Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 567891757107 ... SonuncuSonuncu

[Muğla - MT]

REKLAM ALANI
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şahin benim telefon yazıyo bi mesaj salla senin numarada bende olsun
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    merak eden arkadaşlar için güzergahımız.gelemeyen arkadaşlarında aklını çeler belki.

buluşma noktamız

ve nasıl gidilir...çamların arasından her daim mavinin eşliğinde yol alınacak

herneyse sultaniye kaplıcaları dünyada mineral zenginliği açısından dünyada ikinci sırada.bunu bi belirtelim.köyceğiz merkezden yaklaşık 20-25 km uzakta.yolun büyük kısmı tatlı sert virajlardan oluşuyor.yani sürüş zevki veren bir yolculuk olacak.sağ tarafımızda çamlar sol tarafımızda göl manzarası....gezi resimleri ile buluşmak dileğiyle.
    ayrıntılı bilgi ve resim için link:http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24724

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Sahinbirinci buluşma yeri tam belirgin değil. Öğretmen evinin olduğu meydanın yanı mı?

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    evet abi orada buluşuruz numarayı özelden atıyorum

banro abi gelemediğine üzüldüm umarım başka sefere.ama gelebilirsen haber ver ok?

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Bu haftasonu hanımın programı varmış . Sarıgerme de olacağız. Haftaya Adana da seminer var orada olacağım . Sonraki hafta hava iyi olur diye duacıyım. Size bu haftasonu iyi geziler.

gezi linkini ilk mesaja ekledim bendeki resimleride bu akşama kadar eklerim ..Muğla ve civarında oturan arkadaşlar motorları olmasa dahi bu toplantılarımıza arabaları ile katılabilirler kapımız herkese açık
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    kanuni tiger
    abi bende bodrumdayım benide aranıza alırsanız sevinirim bu tür geziler çok iyi oluyor burda bodrum motor klubede böyle organizasyonar yapıyor eğer bi ara toplaşıp konuşursak güzel bir etkinlik yaratabiliriz
    ee biliyorsunuz burda hala denize giren insanlar var.güzel bi toplantı yapılabilir...

saygılarla fethi.
    Bu gün Dünden daha iyi olucak....

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    aramıza hoş geldin nasip olursa buluşalım...sen yeterki bağlantıyı koparma sitemizle.biz hep buradayız....

abi inşallah bu hafta bir programınız yoktur.ben belki olmayacağım köyceğizde.izmirde işlerim uzayabilir.

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    köyceğize dönmem kesinleşti.mangalı nerede yapıyoruz arkadaşlar ben gökovada diyorum

valla gökavada nerde ama ilk buluşmada ören yoluna doğru devam ettik yolun kenarında güzel bir yer vardı orası bence tamamdır

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    abi ören tarafı olsun o zaman problem yok ama ören niresibi google earth göstersen belli olmaz bu hafta ödünç bir motor bulursam gelirim olmadı yine 4 tekerbu arada banro adanada görevde olduğundan gelemiyeckmiş.ben unutmuşum

Bodrumlu arkadaşlarda katılacaksa bu sefer buluşmayı pazarada ertelememiz mümkün .. yerin tarifi çok basit

Muğla, Bodrum yönünden gelecekler için sakarı inerken sağda alttaki şekildede anlaşılacağı gibi dörtyola gelmeden yaklaşık 2 km önce gökova sapağı vardır . ordan sapacaklar güzergahı takip edecekler .oklarla gidilecek yolu anlaşılır şekilde çizdim ..

her kes yiyeceğini kendi getirir ..zannedersem gideceğimiz yerde mangal vardır ama her ihtimale karşı Şahincim sen araba ile geldiğinden mangalı alıver yanına orda yoksa eti çiğ çiğ yemeyelim ..sona abi demediydin ben unuttuydum olmasın

ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    ya arkadaş haksızlık bu yaw biz burda şehir gürültüsüyle dumanıyla boğuşalım adamlar orda mis gibi havada barbakü yapsınlar yok böyle bişey afiyet olsun arkadaşlar allah keyfinizi bozmasın.ist dan sevgi dolu selamlar.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    abi yaa valla izmirden geldim haşat oldum sorma.bugün sabah 5.30 da yola çıktım gece 2 saat uyku var alsancakta uzun sürdü veda gecesi daha sonra tam sökeye geldim ödemişe geri dönmem gerekti.sökeden ödemişe gittim.oradan işlerim için bozdağa çıktım.sonra hadi bakalım ver elini köyceğiz.
    yarım saat sonrada emlak komisyonculuğu sınavım var deliriyorum.....
    yani diyeceğim şu ki yarın olursa ben ve mangal kömür kardeşler aranızda seve seve olurum.ama tabiki pazarda benim için uygun.inşallah yarın uyanırım

şahin bu hafta işi pazara bırakalım baksana muratta ortada yok ben 2 motor biladerle kesin gelirim can yok bu hafta pazar olursa tuncer ustada gelir ..evet beyler bodrum danda bi katılım bekliyoruz .. ama pazara kimse gelmese bile sen ben bilader takılırız sorun yok ..gönül meşk ister buluşma bahane

mangalın kokusu gelmeye başladı bile

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    ok abi problem yok murat abi msnde ben bi şşşt diyeyim bakayım.ben sınava kaçtım.akşam bakarım yanıtlara

pazar iidr murat tuncer abiyewde sor beraber çıkalım hani o gün yolun kenarında gördüğümüz yer işte ..şahinde uyusun uykusunu alsın ..Şahin mangalla kömürü unutma sen

nmurataydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    pardon arkadaşlar yaa..bir proje yetiştiriyoruzda onunla boğuşuyorum..yarını kurtarmak için..ama pazar olursa garanti gelirim...yarın bir ihtimal.

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    pekala anlaştık pazar günü buluşuyoruz o zaman.ben tesisatı getireyim o zaman.son sınav bilgisi 30 dakikada 65 notu aldım artık emlak komisyonculuğu belgem var heyoooooooooooooooooooooo 3 haftada 2 belge oldu. ama ben delirdim

nmurataydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    Şahin hayırlı uğurlu olsun...

7. sayfa BirinciBirinci ... 567891757107 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler