GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
vallahi abi bizim izinleri aynı güne vermiyolar! bana pazar günü hayatta izin vermezler c.teside vermiyolar :( ne yapalım aranan eleman olmak zor demi illegal
abi bu arada senin motoru gördüm o gün eşimle senin resteorantın önünde durduk motora baktık hatırlamassın a gerçi ama olsun bende en kısa zamanda GV650 almayi düşünüyorum bu konuda yorumlarınızı muhakkak bekliyorum. varsa baska tavsiyeleriniz onlarıda bekliyorum. teknik destek hariç gv 650 de takıldım kaldım fiyetıda cok uygun geldi ama bilmiyorum.
bunu alrsam baris abiyede air brush yaptiricam süper olacak ;)
en kısa zamanda buluşmak dileğiyle ş,imdilik bye!
bakalım ben ne zaman 1 tane muğla mt tişörtü alabilicem!
GT650R
Selamlar Muğla MT...
Daha tanışamadık ama Marmaris'te 20 gündür canı sıkılan ve yol yapmak isteyen İzmirli bir kardeşiniz var, haberiniz ola...
...Sergerdan...
kardesim sıkma canını az kaldı, guzel muhabbetlerimize devam edecegiz, hele ki sende ki cevheri bi farketsinler İzmir e bile salmazlar seni
bluewind ve mes boylesine guzel bi gun icin cok tesekur ederim... umarim bundan sonra da ayni hizla devam deriz
bugun ku motocross yarislari ufak tefek kazalarda olsa gayet keyifli ve cekismeli gecti, merak edenler icin resimleri daha sonra yukleyecegiz...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
bakalım kimler online! ben bundan sonra her aksam saat 01:00 den sonra buraya bisiler yazarim. kimse cevap yazmassa belli bi zamandan sonra civitirim ona göre
bu arada ben bu hafta de,ilde haftaya pazar büyük bi ihtimalle izinliyim. inşallah ozaman bi gezi falan olurda hem sizinle de tanışmış oluruz! eşimde sizinle tanışmayı çok istiyo :D
GT650R
haftasonu marmaris tayfasının gezisi ektedir...
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post681187
bu aralar motoru yenilemeyi düşünüyorum bu 1 ay içinde bakalım nasip olursa ya racing yada cruiser almayi düşünüyorum. şimdilik kanuni tiger var ama oda kesmiyor beni! ama kafamda ilk bodruma gitmek var. nasip!
bu arada blue kardes ilgine tsk ederim! görüşmek ve tanışmak ümidiyle şimdilik a.e.o
GT650R
arkadaşlar herkese günaydın ,
bu hafta sonu yapılan bi plan varmı varsa bilgilendirirmisiniz sizden haberlerinizi bekliyecem ayritten abi bu tişörtler noldu onun hakında da bilgi verirseniz mutlu olcam
Muğla mt ses ver...haftasonu için son durum nedir....ona göre yedeklerimi yapıcambiran önce kesinleşsin durum dii mi ya?kuşadasından ses çıkmadı iptal mi acaba?Yağış falan deniliyor
SON dURUM:mUĞLA MT son edindiğim bilgi ışığında yazıyorum.İzmir mt cumartesi saat 17,00 de kuşadasına doğru yola çıkıyor.Buna göre bizim de cumartesi sabahı yola çıkmamız gerekiyor.Marmaris tayfası nasıl yapıcaz?
isterseniz cumadan bize gelin hep birlikte buradan yola çıkalım.
Motosiklet aşkına
yani resimler eklendi ne varsa koyduk mes üstad..sevgiler
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...islarinda.html
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
arkadaşlar bize kuşadası uyar.değişiklik olur,gitmediğimiz yer sonuçta.cumartesi haberleşerek milas ta buluşuruz.bafa gölü yolundan devam ederiz.oralarda görmeğe değer yerler.
bigboy senin t-shırt ve bandanayı banro dan alabilirsin.
vayyy bizsiz gezi yapmışlar çokta güzel olmuş. Badem soruyor o köfteleri keçi etindenmi yapmışlar diye Arkadaşlar sizlerle olmayı çok isterdik kısmet olmadı. Kuşadasın da hepberaber eğleniriz artık
merak ettim elarabasında köfte pişirme fikri kimindi çok iyi fikir
Vatanoğlu ne tatlısı kaybetti. Kaybetmek acı verdimi
Haftasonu buluşmak dileğiyle kendinizi kollayın
murat resimler çok güzel
[QUOTE=vatanoğlu;681677]arkadaşlar bize kuşadası uyar.değişiklik olur,gitmediğimiz yer sonuçta.cumartesi haberleşerek milas ta buluşuruz.bafa gölü yolundan devam ederiz.oralarda görmeğe değer yerler.
bigboy senin t-shırt ve bandanayı banro dan alabilirsin.[/QUOT Selamlar. Plan ve program nedir. Kalmalı bir gezimi olacak. Sevgili mesut ve vatanoğlu haberlerinizi bekliyoruz. Saygılar.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Muğla mt,muğla mt ses ver...bu durum da Kuşadası gezisi netleşti gibi.Ben derim ki cumrtsi günü sabah 11.00 da yatağan yolu ile gelen tayfa Milas ışıklardan sağa dönüp hemen orada beklesin.Belkide Bodrum tayfası orada sizi bekler.Belli mi olur.şimdi kimler geliyor el kaldırsın.
Bodrum tayfası
---------------
Mes,Ayçe DL 650
Ahmet,Meloş Astra twinsport
Bluewind DL 650
Pazar günü Ergun katılıyor HD elctra classic
Motosiklet aşkına
cumartesi 11.00 de verilen koordinatlarda olacağız.
mes abi iyi gezmeler be bizi bıraktın burda ohbe
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
Cumartesi gece çalışıyorum.Kuşadasına gidemeyenler el kaldırsın,pazara buralarda bir gezi planlayalım.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)