vallahi bana hertürlü uyar. ozaman ben bu hafta sonu izmire gideyim bi sonraki hafta tekne turu yapalım. bi deişiklik olursa bana haber verirsiniz.
vallahi bana hertürlü uyar. ozaman ben bu hafta sonu izmire gideyim bi sonraki hafta tekne turu yapalım. bi deişiklik olursa bana haber verirsiniz.
GT650R
nasılsınız mugla mt umarım herkesin keyfı yerındedır bu tekerleklı sandalyede benım rahatım o kadarda ii deil ama bunada şukur
valla ozledım motorumu , çalışmayı bile ozledim yaa..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
olm kortay senin ayak kırıkmış? ben zedelendi falan zannediyodum. bu arada bu aksam fethiyeye gidiyorum motoru almaya. bişey lazımmı oralardan?
kortay bizim selim hiç ortalıklarda gözükmüyo neden?
GT650R
selam mugla mt bende mugladayım ama simdilik sarigermede çalışıyorum sizinle gezilere katılmaktan büyük zevk duyarım
bu arada en son inbükü gezisinde bulundum. herkese selamlar
slm Muğla MT ben geldim.Uzun zamandır böyle bi site arıyorum.Sonunda buldum :D ben ve benim gibi motor düşkünü,çılgın,gözü ; motorundan başka bi şey görmeyen motorcu arkadaşlarımla burda beraber olmak beni çok mutlu etti.Tekrardan slmlar...
önce herkeze selamlar olsun,....
haftaya güzel bir planım var....
sabah saat 08:00 da dalaman buram balda kahvaltı.....
9:00 da da göcek den tekne turu...
arkadaşlar hepmarmarise gidioz tamam marmaris heryerden güzel ama bide farklı yerlere de gidelim...
yeni üyelerede hoşgeldi diyorum bu geziyede bekliyoruz...
alper abi senin aklındaki plan ne? kortay tekrardan geçmişolsun senin avatorü görünce ayağının kırılmış hali aklıma gelio,allah sana sabır versin...
bu hafta sonu henüz bi palanım yok ama haftaya bi tekne turu olabilir. selime camping sözümüz var onuda unutmayın ok?
bu arada aramıza yeni katılan bütün arkadaşlara a.s aramıza hoşgeldiniz inş kalıcı ve yararlı olursunuz.
GT650R
kırık tabi ya gerçi başka bi doktora gittim oda demesinmi bu ayak kırık değil bagların kopömuş bende anlamadım hangisi dogru en guzelı ben pazartesi özele gidiom abi devlet hastanelerinde hayatımız pamuk ipligine sarılı ... bag kopmasıysa bu daha kotu benim için keşke kırık olsa bağların kaynaması daha zor oluo ... şaşırmış vaziyetteyim... evde çatlıyacagım neredeyse...
selimin ortada olmaması hakkında bi bilgim yok ....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
vallahi kardeşim hayırlısı olsun ve tek doktora bağlı kalma. özellikle devlet hastaneleri. sen özele git orda daha iyi neticeler alırsın. çok çok geçmiş olsun bu arada kortay.
GT650R
Arkadaşlar nasılsınız. bugünün pazar olması dolayısıyla herkes tatile çıktı galiba sitede kimseler yok. Bu haftayı boş atlattık. Haftaya güzel bir organizasyon ayarlayında Ramazan başlamadan güzel bir gezi daha yapalım. Pazartesiden itibaren herkes alternatif gezi planlarını sunsun. Görüşmek üzre Ha bu arada diğer grup üyelerimizde gittikleri gezilerden dönmeye başladılar bunuda bildirmiş olayım.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Yiğit bak işte sana dediğim tank pad çok manyak duruyor. Gerçekten mükemmel.
Yiğit bak işte sana dediğim tank pad çok manyak duruyor. Gerçekten mükemmel.
Alper ,Yiğit bide buna bakın alt grenaj nasıl duruyor?
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
bora ben burdan resimleri göremiyorum. eve gidince bakar yorum yaparım. ama ben senin yerinde olsam motoru büyülteceksen hiç modifiye yapma. büyülttüğünde başlarsın. ama genede sen bilirsin.
bu arada heralde bu hafta sonu izmire gidicem. eyer gitmessem ben herşeye katılırım.
GT650R
Tamam Bora GÜzel Desen Beyen Bul SertaÇla KonuŞtum Ona Yaptircaz ÇarŞamba GÜnÜne Kadar Ayarla Beraber Gİdelİm Yanina Ok?
olm siz taktiniz bu sticker isine ha. olm sticker cirkin olur ya ben tavsiye etmiyorum bu sicaklarda vallahi iz birakir ciktiginda benden size solemesi. ya airbrush yaptirin yada orjinal birakin.
GT650R
selam millet
hafta sonuna planlmaya başlayalım,
ben yine kaza yaptım ama bu sefer küçük yarım makinaları var taralın onla geri vitesdeymiş bir gaz verdim üstüme çıkıverdi makina (tam o sırada müşteriye tanıtıodum makinayı) adam ın hoşuna gitti heralda satın aldı...neyse karıştırmayalım bunu...
gezi planı:
tekne turu bence ama ne tarafta bilmiyorum üç seçenek var
marmaris fethiye göcek
siz tercih yapın ona göre planı yapalım...
marmaris tarafrı olmasın bence paso oraya gidiyoruz. göcek yada fethiye olabilir. ama önceden dediğim gibi ben bi izmir yapabilirim. bu arada beyler selime bi kamp borcumuz var unutmayın ha
GT650R
abi ozaman senin izmir olayı kesinleşsin ama biraz acil kesinleşsin ona göre düzen kuralım,size tavsiyem göcek ve ben size tekneyide ayarlıyacam bide kahvaltı yapabileceğimiz(taze simit poça falan) yani pastanede küçük bir sabah atıştırması hazırlatayım ...
motorlarımızı güvenlice oraya koyabiliriz,sonrada teknemize bineriz,muğla mt tayfası olarak.....
akşam döndüğümüzde de birer mazotla kordana karşı ruhumuzu dinlendiririz....
şimdi bu plan nasıl ona göre yer ayırtmaya başlayalım,yer bulamayız sonra,alper abi bendeki plan bu soner abi bu plan nasıl...
gelecek yada gelmeyi düşünenler el kaldırsın,selimide götürelim ama ona mutlaka bir camp borcmuz olduğu kesin...
ben reimleri yeni gördüm,yiğit bence tank pad bütün razinglere hatta deposu bacağının arasına giren herkeze lazım faydası çok depoyu cizdirmio...
vallahi bana uyar yemişim izmiri bu hafta bu plan 10 numara ben varım yiğitinde hayır diceni sanmıyorum. ama genede bi bakalım kimler geliyo.
GT650R
ben varım bi aksilik çıkmazsa(bu aralar zırt pıt çıkıo da...)
selimi yarın arar sorarım
yorgun abi ses ver...
çapkan ???? sorarız ona ne zaman gelcek diye
can abi den ses çıkmıo noldu bilmiom onada sorarız
yiğide sen sorcan zaten abi
yeni üyelerden ismini bilemediğim için kusra bakmayın gelen arkadaş varsa ona göre hareket edilcek
bunun dışında lütfen gelmek isteyenin başımızın üstünde yeri var...lütfen haber versin,gezilere katılan arkadaşlar bilir gezilerimiz yoldan çok karada eğlenmekte sürer size ve herkeze tavsiye ederim...
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)