barıs abinin ayagındaki alçı çıkmış bu arada arkadaşlar. hepimizin gözü aydın ama şu anda yüksek sezon milletin para kazanacağı dönem. ondan bu aralar gezilere katılabileceğini sanmıyorum. ama şahsen ben barış abiyle bi geziye katılmak isterim.
barıs abinin ayagındaki alçı çıkmış bu arada arkadaşlar. hepimizin gözü aydın ama şu anda yüksek sezon milletin para kazanacağı dönem. ondan bu aralar gezilere katılabileceğini sanmıyorum. ama şahsen ben barış abiyle bi geziye katılmak isterim.
GT650R
alper bakıyomda marmariste geziyosun
:9 e oralar benim mekandı bi aralar. yani bundan bi 5 - 6 sene önce oralarda biz cirit atardık ali sertaç cesur kürşat falan bilir
bu arada senin motor ne alemde kaç model satmayı düşünüyomusun?
GT650R
tamam yiğit ben senin yanına yarın yada çarşamba uğrıcam o zaman konuşuruz dediğin eksoz işinede bakarız.
sıcakta iz bırakır diyonda çıkartırsan iz bırakır bizde takarken çıkartmayı düşünmeden takıcaz. Orjinalde sıkıyo bi süre sonra insanın bişeyler yapası geliyo sürekli. Neyse bakarız aşırıya kaçmadan bi kaç tane çok hoş durur diye düşünüyorum.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
siz bilirsiniz beyler yarın sıcaktan tozdan su dan bunların yapışkanı atarsa ozaman gorurum ben sizi inş güzel olur.
GT650R
millet kim var bu hafta sonuna bir ses versin sona kalırsa yer bulamayız plan ilk başta yazıo ona göre ses verin ...
bu arada alper abi sana dediğim fiyattan en fazla 100 150 düşebilirim... eğer olmazsa bana haber verin size motor araştırayım, aklınızda fiyatlara göre...
ben varım. artık izmire haftaya ramazanda giderim. eşimle beni yaz. ben yiğite sorarım yiğitde boraya sorar onlarda yazar buraya. selime sen sor. capkan büyük bi ihtimalle gelir bu pazarfa kadar ya hadi bakalım
GT650R
oldu ozaman ben selime soruyorum...
iyi güzel olcak gibi,hadi hayırlısı... arkadaşlar başka gelen varmı ve alper abi kesin bana yarına kadar sayı söyle...
soner abi ses ver....
ben yiğite sordum onlar perşembe günü falan haber verecekler. c.tesi geceye kadar orgaznize oltuzu bigboy takma kafana en kötü beraber izmir yaparız
GT650R
varadero kürsatın artık beraber almıştık ben aradan cekildim sayılır ama satılık 11500 ytl ama bişiler düşünülür 99 model honda varadero xl1000v
hmmm tamm bende düşünüyorum bitane almayıda 99 baya eski. herneyse bi ara konusuruz yüzyüze.
GT650R
arkadaşlar bu hafta sonuna 4 kişi gözüküoz(ben,selim,alper abi ve eşi)...
başka gelmek isteyen varmı varsa kesin olarak yarına kadar bildirmesini istiyorum(tekne de ona göre yer ayırtalım)...
http://www.motosiklet.net/forum/konu...ra-yardim.html BU TOPICE Bİ BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM!!!!!!!!!!!!!!!
Selam arkadaşlar. Ben hafta sonu gezisine katılamıyorum. Perşembe günü küçük bir kaza yaptım . Hafif sıyrıklarım var ve biraz da ağrılarım. Bu hafta sonu için hepinize iyi eğlenceler diliyorum. Resimleri göndermeyi unutmayın. Hadi bakalım Muğla MT Göcek te sesinizi duyurun........
Selamlar MUğla MT. Ben hafta sonu gezinize katılamıyorum. Perşembe günü küçük bir kaza yaptım bunun neticesinde hafif sıyrıklar ve biraz da ağrılarım var. Size şimdiden iyi eğlenceler diliyorum. Resimleri linke atmayı unutmayın. Hepinize tekrar selamlar.....
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
GeÇmİŞ Olsun Abİ İnŞallah Önemlİ BİŞeyİn Yoktur Şİfalar Dİlİyorum
geçmiş olsun soner abi çok üzüldüm....
alah daha kötüsünden korusun, tabi ben alıştığım i,çin bana normal gelio...
en kısa zamanda iğleşmen dileğiyle,elimizden gelen bişe olursa söyle abi....
yiğit sen gelionmu bu hafta sonuna.....
alper abi ses ver bugün son ona göre yer ayırtacaz...
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
emre ben varım. ben geliyorum. eşimde gelecek. yiğit olmassa c.tesi gecesi ben sizi alırım marmaristen motorla beraber geliriz. akşam bizde kalırsınız sabaha da yola çıkarız. ben seni ararım birazdan. emre c.tesi akşamı haberleşiriz.
bu arada soner abi sanada çok geçmiş olsun inş önemli bişey yoktur. aman abi biraz daha dikkat. ben daha yeni attım kazanın stresini üzerimden. tekrardan çok geçmiş olsun abi.
GT650R
millet son dakika haberi gezi iptal oldu.......ama......................... bu sefer antalyaya yol gözüktü ,tekne turu planına az katılımnedeniyle antalyaya gidioz gelmek isteyen varsa gelebilir...
[COLOR="Red"]HIZ FELAKET DEĞİL,KABİLİYETTİR...:farao:[/COLOR]
evet pazar sabahı saat 05:00 gibi ortacadan çıkılacak. katılmak isteyen herkes gelebilir
bu arada asıl organizelerin kışın başlayacağına inanıyorum. bu yaptığımız geziler bize alıştırma
GT650R
Arkadaşlar Antalya ya kesin gidecekseniz Antalya MT ye de mesaj atın. Hiç olmazsa bir tanışma olur. Ordaki gruplada tanışıp MT ilgruplarıyla daha samimi bir görüntü çizilir. Size şimdiden iyi yolculuklar. Kendinize dikkat edin.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
bizim sitede aktif bir antalya mt yok ki! olsa yapardık ama yok maalesef :(
GT650R
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)