Bugünkü gezimizi yaptık detaylar az sonra. oflualper az daha erken yazsaydın iyi olurdu .Herneyse ileriki gezilerde senide bekleriz.
Bugünkü gezimizi yaptık detaylar az sonra. oflualper az daha erken yazsaydın iyi olurdu .Herneyse ileriki gezilerde senide bekleriz.
Alper olm bugün geleydin güzel olurdu yiğitle marmariste bi güzel gezdik sende olaydın neyse artık bi dahaki sefere hallederiz ama önümüzdeki hafta yada sonra ben ortacaya gelicem haberin olsun
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
'muğla mt(1,2,3 haz.07) Turgut koyu kampı' başlığı açılmıştır.Geziler bölümünden ulaşabilirsiniz.
Motosiklet aşkına
Ben bişey sormak istepturun Bu motor ehliyetini 16 yaşını doldurunca mı yoksa 17 yaşını doldurunca mı alıyosun ? ?
Dikkat edin motosiklet manyağıyım :D Dükkanı açayım motorları sıralayacam :D
selam mt ailesi pazar günü gezisinde katkısı geçen can abi ve illegale teşekkür ederim......gezilerin devamını dilerim..
arkadaşım ehliyet yaşı 17 a2 diyosun değilmi o zaman bu sene için en geç 89 olman lazım heralde...
beyler ne olii kimse yazmiyo gidiyoruz assalara ha. 2. sayfaya dusersek kotu olur!
GT650R
can abi bu akyaka resimlere nerden bakabiliriz ben merak ediyorumda......
son geziler ve yeni gelen arkadaşlar ilk mesaja eklenmiştir.. Mt Muğla nın tüm gezilerine bu başlığın ilk mesajından ulaşmanız mümkündür.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
millet yeni motorumu aldim allaha sukur ve ilk gezimide illegalle ortacada yaptik. gecen p.tesi ömer abinin resteorantina baktim ama intruder i goremeyince uramadim. bu pazar varsa bisiler biz 3 motoruz ybr 125 falcon 400 ve ben! mumkunse pazar gunu yapalım illegalde gelir insallah!
GT650R
Tekrar hayırlı olsun kardeşim motor harbi deliiii :D benim ki kadar olmasada idare eder bu arada pazar gelebilirim belki ama 4/12 çalışıyom dönmem gerekebilir bakarız telefonlaşırız. kazasız belasız sürüşler.
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
arkadaşlar bu pazar bi gezi düzenliyelim, herkesin ne fikri varsa ortaya koysun ve planlayım ve biz yenilerde tanışmış oluruz... sizlerden haber bekliyoruz
Benim motor iptal ameliyata alındı vites dişlileri dağılmış bir dahaki seferlerde görüşmek üzere
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
Evet sevgili arkadaşlar uzun zamandır siteye giremiyor ve gezilere katılamıyordum Sağlığımda meydana gelen küçük bir arıza nedeniyle 3 haftadır gezilerden ve siteden ayrıydım Şuanda eski sağlığıma yavaş yavaş kavuşmaya başladım allahın izniyle 2 hafta içinde gezilere katılabilecek duruma geleceğim . gezilere YORGUN 48 olarak değil bu sefer DİNLENMİŞ 48 olarak katılacağım.hepinizi çok özledim sağlıcakla kalın. Tekrar herkese selamlar.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
geçmiş olsun Yorgun...Sokkanlar biriktimi?
yorgun geçmiş olsun senin için başlık açmıştık. Görmedin herhalde
Motosiklet aşkına
Offf sokkanlar ne lezzetli balıktır açıcaksın yanında bi büyük ......
arkadaşlar bu gün selim kardeşimiz geldi tanıştık ve tanıştığımıza da çok sevindik.
bu tüm muğla mt cilerde de geçerli
örneğin illegal onlada tanıştık ve herbirinden muhabbetinden inanın bana zevk aldım .... eminim sizlerle de tanıştıkça böyle olacak,
bu yüzden bu hafta sonuna bi tanışma ve mini gezi yapalım derim....
fikirlerinizi ve katılımlarınızı bekliyoruz....
benim fikrim piknik,mangal,deniz yada o gibi şeyler sizdende bekliyoruz..........
kuzen ses ver ........................
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)