Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Muğla - MT]

REKLAM ALANI
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Bugünkü gezimizi yaptık detaylar az sonra. oflualper az daha erken yazsaydın iyi olurdu .Herneyse ileriki gezilerde senide bekleriz.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Suzuki Bandit 600
    Alper olm bugün geleydin güzel olurdu yiğitle marmariste bi güzel gezdik sende olaydın neyse artık bi dahaki sefere hallederiz ama önümüzdeki hafta yada sonra ben ortacaya gelicem haberin olsun
    *** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
    Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    'muğla mt(1,2,3 haz.07) Turgut koyu kampı' başlığı açılmıştır.Geziler bölümünden ulaşabilirsiniz.
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    motorlar benim pederin ama bende kullanıyom :D suzuki gn-250 and jawa ceylan 250
    Ben bişey sormak istepturun Bu motor ehliyetini 16 yaşını doldurunca mı yoksa 17 yaşını doldurunca mı alıyosun ? ?
    Dikkat edin motosiklet manyağıyım :D Dükkanı açayım motorları sıralayacam :D

Motosikleti
    satıdı yeni alcam ....
    selam mt ailesi pazar günü gezisinde katkısı geçen can abi ve illegale teşekkür ederim......gezilerin devamını dilerim..

arkadaşım ehliyet yaşı 17 a2 diyosun değilmi o zaman bu sene için en geç 89 olman lazım heralde...

Motosikleti
    motorlar benim pederin ama bende kullanıyom :D suzuki gn-250 and jawa ceylan 250
    Alıntı bigboy48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ehliyet yaşı 17 a2 diyosun değilmi o zaman bu sene için en geç 89 olman lazım heralde...
    Tühh yaa ben 2 sene daha bekleyecem o zaman ama olsun o zaman kadar çok iyi bi şekilde kavramış olurum motor kullanmayı ve hatta ehliyet alırsam yüksek cc'li ve beygirli motor bile alır benim peder

Ve bilgin için teşekkürler .....

oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    beyler ne olii kimse yazmiyo gidiyoruz assalara ha. 2. sayfaya dusersek kotu olur!
    GT650R

Motosikleti
    satıdı yeni alcam ....
    can abi bu akyaka resimlere nerden bakabiliriz ben merak ediyorumda......

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    son geziler ve yeni gelen arkadaşlar ilk mesaja eklenmiştir.. Mt Muğla nın tüm gezilerine bu başlığın ilk mesajından ulaşmanız mümkündür.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

oFLuAlper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GT650R
    millet yeni motorumu aldim allaha sukur ve ilk gezimide illegalle ortacada yaptik. gecen p.tesi ömer abinin resteorantina baktim ama intruder i goremeyince uramadim. bu pazar varsa bisiler biz 3 motoruz ybr 125 falcon 400 ve ben! mumkunse pazar gunu yapalım illegalde gelir insallah!
    GT650R

Motosikleti
    Suzuki Bandit 600
    Tekrar hayırlı olsun kardeşim motor harbi deliiii :D benim ki kadar olmasada idare eder bu arada pazar gelebilirim belki ama 4/12 çalışıyom dönmem gerekebilir bakarız telefonlaşırız. kazasız belasız sürüşler.
    *** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
    Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...

Motosikleti
    satıdı yeni alcam ....
    arkadaşlar bu pazar bi gezi düzenliyelim, herkesin ne fikri varsa ortaya koysun ve planlayım ve biz yenilerde tanışmış oluruz... sizlerden haber bekliyoruz

Motosikleti
    R1
    Benim motor iptal ameliyata alındı vites dişlileri dağılmış bir dahaki seferlerde görüşmek üzere
    KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC

Selam Lar

Evet sevgili arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyor ve gezilere katılamıyordum Sağlığımda meydana gelen küçük bir arıza nedeniyle 3 haftadır gezilerden ve siteden ayrıydım Şuanda eski sağlığıma yavaş yavaş kavuşmaya başladım allahın izniyle 2 hafta içinde gezilere katılabilecek duruma geleceğim . gezilere YORGUN 48 olarak değil bu sefer DİNLENMİŞ 48 olarak katılacağım.hepinizi çok özledim sağlıcakla kalın. Tekrar herkese selamlar.
    ::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:

nmurataydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    geçmiş olsun Yorgun...Sokkanlar biriktimi?

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC
    Alıntı nmurataydin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun Yorgun...Sokkanlar biriktimi?
    Sepetler denizde kaldı murat 2 haftadır bakamadım nasip olursa pazar günü bakmaya gidecem haber veririm
    ::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    yorgun geçmiş olsun senin için başlık açmıştık. Görmedin herhalde
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    Offf sokkanlar ne lezzetli balıktır açıcaksın yanında bi büyük ......

lordskeldan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    Rakı'yı unutmayın

Motosikleti
    satıdı yeni alcam ....
    arkadaşlar bu gün selim kardeşimiz geldi tanıştık ve tanıştığımıza da çok sevindik.
    bu tüm muğla mt cilerde de geçerli
    örneğin illegal onlada tanıştık ve herbirinden muhabbetinden inanın bana zevk aldım .... eminim sizlerle de tanıştıkça böyle olacak,
    bu yüzden bu hafta sonuna bi tanışma ve mini gezi yapalım derim....
    fikirlerinizi ve katılımlarınızı bekliyoruz....
    benim fikrim piknik,mangal,deniz yada o gibi şeyler sizdende bekliyoruz..........

kuzen ses ver ........................

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler