yiğit saol kardeş allah beterlerinden korusun hepimizi ...
alper kardeşm uyumuş kalmışım canımın acısından napim zaten bu 30 gunluk
perıyotta pc başında oluruz başka işmi var napalm bol bol yorum yazarız ..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Evet sevgili arkadaşlar bu aralar üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor heralde. Yada Nazar olabilir. Lütfen motorlarımızı kulanırken daha dikkatli olalım ve Korumalarımızı unutmayalım. "HEP KORUMA TAM KORUMA " hepiniz sağlıcakla kalın.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
kesinlikle katılıyorum. eee millet bu pazar yapıyomuyuz izmir? yada ne yapıyoruz? selim baya uzun zamandan beri yok ortalıklarda!
GT650R
ArkadaŞlar Bu Hafta Ben Yokum Mİsafİrİm Var Ankaradan Kuzenİm Geldİ Onu AĞarlicam Hafta İÇİ ÇaliŞiyoruz MalÜm Haftasonunda Onunla İlgİlencem
o kim la? tek olursa bizden birinin artçısı olarakta gelebilir. herneyse bakarız bi pazar olsunda ozaman konusuruz.
GT650R
bu pazara kim var şimdi ona göre bir plan yapalım...
bence bu pazar dinlenelim. haftaya hepberaber bi kamp daha yapalım. bu sefer fethiye tarafında bi yere gidelim. yada ne bileyim daha güzel yerler bilen varsa keşif gezisi gibi bi gezi yapalım. ben büyük bi ihtimalle bu pazar bi izmir yaparım. yada dinlenirim bakalım.
GT650R
Evet Bu Hafta Mİllet İŞİne Baksin Haftaya GÜzel BİrŞeyler Ayarlayalim Beyler Bu Arada Gezİ İÇİn Fİkrİ Olan Olursa Forumda PaylaŞsin LÜtfen
ben bu hafta sonu izmirdeyim beyler olm ben yandım askere çağırıyolarmış beni eyvahlar olsun.....................
GT650R
Eeeee Olum Vatanİ GÖrev Enİnde Sonunda SaĞinda Solunda Altinda ÜstÜnde Gİdeceksİn GÖreceksİn Yapacaksin
bakalım. büyük ihtimalle bu kış giderim. olm yiğit bu izmir işine bişi diyomusun? yada bişi diyen biri varmı? ben gidicem. eyer gitmicek olursam ben hepinize solerim baska bi aktivite yaparız. ufak bisi olur. mesela tekne turu olabilir.yada biyere yuzmeye gidilebilir. c. tesi solicem ben size.
GT650R
Bu Hafta Olmaz Haftaya Olabİlİr
kessss olur diyosam olur saka saka tamm haftaya yaparız bişiler. olmassa marmariste hepberaber bi tekne turu ayarlarız tekne turuna çıkarız olmazmı?
GT650R
İzmir den bütün muğla mt cilere selamlar alper abi izmir işin olursa foruma yaz baba da izmir de bi şeyler yaparız...
No Safety No Tomorrow
arkadaşlar bu hafta sonu motorları ve kendimizi ıstırhata çekelim,obir haftada büyük bir ekip olarak organize edelim...
ben şahsen bu hafta sonu büyük bir ihtimal mamarise gelcem yada denize gitcem...
e bigboy ozaman benim izmir işim olmassa hep beraber marmariste tekne turu yapalım. yiğit phynx de kuzenini alsın. hep beraber tekne turu yapalım. çok zevkli olur. düşünün beyler.
GT650R
olm kortay napcaz? herneyse öyle bişi olursa bile gidene kadar baya bi gezi yaparız.
GT650R
postal bağlamamış abicim senin okul noldu devam etmiyecenmi...yoksa ben torunun olarak gelcem
artıoksana ozaman oflutertip mi diyecez alper abi...
bu hafta sonu benim plan ı yaptım kusra bakmayın ailemle deniz e gitcez kusra kalmayın ama obür hafta bir tekne turu yapalım.. mutlaka hem busefer daha düzgün kule yapacağımıza inanıyorum..
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)