guzelim festivali kaçırdık iimi
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
sorun çıkmazsa pazar günü ordayım
herkesle görüşmek umuduyla
işten güçten pek zaman bulamıyorum
bugün anca motorun bakımlarını yaptırdım
ben de bi aksilik çıkmazsa pazar günü sabahtan yollardayım eğer pazar günü gidecek olanlar varsa beraber gitmeyi isterim ........
Lord , Bigboy48 pazara hep beraber gideriz. Tabii Lord uykudan uyanabilirse Mes mecburen pazara kalıyoruz. Malum iş güç.
evet arkadaşlar 1 ay sonra daha yeni fırsat bulabildim yazmak için.muğla mt ye selamlar olsun....sivasta askerliğe alıştık.sabah 5 koğuş kalk saat 10 koğuş yat.yat kalk sürün devam ediyoruz.buradan 1.106 gtt çvş eğt bölüğünün selamlarını iletiyorum.
kazasız belasız gezilerinize devam etmeniz dileklerimle.
bu arada beni sitede görmüş bir çavuş ile tanıştık.buda güzel bir enstantane oldu benim için...
size hayırlı geziler bundan sonra çarşıya çıktıkça yazarım.yine buralarda olurum.bir fırsatını bulabilrisem sizin için sivası gezip tanıtacağım.
şimdiden sağlıcakla kalın
sivas temeltepe 1.106 Gtt çvş eğt. bl. Muammer Şahin Birinci....yaww biriniz mektup yazsın yawww
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
ooo şahin abi iyi nöbetler ve hayırlı izinler diliyorum,eğer askerliğin eylüle kadar sürerse orda 4 eylül kutlamaları yapılıyor istasyon caddesinde benim dayılarım orda hep,sivasın insanı çok içtendir ve en kısa zamanda tezkereni alman dileğiyle.........
şimdi can abi gelelim pazara ben saat 8:30 dışarda beklio olcam
en büyük asker bizim asker .....
söylenecek fazla söz yok sagsalim bitir gel askerligi sahin
allaha emanet ol ....
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Şahin koğuş kalk haa ..burada millet festivalde dağıtsın rock müzik eşliğinde sen orada koğuş kalk adaletmi bu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
barış abi söğdürmeyin beni.Siz eğlenin ben şimdilik nöbeti tutarrım.ağustos 2008 de doğu ve güneydoğu turyla çıkacağım piyasaya.muğla mtnin gururu olacam.
muğladan van a kadar gideceğim allah izin verirse.ümmet abime selamlar.onuda bekliyorum sivasa.temeltepe 1.106 çvş eiğitim bölüğü.Muammer şahin birinci.
herkese iyi eğlenceler biz terörist avına çıkacağız 40 gün sonra.
şahinim ösledik valla
neyse can abi artık sabah uyanmaya alıştık
siz saat söyleyin yeter
Merhaba. Uzun zamandır uğrayamıyordum, herkese selam olsun.
Şahin, terörün şiddetle tırmandığı bu günlerde, çıkacağınız operasyonlarda kolaylıklar diliyorum. Gözünüzü dört açmanız umuduyla..
Pazar ben de geliyorum. Lord'la birlikte halin orada bekleriz. Çıkacağınız saati belirtin, ona göre biz de mevzilenelim. Görüşmek üzere.
acemilik Allah izin verirse ağustos 3-4-5 de bitip dağııma çıkacağız.geliince tanışacağız artık.
korti özleştik yawww.daha bitmez askerlik benim.dün msn de konuştuk zaten
gez selimim gez kim tutar sizi.gelince anlamam turlarız şöyle.
teşekkürler forte.ne yapalım bitirip geleceğiz artık.burada hergün şehit haberlerini takip ediyoruz inanın insanın gözleri doluyor.biz elimizden geleni yapacağız.nöbeti biz devraldık artık.
HASAN TURGUT önderiğindeki 1.106 GTT ÇVŞ EĞİ. Bl. Sivas Kartallarından Selamlar
Hadi dağılın artık gidin Marmoka Benim içinde eğlenin biraz
tekrardan hayırlı tezkereler(abi sen kısa dönemli yapıyosun heralde)
can abi ne zaman gideceğiz bi haberini bekliyoruz.....
arkadaşlar ben akşam köyceğize gittim,yola yeni asfalt dökmüşler ortacadan sonra ona göre bilginiz olsun.Dün ben giderken araçların yanımdan süratlı geçmesi nedeniyle motora seken taşar benim alt far camımı kırdı(çatlattı) ona göre güzel bi zamanda gidelim......
can abi sen arabaylamı gelcen ????????????????????????????
abi ben marmokta kalamıycam malesef ,eğer siz arabayla gitcekseniz siz gidin ben sabahtan gidip,akşama döncem
bide yeni üye hocamız var ortacada o da motorla gitcek bizdeen haber bekliodu olmazsa ben onla motorla geliriz arkadan.....
Hayır motorla geliyoruz.
tamam ozaman bi sorun yok
ortaca ekibi sizden bir ricam olcak sabah saat 8:00--8:30 arası şefikoğlunun önünde yeni bi üyemiz beklio olcak ona da bi bakabilirmisiniz gri motor.....
selim kardeş sakın uyuyayım deme....
şahin kardeşim ayıp ettin şu askerliği bi bitir hele
yolları kaziicaz bea
dalaman takımı msj net bir şekilde anlaşılmıştır
yarın sabah elemanı da alıp sizi halin orda bekleriz
forteee sabah sende halin orda oluesun ben de
yeni elemanı alıp gelirim
bu arada forte ve ben de akşam dönceğiz malum iş güç
ceb'im 05326775086
Sabah 8.30'da halin karşısındaki durağın yanındayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)