bugün Bluevind ile tanıştım.artık Bodrum'dan iki vstrom,bir astra twinsportgelicez
bugün Bluevind ile tanıştım.artık Bodrum'dan iki vstrom,bir astra twinsportgelicez
Motosiklet aşkına
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
iyi gezmeler....biz çalışmaya devam... kuşadası il dışı için ii bi secenek..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
illegal kardeş biz seni siteden ayrıldı zannediyorduk şükür kavuşturana yorumlarını bekliyoruz
selam arkadaşlar uzun zamandır gözükmüodum çünkü fuardaydım gezileriniz mükemmel olmuş
arkadaşlar fuara gelmediğiniz için çok üzüldüm saolsun can abi geldi bide ilegal kardeşimizlde geldi tişörten tanıdım tanıçtık az çok sizlerede bu fatadan sonra aranıza döneceğim... hepinize iyi geceler
selam arkadaslar,
ben de ufak bi seyahatten sonra gece surusuyle nihayet vardim Bodrum'a...
sagolsun motorize trafik memuru Bircan abi 50 metrelik ters yon ihlalinden cezamizi kesti... kendime geldim...
Pazar gunu Turgut reis te olucam, kimler geliyor 4. ayagi izlemeye... hic olmadi orada bulusup tanisalim ve izlerken muhabbet yapalim...
bundan sonra ekim e kadar Bodrum dayim her yerden cikabilirim ama artik ters yonden asla bu arada ilk trafik cezamdi bu...
gorusmek uzere...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
pazar bende gelip bakmak istiyorum orda görüşürüz...izmir mt kuşadasına katılım olmayacak sanırım zaten bodrumda mes ve ben varız bildiğim kadarıyla
mes üstad pazar günü telefonlaşalım 10 da başlıyomuş bildiğim kadarıyla gidelim şu diğer v stromlarıda yakalarız ..
Selam Arkadaşlar. Resimler videolar ve sizler harikasınız. Ben sokkan balıklarını tutmaya devam ediyorum. Özellikle Barış Kardeşim senin balıklarını ayırıyorum. Tüm Muğla Mt yi yine bekliyorum.Ben bu balıklarla tek başıma başaçıkamayacam Adresibiliyorsunuz tekrar görüşmek üzere. Selamlar. NOT: Bu arada bulunduğum yerde internet yok. tel numaramı tekrar veriyorum gelmek isteyen arkadaşlar haber versin 0.533.5006035
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
oooooo arkadaşlar hoş geldiniz ya bizde millet toptan kayboldu zannediyorduk arama falan başlatalım diye düşünmüştük.
Turgutreis de buluşmak dileğiyle Mes ve Ayçe ile bizde varız. Arkadaşlar ne yapıyorsak MT için katılımlarınızı bekliyoruz burayı boş bırakmayın. Nerde millet nerde motorcu ruhu taşıyan arkadaşlar. Sadece bizlermi kaldık.
Badem bile daha sıkı motorcu çıktı
Yorgun kardeş sen sepetleri at biz toplamaya geliriz
çalışan arkadaşlarada kolay gelsin ilk nefes molasında bekliyoruz
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
soner sokkan yameye gelecem ..kirtil i at ne çıkarsa baktımıza ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Salı günü İzmir'e gittim,az önce döndüm.4 gündür motor üzerinde hoşaf gibi oldum.Büyük şehirde motor kullanma tecrübemizi bayağı artırdık.Pazar günü "yağmur olmazsa " Yuvarlakçay'da balık mı yesek ne??
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)