Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Muğla - MT]

REKLAM ALANI
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    bugün Bluevind ile tanıştım.artık Bodrum'dan iki vstrom,bir astra twinsportgelicez
    Motosiklet aşkına

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    suzuki VL 800
    Alıntı mes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haftasonu izmir mt nin kuşadası kampı var.

mes,sen şu ağzındaki baklayı çıkar bakayım abi

Motosikleti
    Alıntı vatanoğlu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mes,sen şu ağzındaki baklayı çıkar bakayım abi
    19-20 myıs izmir mt kuşadasında kamp yapacak.Hani diodum bi atlayıp gitsek miama şu an olası görünmüyor yarın teslim etmem işler var.daha hiç başlamadım....
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    R1

mes

evt sonunda tanıştık .bu arada bodrumun içinde kasktan ceza aldım genelde takıyorum ama denk geldi işte aman dikkat

19-20 myıs izmir mt kuşadasında kamp yapacak.Hani diodum bi atlayıp gitsek miama şu an olası görünmüyor yarın teslim etmem işler var.daha hiç başlamadım....
    aslında fena fikir gibi görünmüyor gerçi ben yine ayrınrıları bilmiyorum .işler yetişirse bende gaza gelebilirim gibi görünüyor
    KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:

doğma büyüme İstanbul/bostancı şu an muğla/ortaca
    Motosikleti
    sattım :(
    iyi gezmeler....biz çalışmaya devam... kuşadası il dışı için ii bi secenek..
    [COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]

Motosikleti
    opel yeni astra
    illegal kardeş biz seni siteden ayrıldı zannediyorduk şükür kavuşturana yorumlarını bekliyoruz

Motosikleti
    satıdı yeni alcam ....
    selam arkadaşlar uzun zamandır gözükmüodum çünkü fuardaydım gezileriniz mükemmel olmuş

arkadaşlar fuara gelmediğiniz için çok üzüldüm saolsun can abi geldi bide ilegal kardeşimizlde geldi tişörten tanıdım tanıçtık az çok sizlerede bu fatadan sonra aranıza döneceğim... hepinize iyi geceler

uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    selam arkadaslar,
    ben de ufak bi seyahatten sonra gece surusuyle nihayet vardim Bodrum'a...
    sagolsun motorize trafik memuru Bircan abi 50 metrelik ters yon ihlalinden cezamizi kesti... kendime geldim...

Pazar gunu Turgut reis te olucam, kimler geliyor 4. ayagi izlemeye... hic olmadi orada bulusup tanisalim ve izlerken muhabbet yapalim...

bundan sonra ekim e kadar Bodrum dayim her yerden cikabilirim ama artik ters yonden asla bu arada ilk trafik cezamdi bu...
    gorusmek uzere...
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

Motosikleti
    R1

hoşgeldin

pazar bende gelip bakmak istiyorum orda görüşürüz...izmir mt kuşadasına katılım olmayacak sanırım zaten bodrumda mes ve ben varız bildiğim kadarıyla

Motosikleti
    Alıntı bluewind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pazar bende gelip bakmak istiyorum orda görüşürüz...izmir mt kuşadasına katılım olmayacak sanırım zaten bodrumda mes ve ben varız bildiğim kadarıyla
    hocam pazar günü Turgutreis'te enduro yarışları mı var,yoksa ben mi yanlış algıladım?Eğer öyle bişey varsa aynen oradayız derim...Sevgiler
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    R1

evet yarışş var

mes üstad pazar günü telefonlaşalım 10 da başlıyomuş bildiğim kadarıyla gidelim şu diğer v stromlarıda yakalarız ..

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC
    Selam Arkadaşlar. Resimler videolar ve sizler harikasınız. Ben sokkan balıklarını tutmaya devam ediyorum. Özellikle Barış Kardeşim senin balıklarını ayırıyorum. Tüm Muğla Mt yi yine bekliyorum.Ben bu balıklarla tek başıma başaçıkamayacam Adresibiliyorsunuz tekrar görüşmek üzere. Selamlar. NOT: Bu arada bulunduğum yerde internet yok. tel numaramı tekrar veriyorum gelmek isteyen arkadaşlar haber versin 0.533.5006035
    ::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:

Motosikleti
    opel yeni astra
    oooooo arkadaşlar hoş geldiniz ya bizde millet toptan kayboldu zannediyorduk arama falan başlatalım diye düşünmüştük.
    Turgutreis de buluşmak dileğiyle Mes ve Ayçe ile bizde varız. Arkadaşlar ne yapıyorsak MT için katılımlarınızı bekliyoruz burayı boş bırakmayın. Nerde millet nerde motorcu ruhu taşıyan arkadaşlar. Sadece bizlermi kaldık.

Badem bile daha sıkı motorcu çıktı

Yorgun kardeş sen sepetleri at biz toplamaya geliriz

çalışan arkadaşlarada kolay gelsin ilk nefes molasında bekliyoruz

Motosikleti
    Alıntı bluewind adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mes,sen ve diger Bodrum daki diger arkadaslar dilerse, yarin gunduz bi yerlerde bulusalim... benim tel: 544 665 69 50

yarislar sabah 10 dan aksam 4 e kadar surecek...zaten yagmur da olacagı icin ayri bi tat olacak... hep birlikte izleriz...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    soner sokkan yameye gelecem ..kirtil i at ne çıkarsa baktımıza ...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    Alıntı uglychild adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mes,sen ve diger Bodrum daki diger arkadaslar dilerse, yarin gunduz bi yerlerde bulusalim... benim tel: 544 665 69 50

yarislar sabah 10 dan aksam 4 e kadar surecek...zaten yagmur da olacagı icin ayri bi tat olacak... hep birlikte izleriz...
    ben yarın boşum ve derim ki;Yarın saat 13.30-15.00 arası iskele meydanında denizciler kahvesinda küçük bir buluşma gerçekleştirelim.Ne dersiniz?
    Motosiklet aşkına

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Salı günü İzmir'e gittim,az önce döndüm.4 gündür motor üzerinde hoşaf gibi oldum.Büyük şehirde motor kullanma tecrübemizi bayağı artırdık.Pazar günü "yağmur olmazsa " Yuvarlakçay'da balık mı yesek ne??

Motosikleti
    ben yarın boşum ve derim ki;Yarın saat 13.30-15.00 arası iskele meydanında denizciler kahvesinda küçük bir buluşma gerçekleştirelim.Ne dersiniz?
    valla cok iyi olur, ben daha yeni halikarnastan ciktim, murat dalkılıc performansini izledik bayagı bi eglendik... birazdan yatsam anca 14:00 gibi kalkarim... telefonlasalim ve bulusalim derim...

yarin gorusmek uzere...

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    selam arkadaslar,
    ben de ufak bi seyahatten sonra gece surusuyle nihayet vardim Bodrum'a...
    sagolsun motorize trafik memuru Bircan abi 50 metrelik ters yon ihlalinden cezamizi kesti... kendime geldim...

Pazar gunu Turgut reis te olucam, kimler geliyor 4. ayagi izlemeye... hic olmadi orada bulusup tanisalim ve izlerken muhabbet yapalim...

bundan sonra ekim e kadar Bodrum dayim her yerden cikabilirim ama artik ters yonden asla bu arada ilk trafik cezamdi bu...
    gorusmek uzere...
    sercannnn. ulen bodrum u da karıştırdın desene. canım kardeşim özlettin kendini yaaa.
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

Motosikleti

değerli kardeşim biz bu sabah denizciler kahvesnden seni verdiğin no dan aradık,ancak bu no kullanılmıyormuş:(...yarn Bluewind ile enduro yarışlarında olacağız bekleriz.Muğla mt tişörtlerinden tanırsın artık
    Motosiklet aşkına

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler