Bizim işler çok yoğun , nete bazen girebiliyorum.Gördüğüm kadarı ile gezilere ara verildi.Hiç gezen yok galiba.Benim çadırda keyfim yerinde.Yolu düşen olursa beklerim.(sarıgerme camping)
Bizim işler çok yoğun , nete bazen girebiliyorum.Gördüğüm kadarı ile gezilere ara verildi.Hiç gezen yok galiba.Benim çadırda keyfim yerinde.Yolu düşen olursa beklerim.(sarıgerme camping)
teşekkürler listeye benide eklediğin için
Mustafa Kemal Atatürk
Uzun süren sakatlıktan sonra yarın itibarı ile motoruma kavuşuyorum...dl niz varsa bozmayın benden sölemesi...muğla mt mes üstad bi toparlanalım herkese selam...
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
bu pazar izmir yapalımmı beyler? iznmir mt lede bulusuruz. cesme falan yapariz sizlere uyarsa tabi
GT650R
arkadaşlar bence geziden önce tam sabit bir yerde toplanalım bi toplantı havasında ama yenilerle ve tanışmak nasibi olmayanlarla bi tanışalım....herkeze selamlar olsun ....
bana uyar. her turelu arkadaslar siz bana yeri ve zamani soleyin yeter.
GT650R
Muğla MT selam...
Yakın zamanda Muğlaya gelip bir motor alıp kaçmayı planlıyorum...
Bu linkteki motor hakkında bilgisi olan varmı acep..
Bilen tanıyan tavsiye eden uyaran vs vs Mt yardımlaşması
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4459770
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Bir toplantı olursa gelmeye çalışırım.Yeni üyelerle bir tanışma gezisi iyi olur. Pazar günü sabahı saat 10.00 gibi Köyceğiz gölünde kahvaltı öneriyorum.
super olur bence. gerci bu pazar calisicam gibi ya olmassa bi sonraki haftaya yapariz. nasip olursa tabi.
GT650R
evet arkadaşlar can abinin dediğine katılıyorum bence bütün herkes ulaçabildiği tüm muğla mt cilere haber versin büyük bi toplantı,kahvaltı,gezi şeklinde olur...
herkes bir gün söylesin ona göre en uygununu ayarlayalım...
arkadaşlar ne zamandır gezi yapmıyoruz artık büyük bir gezi zamanı geldi biliyorum herkez çalısıo o yüzden bi gün belirleyelim
bi pazar olursa super olur ama bu 2 pazar olmassa dahada cok sevinirim yani bu pazar ve onumuzdeki pazar
GT650R
muğla mt selamlar....arkadaşlar ayın muhtemelen 11 inde köyceğizde olacağım ayın 12 sinde güzel bir organizasyona ne dersiniz.
görüşemediklerimizle görüşüp yeni arkadaşlarla tanışmak için güzel bir bahanemiz olur???marmaris yapabilirz yada cumartesiden konaklamalı gelecek arkadaşlar için gizli cennet ekincik sahiline inebiliriz.pansiyon fiyatları oldukça uygun.
ben elimden geldiği kadar planlarınızı takip etmeye çalışacağım.hepinize kucak dolusu sevgiler.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
öyle umalım yorgun48 abicim....ben elimden geldiğince tüm herkesi görmeyi istiyorum.çünkü önümüzdeki 8 ay doğubeyazıtta olacağım.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Bu haftasonu gezisi talep olmadığı için iptal. Malum turizm sezonu herkes ya tatilde ya çalışıyor yada sıcaktan bunalıyor.12 Ağustos pazar günü, Şahin kardeşimizinde katılacağı bir gezi için şimdiden plana başlayalım. Ben çalışmıyorum katılırım.
12 Ağustos banada uyar bi aksilik olmazsa, yeni bir üye olarak sizlerle tanışmak istiyorum. Yer belli olduğunda tekrar teyitleşmek üzere herkese selam...
bana uyar .... yer belli olsun...
can abi, piyasada yoksun hayırdır nerdesin özlkedikseni....
gezide görüşmek üzere
hoop bende buralardayım
yine emekliye ayrılcam gibi
neyse can abi ne zamana kadar oralardasın bi baskın yapayım
bu arada 12 ağustos bende varım tabikide
selam arkadaşlar bu 12 ağustosda ki plan nasıl onu bi kararlaştırsakya...
can abi ben seni sarıgermede bulamadım ama dün gece arabayla önümüzden geçtin neyse...
bu 12 ağustosu tam olarak planlayalım...
selim sende bi gittin bidaha uğramadın yine bekleriz....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)