çok sağol abicim ama bu genç yaşta saç bırkmadılar bizde.abi ben ne yapacağım bu kadar donanımla.ben işsiz kalacağım kesin.
neyse bu temponun acısını pazar günü et kokusu eşliğinde atacağız inşallah.yalnız birde saat belireyelim
çok sağol abicim ama bu genç yaşta saç bırkmadılar bizde.abi ben ne yapacağım bu kadar donanımla.ben işsiz kalacağım kesin.
neyse bu temponun acısını pazar günü et kokusu eşliğinde atacağız inşallah.yalnız birde saat belireyelim
kahvaltıyı yine yolda (halilin yerinde..nefis köy kahvaltısı) yapmayı düşünüyorum..her saat bana uyar tabiki hava güzel olursa...
ahhh be murat abi banro abi olsa havayı kesin sonuçlarla öğrenirdik.neyse bakalım bende nevzat abide yaparım artık 4 teker.haftasonu için bi pas atmak için bende motor bulup geleyim dedim.Barış abi" hade mangal getiriyon" deyince mort oldum sesim kısıldı hoş bir seda bıraktı gökyüzünde .ama motoru bulabilirsem,burada kiralık yok çünkü,valla arkama sararöyle gelirim koca mangalı haberiniz olsun güzelim havada 4 teker ufff askerlik ufff
evet son görüşmelerde gerçekleşti saat 12 gibi buluşuyoruz.mangal kömür maşa et birlikleri ile tam kıta hazır olacağız.hava durumuda istikrarlı....hadi bakalım hayırlısı.hava tam istikrarlı dedim nazar değdi.umarım yarın havamız güzel olur.şu anda bulutladı yaaa
bende kahvaltıyı yolda yapalım derim saat 11:00 da orda oluruz şahin gel sanada ısmarlıyalım ..yeri basit Çetibeli ni geçtikten sonra devam et ,kleopatra sapağınıda geç devam et yol dümdüz oluyoya taşhan mevkiinde son tırmanışa başlamadan işte yolun düz olduğu yerde sağda halilin yeri ..
kahvaltımızı yaparız ordan ver elini gökova
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
çok teşekkürlerbakalım barış abi pazar günü aile saadeti kısmını bi atlatabilirsem gelirim .bende gelmek istiyorum.haberleşir durumu bildiririm sabah.sizi planınıza devam edin.
Bu arada Mugla ve Bodrumdan da katılım bekliyoruz ...Hadi gari
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
yazın abi benide .
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
hayırdır Ümmet hocam?... Mevkii bildir....selamlar belki ben de gelirim
Ah keşke gelebilsem Barış kardeş. Geçen gün yolda sakin sakin giderken egzosun kelepçesi koptu. Gidiş-geliş yaklaşık 300 km yolda herhalde makinayı bırakır benim Çinli. Hiç güvenemiyorum. Hyosung RX400'ün gelmesini bekliyoruz. O zaman hiçbir geziyi kaçırmayacağım.BBRR adlı üyeden alıntı
Size iyi eğlenceler. Sağlıcakla.
son gezimiz bomba oldu.resimler yakında.....gökova mangal keyfi ile devam ediyoruz
son gezi işte burda
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=25801
ilk sayfayada linki ekledim
evet gelecek haftayı iple çekiyoruz ama bu sefer tam kadro olalım elimizden geldiğince.önümüzdeki hafta hava tahmini
barış abinin dediği gibi haftasonlarında güzel bir hava var.meteorolojide olsa uzun zamanlı hava tahminleri pek tutmuyor.rastgele diyelim
evet bu hafta yuvarlak çay düşünüyoruz.şimdi hazırlığa başlıyalım.cumartesi hava açık ancak hava tahminleri pazar günü iç açıcı değil.
bunun yanında bende haftasonu için tesisleri araştırayım.yaz bounca açık olan yerler hangi durumda bilmiyorum.benim bildiğim iki üç yer var.harita ile açıklamaları birazdan yapacağım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
abi bu arada günü belirleyelim pazar yağış gösteriyor
tesise gerek yok abicim kendimiz zaten tam teşekküllü tesisiz yaparız mangalımızı ..ama sen şöle bigit bak bakalım tuvalet su ihtiyacını karşılayabilecek bir yer varmı orlarda
su kenarı olsun
selam.Buluşmayı tam netleştirin hava güzel olursa gelmek istiyorum.
mes yemezler hep öle diyon hepte hava güsel oluyo
Bbrr kardeşim inan bana gelmek istiyorum.Bu pazar iki motor kararlıyız.Bize Bodrum'dan katılmak isteyen varsa yazsın.
mes ha gayret bu hafta beklliyoruz
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)