eyvallah forum kurallarını okurken gozden kacmıs demeyecegım... elbet bılıyordum ve sahinbirinci kardesımızın dedıgı gıbı yalnızca aSi_ç0cuq ve bigboy48 yapmıyor bunu... ben de foruma ılk katıldıgımda neler ogrenmek ısterken nıce msjlar okudum...
2.si illegalrider ben burada özel msjlasma konusuna gırerken dıkkat edersenız ki dıger sayfalarda goruluyor özel msjlarımız konusunda arkadasımıza rica eder msn e gelmesını soylerım ki, yine belırttıgım gıbı bknz. diger sayfalar...
3.sü belki taş degıl kaya gibi gelecek belki rumuzumun silinmesine sebebiyet verecektir, velhasıl ben burada limuzin içinde motorlu pasta kesmiyor, ayrıca üstad gruplaşması yapmaya yol açmıyorum...
kimi bahsediyorum çok çok açık ama ben laf attım mı isim verme(zdi)m veriyorum arkadaşlar onu da veriyorum...
şimdiden muğla mt'de daha umutlu günler dileyerek hepinize saygılarımı sunuyorum...
eğer ki bir ahlaksızlığım ya da kalp kırıklığı yapmış oluduğum arkadaş/arkadaşlarım varsa hepsinden tek tek özür diler daha dikkatli olmamız gerektiğini önemle belirtirim...
sevgi-saygı-DOSTLUK BİZLERLE OLSUN...