Adana-MT de yeni olup 1000. sayfada 1. olmak
Herkese Günaydın.
Bir kaç gün önce Adana'dan Chopper grubu geçmiş. Bilgisi olan, resim çeken var mı?
Adana-MT de yeni olup 1000. sayfada 1. olmak
Herkese Günaydın.
Bir kaç gün önce Adana'dan Chopper grubu geçmiş. Bilgisi olan, resim çeken var mı?
Evet gruba denk geldim atatürk caddesi gülbahçesi önünde ama fotograf cekecek fırsatım olmadı..Ama ses şöleni çok hoşuma gitti
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Günaydın Millet
Özellikle Mustafa ve Turgay abilerin ve tüm Adana MT'nin Gençlik ve Spor Bayramını Kutlarım
Sevgili Ahmet senide tebrik ediyorum
Atatürk Caddesinde ve Turgut Özal'da gören arkadaşlarım aradılar ama iş yerini bırakıp çıkamadım malesef.
Bu ses konusuna bende hastayım.
Zafer abi teşekkür ederim.....
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ya bora abi kırdın tüm heyecanımı abi yaaa
neyse abi bi tatlı yer çekirdek çinter unuturuz herşeyii
slm adana mt...:)
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
tüm motordaşlarımın 19 mayıs atatürk'ü anma gençlik ve spor bayramını kutlar...büyüklerimin ellerinden öperim
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
günaydın arkadaşlar.
arkadaşlar,b.cengiz(ENDUROCU 01) arkadaşımızın eniştesinin vefatını öğrenmiş bulunuyorum.kendisine ve ailesine başsağlığı diliyorum.
DUYURU
arkadaşlar,geçen yıl olduğu gibi,bu yıl da,KOZAN belediye başkanı Sn.KAZIM ÖZGEN'in, ''KOZAN'ın kurtuluş haftası etkinlikleri'' çerçevesinde daveti var.ADANA-OSMANİYE-K.MARAŞ-HATAY-MERSİN-G.ANTEP'ten katılımların da olacağı bir etkinlik olacakmış.kısa bir şehir turunun sonrasında,nefis sac kavurma ikram edilecek.hazırlanacak ikram için,katılımcı sayısı isteniyor.geçen yıl katılan arkadaşlar bilirler.katılamayan arkadaşlarımız için,geçen yılın resimlerinin linki :
http://www.motosiklet.net/forum/etki...bulusmasi.html
buluşma yeri:doğu tarafı MOLA tesisileri,
hareket saati:09.00
katılmak isteyen arkadaşlarım,lütfen bu listeye isimlerini eklesinler:
1-ben ve eşim,
2-
3-
Bora kardeş, tarih yazmamışsın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)