arkadaşlar, geçen haftalarda akşam yemek yediğimiz çınarı geçtikten sonra
iki güzel koy var , boncuk ve sanırım ince kum
çok güzel olduğu söyleniyor
olmadı bu hafta keşif gezisi yapabiliriz
haftaya da çadırımız uyku tulumlarımızı alıp basarız
arkadaşlar, geçen haftalarda akşam yemek yediğimiz çınarı geçtikten sonra
iki güzel koy var , boncuk ve sanırım ince kum
çok güzel olduğu söyleniyor
olmadı bu hafta keşif gezisi yapabiliriz
haftaya da çadırımız uyku tulumlarımızı alıp basarız
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
arkadaşlar hafta sonunun planı ne....
ona göre bakacaz da...
gezin bakalım gezin biz çalışalım neyse bu işin bide kışı var görüşcez...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Kamp lı geziye kimse sıcak bakmıyor galiba. Keşif gezisi yapalım diyorsanız uyar herkes planını söylesin ona göre bir karar verelim.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
beyler şöyle bişeyde yapabiliriz. marmaristeki aqua parka yani kaykaylı havuza da gidebiliriz. oda zevkli olur bence akşam 5 ten sonrada ufak bi keşif gezisi yapabiliriz.
GT650R
bnDe GÜzel türkiyenin güzel şehrindenimmmmm.... herkese selamlar................
bnde muuladanımmmmmmmm...listeye bni eklersenis sewinirmm herkese selamlar saygılar ...
hoş geldin arkadas aramıza
GT650R
Alper Abİ Bence Kamp Olayi İyİ Olur Aslinda DatÇa Tarafida Olabİlİr AkŞamdan Çikilir Yola(cumartesİ 19.00) Gİbİ Hemen Kamp Alnina Çadiri Kurariz Ortayada Bİr AteŞ Yakariz Sonrada Karanlikta Sirayla Korku Hİkkayelerİ Anlatiriz Ertesİ GÜnde Sabah Kahvaltisini Kamp Alaninda Yapar ÖĞleye DoĞruda Marmarİste Aqua Parka Gİdİlebİlİr Geceeyede Kalmadan Evlere DÖnerİz...
Nasil Plan....
süpper bana uyar. plan hoşuma gitti eyer diyerleride uyarsa bunu yapalım. ama c.tesi gecesi marmarisin içinde benim az bi işim olacak. hep beraber kamp alanına geçeriz ordan ben işlerimi halleder geri dönerim. aslında araba da olsa gitarlari falan taşırdık daha da süper olurdu diye tahmin ediyorum.
GT650R
ok abi bana uydu ama ben selimnin ardıçı olarak gelcektim de selimden ses yok bakalım ben arıyayım nolcak ona göre haber veririm....
bigboy kesinlikle gel ister selimle ister senin makinayla ama genede gel. zevkli oluyo sizlerle biyerlere gitmek. olmassa turkishriders.org ekibiyle yine buluşuruz onlarada uyarsa tabi
GT650R
Olm Alper Arayan Falan Olmadi
ararlar yiğit. adam ben aricam dedi.arkadaşlar nx falconu bi çoğunuz tanıyosunuz zaten yiğit bu arada gördünmü dediğim yazıyı?
GT650R
GÖrdÜm Lee Bİlmİyom Neden Öyle Yapti Gerry
Şahİn Gİttİmİ?
hee gitti şahin baba olm bu c.tesi ne yapıyoz? biz geceden gelecez kamp falan yerleri bulmak lazım. cubucak yada ayın koyu gerçi ayın kopyu nasıl bilmiyorum ama güzelse orayada gidebiliriz. yada cubucak. orda hazır çadırmı ne varmış yada pansiyonda kalırız koydum kafaya geceden gelecem
GT650R
haftasonu marmaris gurubu gelcekmi polenay aliyle görüştün mü???????
görüştüm. gidince haber vericem olmassa c.tesi geceden buluşuruz onlarla bi albatros falan yaparız
GT650R
çubucakta kiralık çadır yok inbükünde olması lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)