slm muğls mt. gördüğüm kadarıyla çok güzel geziler yapmışınız. katılmak isterdim ama otelde çalışıyorm.gezmeye zaman kalmıyo ki.
bu arada marmariste zealsun zs200gs si olan kimse el kaldırsın bi. geçen gün otelin önünden geçti son anda farkettim
slm muğls mt. gördüğüm kadarıyla çok güzel geziler yapmışınız. katılmak isterdim ama otelde çalışıyorm.gezmeye zaman kalmıyo ki.
bu arada marmariste zealsun zs200gs si olan kimse el kaldırsın bi. geçen gün otelin önünden geçti son anda farkettim
şahin kardeşim biz de seni özledik ,
neyse sen hiç merak etme , gelince dağıtcaz ortalığı
barış ağabeyyyyyyyyyyy yeni baskınnnnnnn , yakında
hmmm bende hazirim bu pazaar gezi olursa katilmaya artik gunduzede gectim bu arada bana marmariste dovme yaptirabilecegim bi yer tavsiye edermisiniz beyler? ben ve bizim bi arkadas dovme yaptiricazda gerci ben olanin utunden gecirticem ama arkadas yeni yaptirmak istiyo.
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
beyler cok pardon isyerinden baglandigim icin illegal kardesimizin nickle yolladim. o bendim oflu. gerci bunu deistiricem marmarisli yada muglamtli yapıcam yoksa buralarda tutunamiyacak gibiyim
++100 .
GT650R
slm arkadaşlar size bırakamadımçok zor nete girebiliyom,bodrum da yapmadım ortamı sevmedim geri döndüm,ama suzukiyi bıraktım yamaha (orhanlara mondial) geçtim pazar gezilerine son gaz devam ama bu hafta gelme durumum kritik,ama gezmeye devam görüşmek üzere......
şahin abi sana iyi izinler diliyorum gel artıkta gezelüm.....
Selam MUğla MT bende 1 aylık motor kullanıcısıyım. Marmok Festivalinde 2.gün denizli ,bursa,istambul,izmir.. heryerden bir çok motorcu gelmiş ben üzülmüştüm. 3.gün sizi gördüm ve çok mutlu oldum. Tanışmak üzere ve nice turlarda beraber olmak üzere herkese selam..
48kalibre hoşgeldin , umarım en yakın zamanda tanışırız
geçen hafta milletten pek ses çıkmadı
şöyle toplanıp serin serin bir deniz sefası sürelim
bu haftasonu gececiyim pazar biraz geç katılırım aranıza
lord sesini duymak güzel ve yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyorum ve en kısa zamanda da gemek ve serinlemek için denize gidelimdiyorum ama sabahtan denize giremeyiz akşama doğru girebiliriz ......
haftayada güzel bi plan yapıp göcektene tekne turuna çıkalım.....
bana her türlü uyar ama
diğer mt sakinlerine de danışmak lazm
alooooooooooo sakinlerrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bende burdayım muğla mt
Mustafa Kemal Atatürk
++100 ...
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Arkadaşlar ben Sarıgerme'ye çadır kurdum.Kamp hayatı yaşıyorum.Haftasonu misafirim var,size iyi gezmeler.
ARKADAŞLAR BANA ACİL REGAL RAPTOR LAZIM 2.EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DAYIM ARAŞTIRO TEMİZ VE EKONOMİK OLMASI ÖNCELİKTİR....
can abi sana iyi kamplar diliyorumşbirazdan da ziyaretime selim gelcek...
ve en kısa zamanda gezi düzenliyelim
slm marmarisliler bende yeni motor kullanıcılarındanım. Benide listeye eklerseniz sevinirim daha yeni gelddim ama cok sik görusuruz.
yeni arkadaşlar aramıza hoşgeldiler .. ilk sayfada ki listeye sizleride ekledim .. en kısa sürede tanışmak üzere
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
aramıza hosgeldınız yenı gelen arkadaslar...
yogun sezondan dolayı gezılere agırlık veremıoruz bende ozlemedım desem yalan olur grup surusunu gezmeyı ama gunluk hayatta bıle fazla bınemıom motorcagızıma... umarım sezon bıterbıtmez başlarız gezılere...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
yarın icin bi plan varmı? ben gene marmarise geliyorum. gelmek isteyen yada bulusmak isteyen olursa yer ve zaman soleyin yada sole solim ben water parkta olucam en gec saat 11 de ordayım! esimle beraber
GT650R
Geçen ay sonunda Muğla mt 'den Vatanoğlu,Mes ve Ayçe olarak ,tam 1200 km yol giderek Emok festivaline katıldık ve Muğla mt nin bayrağını dalgalandırdık.Ancak emek verdiğimiz bu gezinin ,değer bulunup birinci sayfada gezi listesine eklememesinde ki nedeni anlamış değilim
Motosiklet aşkına
slm millet ne olu yo bize kimseden ses çıkmıo yaz geldi,geziler durdu.....
mesut abi mutlaka herkesin işleri nedeniyle koşturuo ama mutlaka bence kasıtlı bir neden yoktur....
herkesi gezi planlarına davet ediyorum kimin en uygun günü varsa ona göre düzenleyelim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)