Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Muğla - MT]

REKLAM ALANI

Fethiye merkez akıllı olsun herkes.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Bulent78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Selam Mugla Mt,

Mugla da sanirim Koycegiz taraflarinda Tutku motor diye bir yer varmis bileniniz, taniyaniniz var midir, begendigim motorlardan biri onlarda duruyormus da, hani yakin olaniniz var ise eger, benim icin bir goz atabilir mi diyecektim, malum ankara 600 km kadar uzak oraya parayi daha denklestiremedik ama ciddi ciddi dusunuyorum almayi. Motor bal rengi hornet.

teknoali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tudey Gsr pcx
    Merhaba hornet naptiniz acaba daha once alışverişim olmuştu orasi ile gordugum kadariyla iyi bir yer

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    DAha benim motoru satamadım ama illaki satılır, kimseden de ses çıkmadı burda. Motorun muğla dışına çıkmadığını söylediler, belki burdan gören, bilen vardır diye sorayım dedim.

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Son mesaj üzerinden 1 ay geçmiş,bakımları oraya yaptırıyorum.Bir sıkıntı olmadı.Kısa zaman sonra yine gideceğim bir bakarım.

onur87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamana Dt 125- KTM EXC 250
    Herkese tekrardan merhabalar. Önceleri MT Muğla ile çok güzel gezilerimiz olmuştu şimdi var ise bile takip edemiyorum artık. Tarz değişikliği dolayısıyla da bu tarz gezilere katılamıyorum.
    Dalaman'da kros enduro gezileri yapiyoruz bu çevreden meraklı bize katılacak arkadaşlar var ise aramıza katılmalarını isteriz.
    Yalnız motordan önce korumalarınız bizim için daha önemli korumalarınız var ise aramıza bekleriz..

Motosikleti
    Honda CB 600f Hornet
    Alıntı banro adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son mesaj üzerinden 1 ay geçmiş,bakımları oraya yaptırıyorum.Bir sıkıntı olmadı.Kısa zaman sonra yine gideceğim bir bakarım.
    Ohooo, ben o bir ayda gittim motoru aldim, Ankaraya o sogukta 700 km geldim bile ilginiz icin sagolun.

Sehirdisindan motor almak cidden buyuk bir kumar, en kotu ihtimalle, aldigim motor patlak olabilirdi, Tutku motor ve motorun sahibi beni kandirabilirdi ve kazali bir motor almis olurdum. Allahtan gerek motor sahibi arkadas gerek de Tutku motor sahibi, cok iyi insanlardi da sorun yasamadim, zaten motora degil sahibine guvenerek gittim Muglaya, motor cok temizdi. Yine de sifir motor bile olsa, eger telefonda sahibiyle yaptigim konusmalar icime sinmezse, yani sahibinin konusmalarini begenmezsem guvenip de gitmezdim, dedigim gibi, motor sahibi arkadasa guvendim de gittim, o da sagolsun guvenimi bosa cikarmadi. Ben de motorumu satarken ne var ne yok soylemistim, ilanda da yazmistim zaten. Halen boyle durust insanlarin oldugunu gormek umut verici gercekten. Piyasa da herkes kaziklayacak insan aramiyor
    mrtt7 bunu beğendi.

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Alıntı onur87 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese tekrardan merhabalar. Önceleri MT Muğla ile çok güzel gezilerimiz olmuştu şimdi var ise bile takip edemiyorum artık. Tarz değişikliği dolayısıyla da bu tarz gezilere katılamıyorum.
    Dalaman'da kros enduro gezileri yapiyoruz bu çevreden meraklı bize katılacak arkadaşlar var ise aramıza katılmalarını isteriz.
    Yalnız motordan önce korumalarınız bizim için daha önemli korumalarınız var ise aramıza bekleriz..
    Onur87 Çoluk çocuğa karıştık,bizim gurupta herkes kendi yoluna gitti.Kimi tarz değiştirdi, kimi tayin oldu,kimi motor işini bıraktı.Ben de işden ve çocuklardan fırsat buldukça, Fethiye Marmaris falan solo takılıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:56 ----------

Alıntı Bulent78 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ohooo, ben o bir ayda gittim motoru aldim, Ankaraya o sogukta 700 km geldim bile ilginiz icin sagolun.

Sehirdisindan motor almak cidden buyuk bir kumar, en kotu ihtimalle, aldigim motor patlak olabilirdi, Tutku motor ve motorun sahibi beni kandirabilirdi ve kazali bir motor almis olurdum. Allahtan gerek motor sahibi arkadas gerek de Tutku motor sahibi, cok iyi insanlardi da sorun yasamadim, zaten motora degil sahibine guvenerek gittim Muglaya, motor cok temizdi. Yine de sifir motor bile olsa, eger telefonda sahibiyle yaptigim konusmalar icime sinmezse, yani sahibinin konusmalarini begenmezsem guvenip de gitmezdim, dedigim gibi, motor sahibi arkadasa guvendim de gittim, o da sagolsun guvenimi bosa cikarmadi. Ben de motorumu satarken ne var ne yok soylemistim, ilanda da yazmistim zaten. Halen boyle durust insanlarin oldugunu gormek umut verici gercekten. Piyasa da herkes kaziklayacak insan aramiyor
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.

rogget - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 esd,ybr250,dragstar650,kanuni tiger 250
    slmlar bodrumda havalar güzel ama pek faaliyet yok sanırım bisiklet tutkunları her hafta toplanıyor geçen hafta katılım rekoru kırdılar bizim neyimiz eksik ya da varda bizim mi haberimiz yok :0

serkanbitez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TENERE 660Z adayı kymco LIKE 125
    Alıntı rogget adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slmlar bodrumda havalar güzel ama pek faaliyet yok sanırım bisiklet tutkunları her hafta toplanıyor geçen hafta katılım rekoru kırdılar bizim neyimiz eksik ya da varda bizim mi haberimiz yok :0
    merhaba bende hafta sonu hanımdan izin çıkarsa motora bınıyorum,60 kişiye yakın bir grubumuz var fakat izin alan alamayan,işi olan olmayan derken toplamda ufak büyük cc olarak 15 motor bir araya gelip muğla çevresi turluyoruz,bazende 3 motor oluyoruz,bu hafta aksilik olmazsa bafa ve didim planımız var bilginize olsun.iyi günler tekeriniz düz bassın
    GELENE GİT,GİDENE GEL DEMEM!!

Motosikleti
    Alıntı serkanbitez adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba bende hafta sonu hanımdan izin çıkarsa motora bınıyorum,60 kişiye yakın bir grubumuz var fakat izin alan alamayan,işi olan olmayan derken toplamda ufak büyük cc olarak 15 motor bir araya gelip muğla çevresi turluyoruz,bazende 3 motor oluyoruz,bu hafta aksilik olmazsa bafa ve didim planımız var bilginize olsun.iyi günler tekeriniz düz bassın
    SÜPER BENM MOTOR SERVİSTE MANİSADA HERALDE 10-15 GÜNE KADAR GELİR BODRUMA KATILMAK ISTERIM SIZE

cesur509 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Çok yakında...
    Enduro Sezonu Bodrum'da Başlayacak (8-9 Mart)

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın açılışı 8-9 Mart tarihlerinde Bodrum'da yapılacak.

2014 enduro sezonu, Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yapılacak 'Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Burak Özel Yarışı' ile başlayacak. Bodrum'da 8-9 Mart tarihlerinde startı verilecek Enduro Şampiyonasının ilk yarışı birçok şampiyonluğa imza atan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Burak Özel adına düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun desteğiyle Bodrum Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Burak Özel Yarışı, Kızılağaç Köyü Bodrum Arena Motosiklet Parkuru'nda yapılacak. Sezonun açılış yarışı için Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da Bodrum'a gelecek.
    ilkervirlan ve rogget bunu beğendiler.

ilkervirlan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 150 (2012)
    Eğitime ihtiyacım var.
    Sevgili arkadaşlar, Muğla Merkez'de çalışıp Akyaka'da ikamet ediyorum. 40 yaşındayım ve 21 yılık A2-B ehliyeti sahibiyim. 15 gün sonra ilk motorumu alacağım. (TVS Apache RTR 150) Bugüne kadar vitesli ve manuel debriyajlı motorsiklet tecrübem olmadı. Motora binmeden önce eğitime ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Muğla çevresinde olup, bana tavsiyelerde bulunabilecek arkadaşlarla tanışmak istiyorum.
    Hepimize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.

Motosikleti
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/543/i2jd.jpg

Türkiye Enduro Şampiyonası'nın açılışı 8-9 Mart tarihlerinde Bodrum'da yapılacak.

2014 enduro sezonu, Muğla ilinin Bodrum ilçesinde yapılacak 'Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Burak Özel Yarışı' ile başlayacak. Bodrum'da 8-9 Mart tarihlerinde startı verilecek Enduro Şampiyonasının ilk yarışı birçok şampiyonluğa imza atan ve geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Burak Özel adına düzenlenecek.

Türkiye Motosiklet Federasyonu'nun desteğiyle Bodrum Motosiklet Kulübü'nün organize ettiği Türkiye Enduro Şampiyonası 1. Ayak Burak Özel Yarışı, Kızılağaç Köyü Bodrum Arena Motosiklet Parkuru'nda yapılacak. Sezonun açılış yarışı için Dünya Şampiyonu milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da Bodrum'a gelecek.

Motosikleti
    sürücü kurslarına gidip cüzzi bir ücret karşılığı onların motoruyla(genelde ybr125 olur)küçük bir eğitim alabilirsiniz daha önce araba ve bisiklet kullandıysanız en fazla 1 er saatten 2 ders'te kendi motorunuza bineceğiniz tecrübeyi kazandırır daha sonra trafiğe kapalı alanda pratik yapabilirsiniz trafiğe çıkana kadar.ben scooter a bile binmemişken 2 saat ders alıp ybr 125 alıp kullanmaya başlamıştım önemli olan trafikte motor kullanmak.bodrumda olsanız yardımcı olabilirdim ama muğla uzak.
    ilkervirlan bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı rogget adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sürücü kurslarına gidip cüzzi bir ücret karşılığı onların motoruyla(genelde ybr125 olur)küçük bir eğitim alabilirsiniz daha önce araba ve bisiklet kullandıysanız en fazla 1 er saatten 2 ders'te kendi motorunuza bineceğiniz tecrübeyi kazandırır daha sonra trafiğe kapalı alanda pratik yapabilirsiniz trafiğe çıkana kadar.ben scooter a bile binmemişken 2 saat ders alıp ybr 125 alıp kullanmaya başlamıştım önemli olan trafikte motor kullanmak.bodrumda olsanız yardımcı olabilirdim ama muğla uzak.
    Teşekkürler rogget

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı cesur509 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

http://imagizer.imageshack.us/v2/800...0/543/i2jd.jpg

Dedem vefat edince gelemedim. Dün toprağa verdik.

Motosikleti
    Başın sağolsun Adem.

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    Alıntı ilkervirlan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başın sağolsun Adem.
    Allah razı olsun sağolun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

Alıntı ilkervirlan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eğitime ihtiyacım var.
    Sevgili arkadaşlar, Muğla Merkez'de çalışıp Akyaka'da ikamet ediyorum. 40 yaşındayım ve 21 yılık A2-B ehliyeti sahibiyim. 15 gün sonra ilk motorumu alacağım. (TVS Apache RTR 150) Bugüne kadar vitesli ve manuel debriyajlı motorsiklet tecrübem olmadı. Motora binmeden önce eğitime ihtiyacım olduğunu düşünüyorum. Muğla çevresinde olup, bana tavsiyelerde bulunabilecek arkadaşlarla tanışmak istiyorum.
    Hepimize kazasız ve keyifli sürüşler dilerim.
    Bodrum da oturuyorum. Akyakadan yılda 1-2 kez motorla geçerim.cennet gibidir. Yakın olsaydık yardımcı olurdum

Motosikleti
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bodrum da oturuyorum. Akyakadan yılda 1-2 kez motorla geçerim.cennet gibidir. Yakın olsaydık yardımcı olurdum
    Teşekkür ederim. 24-25 Mart tarihlerinde Honda eğitimine katılıyorum. En garantisi o galiba.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler