hep beraberrr nice 101 sayfalaraaaa caanım kankammmm ama wodkamız yok sankimeee bu forumm ayık kafayla çekilmez nerdesin looo wodkaaaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ha bi wodka eksik demi beni adamdan saymıyon anladım ben onu taam
cengiz karga pokunu yemeden foruma yorum yazmasan rahat edemicen dimi
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
kanga anılla beraber biz bişey planladıkkk, şincik şöyle oluyor ,internette bize saran adanalı ,bi kaç tane ,hafiften kırık ,nasıl derler efemine ( kibar haliyle ) arkadaşlar ortaya çıktıı ,şunlarla bi bağlantı kurarsan, ii anlaşabileceğinizi düşünüyorummm, ee senin sınırsız aşk ve arkadaşlık düşüncen sonucunda, belki onların yanındaki bayan arkadaşlarla bizde bağlantı kurabilirizzz ,maksat muhabbet yoksa kendimiz için bişey istiyorsak namerdizz dimii anılll
eee sende kargaların poku yemesini mi bekliyon yani canım kardeşim bundan sona kaskına dikkat et isoyla bir oldun hıııbak peşin peşin söyleyim kaskın çizilirse benden bilme haaaaa
bakalında bilimum çeşit bulunduran ve bunları satan adamdan daha ne beklersin cengizim gör işte kanka de bagrına bas adam senide satsın
len kankaaaaaa sen önce bakalını bir büyüt market yap sona gel yanıma pakallarla muhabbet etmiyorum hele laz bakkal tiriplerine giren arap bakkallarla heçççç işim olmaz
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ohoooo cengiz sende hemen sinirlenmişsin ama seni adana mt nin dışında yeni bir akıma sokmak istedik ne var bir tanışmayı dene iso yu kırma bak sonra herşey güzel olcak senin için
ismail göya sende geliodun saat 1 de sigorta şirketine gitcektik
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
Allah'a şükür değişken bi yapım yok, neysem o'yum. İş yerim de patron-çalışan ilişkisi zorluğu olmadığı için her yerde Tubiş'im ben ..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Patron deil zaten, çalışanlar bana hanım der
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Bulunduğum ortam da benden başka çalışan yok ..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
biliom
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)