşlar,listeye ismini eklesin.bilgilerinize.
Sayın başkan listeye benide dahil edebilirsin.
Benim gelip gelmiyeceğim misafirlerime bağlı Siz en iyisimi beni yok sayın
iyi aksamlar adana mt
iş yogunlugundan bir hafda birazyokum
kara murat benim FUAT KOŞAK
izin ayarlayabilirsem bende kapızlıda olacağım arkadaşlar.selamlar hepinize
günaydın ))
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
GÜNCEL
BİLGİLENDİRME
arkadaşlar,2 gündür kamp sorumlusu ile görüşüyorum,deniz harikaymış,akşamları fazla serin olmuyormuş ve sinek yokmuş.diğer şehirlerden epey gelen varmış.yarın akşam saat 17.30 da SİLİFKE'ye kortej halinde gidilip,ATATÜRK heykeline çelenk konacakmış.yetişebilirsek biz de korteje katılabiliriz.yaklaşık 400-500 motor olacakmış.
ÇANAKKALE YOLCULARINA;
az önce kayseri MT.ye şunları yazdım:
*ADANA'dan hepinize selamlar arkadaşlar.kısmet olursa 10 temmuz sabahı kalabalık bir gurupla,ÇANAKKALE' ye gidiyoruz.dönüş rota planımızda,ayın 17 sinde,KAYSERİ ERCİYES'te konaklamayı düşünüyoruz.o civarda konaklayabileceğimiz,hesaplı bir otel,pansiyon var mıdır?tabi şöyle pastırmalı-sucuklu pide de yiyebileceğimiz bir lokanta lazım.eğer isim/adres/telefon konusunda bilgilendirebilirseniz çok seviniriz.
KAYSERİ'den,murat kardeş cevap yazmış:
*Bora abi başımızın üstünde yeriniz var. inşallah o gün Erciyes'te görüşürüz.yalnız hala kar var Erciyes'te hava çok soğuktu.haberiniz olsun.yemek yiyebileceğiniz yer olarak benim tavsiyelerim sırasıyla elmacıoğlu iskender,kaşıkla mantı restorant,kayadibi restorant,şahin sucuk evi olabilir. kalacak otel konusunda pek bilgim yok. ama sorarız.
bilginize.
MERSİN'e gideceklere duyurulur
arkadaşlar,az önce DEMİRGÜRSEL aradı.kampa o da gelecekmiş,yalnız saat 16'da işten çıktığı için çıkış saatimizi 17.30'a almamızı rica etti.arkadaşımızı kırmayalım.saat 17.30 da MOLA'da buluşuyoruz.bilgilerinize.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)