Bigboy benim durum biraz kritik yine de gelmeye çalışacağım ya nasip diyelim
No Safety No Tomorrow
Walla aLper abi gelmeye çalışacam geçen geldiğim gezi süper di bununda aynı şekilde hatta daha ii olacağına inanıyorum onun için baya bi uğraşıyorum da ben big boy la geleceğim zaten akşam buluşuruz olmassada ben yarın atlar gelirim oraya hiç farketmez...
No Safety No Tomorrow
Arkadaşlar ben İnbükü orman kampına akşam üstü 17.00 gibi gideceğim. Ordaki yerleri hazırlatcam. Bigboy ben seni kampta bekleyeceğim. Marmariste hiç oyalanmayın direk kampa gelin. Adresi tam olarak bilmeyenler varsa lütfen bana telefon açarak öğrensin. Tel numaramı tekrar yazıyorum0.532.2512175
ALPER İNŞALLAH KIZMAMIŞSINDIR TARİKAT DİYE YAZDIĞIM İÇİN. aslında oflu alper ve tayfası yazacaktım ama tarikat çıktı. eeeeee sitemizde bir tarikat şeyhi eksikti oda oldu tam oldu. Saygılar ve tekrar özür dilerim. İyi niyetinize sığınaraktan.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
ArkadaŞlar Kampla İlgİlİ KÖtÜ Haberİm Var Yangin Çikti Kamplari BoŞaltiyolar RÜzgarda Çik Yayilacak Gİbİ GÖzÜkÜyor.
Kesİn Bİr Bİlgİ Yok Ama Amazon Tarafida BaŞlamiŞ Şuan BÖrdÜbetteymİŞ Yangin
olm yiğit ne diyosun sen? amazon nerde inbükü nerde olm? şansa bak sen
GT650R
bizim kamp ne durumda ozaman.....
yorgun48 i arayacam şimdi ona sorarım ben ok?
arkadaşlar yokmuş bişey. çadırlar ayıtılmış.içiniz rahat olsun. akşam hepimiz inbükündeyiz. bigboy sen marmarise girince yiğitle haberleş. yiğit seni yönlendiri bu arada yorgun48 in numarayı falan al. olmassa onunla beraber gidersiniz ben lord a yani selime ulaşmaya çalışıcam en kötü ihtimalle burdan ben benim ark eşim ve lord akşam yol alırız. herkes fotoğraf makinesini şarz etmeyi unutmasın ok? çok manyak olacak buy gezi
GT650R
ne yangını ya vay hainler ya yaka yaka orman kalmadı
abi neyapacan adamların bina yapacağı yermi kaldı marmariste? marmarisin 20 sene öncesi aklıma geliyoda ne güzel yerdi marmaris demi phinix?
bu arada varedero sen katılacakmısın bize bu akşam?
GT650R
abi kampımıza birşey olmamış,ben soner abiyle görüştüm kamp yeri hazır ben erkenden gider ortama başlarız....
çapkan beraber gideriz olmazsa tek motor.....
büyük bir ihtimal selim gelmio ses yok ,ulaşılamıo...
ya ben aradım selimi tel çalıyo ama cevap yok sen ona mesaj çek olmassa benim numarayı ver. ben onu akşam alır öyle gelirim. ben zaten burdan en geç çıkanım. onuda alır öyle gelirim. ,
bu arada varedero yiğiti tanıyosan ondan alabilirsin bütün ayrıntıyı. bu akşam güzel olacak bence
GT650R
Bigboy olabilir de ben dediklerimi bugüne yetiştiremezsem öle yaparız ama halletmeye çalışacam.selimi de geçerken alsak iyi olur ewini biliyormsun bigboy.
No Safety No Tomorrow
arkadaşlar olmassa diyorumki bizim polenaylarda bize katılsın ne diyosunuz bu arada capkan baba sen abi işleri bitir biran önce ve bu geziyi kaçırma derim ben sana. bukadar iş ortamındfan sonra bu gezi çok iyi gelicek şahsen özellikle bana
siz şeyhinize güvenin
GT650R
üzgünüm arkdaslar motorum arızalı oldugundan ben gelemem hemde işimden dolayı ama cok isterdim gelmek bws yide sattım tabanım yani işallah bidaki sefere gecen pazar mt li arkdaslarla gezmiştik ama bu hafata nasip deilmiş
haklısın alper baya bi yogun olur bizim genclik
ahhh bilmezmiyim sizin ktm ci sertaç tanır beni
GT650R
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)