Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Günaydın, Hayırlı işler, hayırlı kazançlar. Dün bir çoğunuzu otobanda gördüm. Gürsel abi köprünün altında yağmurdan korunmak için bekliyordu. Diğer arkadaşlarıda otoban çıkışında gördüm.
    Bende dün akşam adanaya dönüşümde 140 km hızla giderken mola düzlüğünde Aracımın arka sol lastiği fırladı Nasıl oldu anlamadım Allah yüzümüze baktı usta manevralarla aracı sağ selamet sağa çekip durdurmayı başardım. Verilmiş sadakam varmış valla

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Geçmiş olsun yusuf.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın, Hayırlı işler, hayırlı kazançlar. Dün bir çoğunuzu otobanda gördüm. Gürsel abi köprünün altında yağmurdan korunmak için bekliyordu. Diğer arkadaşlarıda otoban çıkışında gördüm.
    Bende dün akşam adanaya dönüşümde 140 km hızla giderken mola düzlüğünde Aracımın arka sol lastiği fırladı Nasıl oldu anlamadım Allah yüzümüze baktı usta manevralarla aracı sağ selamet sağa çekip durdurmayı başardım. Verilmiş sadakam varmış valla
    Allah korumuş valla Geçmiş olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

Bakim motorumun çantalı halini beğenecekmisiniz, çantaları cumartesi günü motorumun rengine boyatım

Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    güzel olmuş,tekrar güle güle kullan.

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar.iyi haftalar,bol kazançlar olsun herkese.
    kozan için liste hala oluşmadı, sayı isteniyor arkadaşlar.
    Bora abi,
    Bu aralar seyahatim çok yoğun. Bu nedenle sanırım katılmam mümkün olmayacak.

Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Yusuf,
    Geçmiş olsun, sadakayı bol tut; Allah korumuş.

[
    [/COLOR]Bakim motorumun çantalı halini beğenecekmisiniz, çantaları cumartesi günü motorumun rengine boyatım

Muzaffer kardeşim,
    çantalar çok şık görünüyor. Keyifli sürüşler diliyorum
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

Bakim motorumun çantalı halini beğenecekmisiniz, çantaları cumartesi günü motorumun rengine boyatım

Bana pek hitap etmiyor ama çanta sevenler çok şık bulmuştur herhalde. Bu motosiklette çantasız birşeyler eksik gibi duruyor biraz. Çanta bütünlemiş gibi. Arkanın öne nazaran zayıf görüntüsünü(alçak ve öne göre dar kuyruk) kapatmış gibi geldi bana. Çantaları motorun rengine boyatma sebebin, çantaların virajda çizilmesiymiş abi bir rivayete göre. Doğru mu acaba?

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Muzaffer abi yan çantalar çok şık olmuş gerçekten güle güle kullan birde 3lü halinde resimlerini görürsek daha güzel olur
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı Gnusher adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana pek hitap etmiyor ama çanta sevenler çok şık bulmuştur herhalde. Bu motosiklette çantasız birşeyler eksik gibi duruyor biraz. Çanta bütünlemiş gibi. Arkanın öne nazaran zayıf görüntüsünü(alçak ve öne göre dar kuyruk) kapatmış gibi geldi bana. Çantaları motorun rengine boyatma sebebin, çantaların virajda çizilmesiymiş abi bir rivayete göre. Doğru mu acaba?
    Aslına bakarsan bende çantalı motordan pek hoşlanmam ama uzun yolda lazım olacak diye motorumu bu hale getirdim, şimdide çok hoşuma gitti Beni tanıyan herkes virajlara nasıl girdiğimi bilir bence bu konuda fazla söze gerek yok

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:00 ----------

Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muzaffer kardeşim,
    çantalar çok şık görünüyor. Keyifli sürüşler diliyorum
    Yusuf abi teşekkürler, artık çanta sorunum kalmadı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------

güzel olmuş,tekrar güle güle kullan.
    Darısı olmayanlara

Kozan etkinliğine katılmıyacam, biliyorsun geçen sene talihsiz küçük bir kaza başıma gelmişti. Onun için artık böyle kalabalık etkinliklere katılmak istemiyorum
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora abi,
    Bu aralar seyahatim çok yoğun. Bu nedenle sanırım katılmam mümkün olmayacak.
    sağlık olsun ama,çok şey kaçıracaksın.

Beni tanıyan herkes virajlara nasıl girdiğimi bilir bence bu konuda fazla söze gerek yok

havan batsın.

Darısı olmayanlara

amiiiin.

Kozan etkinliğine katılmıyacam
    sizsiz olmaaaaz.

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    herkese iyi akşamlar muzo yoksa bende yokum o gaddar

Motosikleti
    cengizim,ne filimi ne ankarası?

çok güzel olmuş bence

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    perşemba günü mr çektirdim bel ağrılarım arttı,hani durum kötüyse angaraya gidecektim cuma günü,biraz fazla zorlamışım disklerin arası açılmış dedi,bugün filmleri aldım tohtura göstermeye gittim idi ameliyatlık bişey yok dedi rahatladım,onun için bazar günü gelebilirim dabi muzo da gelirsse

Motosikleti
    kawasaki en 500 2005
    yaw arkadaşlar listemi mi uzuuuunnnnn yoksam yazmakmı zor bir türlü olmadı daha....sayı gerçekten önemli hepinize iyi akşamlar..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:19 ----------

bu arada cengiz allah rahmet etsin ne oldu bilmiyorum ama sanırım bir cenaze konusu oldu..

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    bora boşa kürek çekiyorsun canım.benide es geç istanbula gidiyorum.sana iyi geziler dilerim.kavurmayı yerken kulağımı çınlatyusuf geçmiş olsunadaşım ben çantaları beğenmedim varmı itirazın KOMYON gibi olmuş renk tonu farklı gibi geldi
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Motosikleti
    Touring

hayırlı olsun muzaffer abi güle güle kullan...bizim askerliğimiz çoookk.biz daha okulu bitirecez sizlerin yaşına gelecez öyle büyük cc motor alacaz ohooo daha çok var.ama herangi bir gezinize katılmama engel bişe yok.şu an kullandığım cross motosikleti bi satim naked tarzı uzun yolda yormayan cinsten bi motosiklet almayı düşünüyorum.çünkü çoğunlukla takip ediyorum gezilerinizi çoğunlukla mersin taraflarına ve mersin sınırları içinde gezi yapılıor malum bende HATAY-Dörtyol dan katılacam her ne pahasına olursa olsun.sizinle en az bikere bile olsa uzun yol yapmak isterim.bikere arkadaşla mersine gittim motorumla çok yordu beni kerata.beklentilerime göre bir motosiklet alim ilk olarak senle irtibata geçecemmuzafferabi.ilk gezinize katıldığımda mümkünse mersin taraflarına gezi düzenleyelim birdaha gitmek isterim oralara çok sevdim orayı özellikle merkezi.sonraki gezilerde istediğiniz yere gidersinizbelli olmaz ilk sizinle yaptığım geziyi beğenirsem hep gelmeye çalışırım bellimi olurbu arada gezi raporu nerede varda ben mi görmüom...

Motosikleti
    günaydın dostlarım.

Motosikleti
    cbf 150
    günaydın arkadaşlar..
    [B]hayatı tesbih yaptım bazen çekiyorum, bazen sallıyorum..[/B]

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Günaydın Millet

Muzaffer ciğerim güzel boyamışsın ama ben siyah halini daha çok beğendim.

Bora abi hafta sonu Adana'da değilim, katılamayacağım.

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    Günaydın arkadaşlar

günaydın arkadaşlar.iyi haftalar,bol kazançlar olsun herkese.
    kozan için liste hala oluşmadı, sayı isteniyor arkadaşlar.
    Bora abi ben ve Suat Ceyhan'dan katılacağız Kozan'da buluşuruz artık selamlar
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)

Bu Konudaki Etiketler