can abi ben varım artık gezmenin zamanı geldi ve artık ehliyetimide aldımmmm senden haber bekliyorum onurada söylüom gelebilcekse gelsin diye
can abi ben varım artık gezmenin zamanı geldi ve artık ehliyetimide aldımmmm senden haber bekliyorum onurada söylüom gelebilcekse gelsin diye
Muğla mt ,az önce Kuvva ile görüştüm Kuşadası belediye bandosu eşliğinde bizi bekliyorlar. 8 + diye rezervasyon yaptırdı :Kesin katılacaklar cuma sabahına kadar isim yazdırsınlar....sonra yıldızları seyredersiniz sabaha kadar ona göre
Motosiklet aşkına
listede benim niye adım yok?Saygıda kusur mu ettim?İstemiyorsanız gruptan ayrılırım
bi aksilik olmazsa geliceğim arkadaşlar iki oldu bi taneside hafta sonu bodruma gelmek istiyor.bakaım nası çıkıcaz bu işin içinden .mes üstadı yanlız göndermek olmaz oralara katılma çabalarım devam edecek...perş netleşir
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
Mes Badem listede neden benim de ismim yok diye soruyor karışmam vallahi ısırır yoksa beni sevmiyorlarmı diyor
hmmm zanlımca ben c.tesi olacak hiç bir geziye katilamam. c.tesi aksam bosum ve pazar günü. eyer olurda pazar günü bi gezi olursa bende katilirim. inşallah düşüncelerimde yanılırımda grup sıcak kanlı cıkar.
en kısa zamanda görüşmek ve yazdıklarıma cevap almak ümidiyle simdilik a.e.o!!!
GT650R
oflu kardeş bodrum tayfası bi gezi ayarlarsa bekliyoruz mutlaka,izmir mt ile kuşadasında buluşacağız tanışmak için pazar kop gel istersen beraber döneriz sevgiler...
sevgili MUĞLA MT
sizleride kuşadasında görmekten büyük mutluluk duyacağız...herşeyin gönlünüzce olması dileğimle..
adada GÖRÜŞÜRÜZZZZZZZZZZZZZZ
öptümm sizi
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
muğla mt sınırları aşmış iice helal valla ...
umarım guzel bi gezi olur kazasız belasız...
ii eglenceler ...
iLLeqaL
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
İLLegal kardeş seni de aramızda görmeyi isterdik ama biliyoruzki işler var. sana kolay gelsin diyoruz en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Bluewind benim avatarda ki farlar yanmıyo...akü de sağlam ne iş...
Motosiklet aşkına
Ben de geliyorum MUĞLA MT ye...
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Kuşadasına gidemeyen Muğla MT üyeleri. Pazar saat 11.00 da Köyceğiz de sahilde toplanalım. Hava, yol ve katılımcı durumuna göre gezimizi planlayalım.
-Belen kahvesine okey oynamaya gidebiliriz.
-Yuvarlakçay'da balık yiyebiliriz.
-İztuzu'nda deniz sefası yapabiliriz
-vs vs vs seçenekler sayısız.
Bu kuşadasına Bodrum Marmaris tayfası harici gelen yokmu arkadaşlar??
baris abi her ne kadar foruma fazla giremesekte bizide unutma MARMARIS bizide ekle artik listeye
Arkadaşlar sabah 10:00 da yoldayız Muğla MT Muğla MT hey hey hey görüşmek dileğiyle
yeni üyeler eklendi ayçe yi mes in hemen altına ekledim
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)