valla harıtaya gerek yok ben oralara yıllardır gıdıp gelıyorum e zaten zaten bize Gaziantepli derler, yolları bana sorun gerisini düşünmeyin... uzaklara gitmeye ben varım arkadaşlar...
ha bu arada vatanoğlu abim t-shirt için doğru söyluyorsun geç yazmıstım onun için merak ettim... neyse kısmet...
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
ben 00:00 dan sonra herzaman katılırım ama oda pek aktif sayilmiyor heralde ama inşallah izin günümüze bi organizasyon denk getirebilirsek oda süper olur. ben bu günden itibaren gv 650 için para biriktirmeye basladım bakalım. 3 yada 4 seneye kadar alirim 1 tane insallah
oFLuAlper kardeşim sen de hoşgeldin aramıza...
ileriki gunlerde tanısmak dileğiyle...
gittikçe büyüyoruz ve Ortaca'dan yana büyümek de dengeyi biraz olsun sağlıyor gibi...
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
Arkadaşlar Pazar Günü 1 Saatliğinede Olsa Bodrum Mt üyeleri Bir Yerlerde Buluşamazmi?yatili Gezilere Katilamayan Cumartesi çalişanlar Için Böyle Bir Org Teklif Ediyorum Ne Dersiniz?
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
Bluewind kardeş buluşulur tabi ki. dün mes seni beklemiş gelmemişsin. Önümüzdeki haftalarda bir pazar buluşuruz.
ben gittim mese özeldende msj attım yanlız o sabah geldi dediler kaçırmışım yani.ok ilerleryen haftalarda yapalım bodrumda çok motor var herkes tek gezinip duruyor arada selamlaşıyorum ama tanışmak iyi olur diye düşünüyorum.Görüşmek üzere
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Yorgun Abİ Pazar GÜnÜ Neler Yapilcak Onu Tam Olarak AÇiklarmisiniz, ÇÜnkÜ Bİz Sonradan Gelecek Olanlar Neyapcak Merak Edİyor Saygilarimizla
gazetede çıkan haberimiz kimseyi ilgilendirmemiş anlaşılan.Ama olsun ben yine de arşivime aldım
Motosiklet aşkına
13 mayista yapilacak geziye ben ve eşim katılabiliriz! bu arada benim bi arkadasim daha var marmaristen altinda falcon var. oda gelebilir heralde! ben her gece burayi takip ederim. bizi habersiz birakmayin! ben ve eşim gerçekten böyle organizasyonlarin bi parcasi olmayi cok istiyoruz
GT650R
katıl bakalım alper biz calışalım sen gezilere katıl ohh ne ala memleket
iiki katıldın aramıza arkadaşım umarım guzel şeyler yapıcaz..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
mesut abi ben can abiyle görüştüm o nun gelmesi belli değilmiş abi ben de cumartesi çalışıom yani anlıcan pazar günü size katılcam ben nereye geleyim pazar günü sizden haberinizi bekliorum
vatanoğlu abicim tişörtleri hafta sonu alabilecekmiyiz....
mesut abi numaran bende var hafta sonu olmazsa bana adres verin ben oraya zıplayayım,...
Arkadaşlar,
Pazar günkü programda bir değişiklik yaptık. Fethiyeye kadar gitmişken, Dalyana geri dönmektense Fethiyeye 50 km mesafedeki Saklı Kente gitmeye karar verdik.
Pazar günkü program:
saat 11.00 da Fethiye Çalış sahilindeki Sevi otel önünde buluşma.
Saklı Kent gezisi
16,00 Saklı Kent den Marmarise hareket.
pazar 11,00 da siz Muğla MT cileri Sevi otel önünde bekliyoruz.
Ahmet Mordağ
Motosiklet aşkına
mesut abi güzel plan
yarın saat 11 de ordayım bi aksilik çıkmazsa....
dalaman veya ortaca tarafında n pazar günü oraya gitmeyi düşünen varsa ben oraya doğru gidecem tek motor gitmeyeyim .....
Muhtemelen gelemiyorum. Ancak bir tafsiyem yol üzerinde TLOS antik kenti var. Bakmadan geçmeyin.
can abi senin gitme konumun ne?? çünkü ben yarın gitcem de tek motor hiç gidesim yok yolda tek olunca canım sıkılıo ......
eğer gideceksende bana lütfen haber verirmisin....
bu pazar biz bi organizasyona katılamayız fakat önümüzdeki pazar ve ondan sonraki pazarlarin hepsinde katilabnilirim! zaten benim motor marmariste yatıyo şimdi benim önce motorumu almam lazım illegal beraber gideriz 2 motor döneriz sonra ok? sana uyarmı? zaten ikimizde gecedeeyiz :D sabah gideriz marmarise sonra döneriz!
GT650R
ne demek kardeşm hallederiz sen kafaya takma
ama bidahaki hafta 4-12 ye geçirom bakalm neler olacak bişelr yaparız..
gezi işi zor ama anca kışa artık oyle gorunuyo...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
Evet sevgili arkadaşlar gezimizi yaptık evlerimize huzurlıca döndük. Ne resimler ne sürprizler var bir bilseniz. Bodrum tayfası Köyceğizdeki evlerinden Bodrumdaqki evlerine dönünce resimler yayınlanacak az daha sabredin. Şimdilik herkese selamlarrr.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)