Tekrar Merhaba. VATANOĞLU bu hafta söz verdi herkesin tişörtleri ve bandanaları hafta sonuna hazır olacakmış ona göre herkes resimlerde nasıl poz verileceği konusunda MES e danışsın sonra resim çektirirken 2 saat beklemeyelim.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
arkadaslar tanısalım mııı ben yenıyım bılıyorsunuz demi
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
kaptantiger, motor gezi bahane , tıkınmak , hele birde pasta şahanee
pastaaaaaaa, mangall , oy oy acıktım yav
muğla bodrum dan burdanda selam etkinliklerde görüşmek üzere
ooooo bluewing...
hoşgeldın kardes... buyur sen de otur bı masaya... hoşsohbetler bol dostluklar dılerım...
rastgeleeeeeeeee...................
bluewing, tekrar hoşgeldiniz en kısa zamanda tanışmak üzre
asi_cocuq , ne masası ,mangal falan?? açıııııııımmm
az öncede pasta lafı geçti ağlicam ya
arkadaşlar ist.dan Mototal'dan tank çantası şiparişi vermiştim.Sağolsun Harleyci Ergun kardeşim evime kadar getirdi.Fikir değiştiririm diye Ergun bana bir büyük ve bir de küçük boy çanta getirmiş.Büyüğü aldım diğerini geri götürecekti bi dakka dedim belki Muğla mt den isteyen olur diye tuttum.Depo üstü mıknatıslı çok işlevsel bi çanta .Her motora lazım ve fiyatı bize özel %20 indirimli.İsteyen parmak kaldırsın hafta sonu getireyim.Yoksa boşuna taşımayayım.Ahanda bu da resmi yeni çektim.Muğla mt için daha ne yapayım
fiyat:35 euro
Motosiklet aşkına
lordskeldan ımmmmhhh sustum bişi demedim...
sana da gecmıs olsun...
açlık zor iş
hayırdır yaaa niye aç kaldın akşam akşaaam
valla sorma kardeş,
biraz koşuşturma vardı , neyse yemek olmuş allaaa hücuuum
menü de sebzeli makarna (çin yemeği var )
valla bayılırım makarnaya yavf hadi bi de buraya koşuver getiyyyyy mana getiyyyyy
slm kuzen öncelikle saolasın.... yok ya sadece bilek incilmiş ..
hayırdır bu gün muhabetler iyi herkezde yaz havası var sanki
lord kardeş nerdesin ya.. özlettin kendini bide az önce baklava dağıttım yaşıyorum diye bileydim size gönderirdim
ya birileri bu hafta sonu gezi var dedi hayırdır abi gezi planları başladımı?
haydı site iyi aksamlar
rastgeleeeeee...........
Sevgili Muğla MT üyeleri,
Ana sayfadaki site kurallarını bir kez daha okuduktan sonra 28. ve 63. maddeleri sizlere bir kez daha hatırlatmak ihtiyacını hissettim.
Forum Kuralları ve Kullanımı Hakkında (Herkes Okusun)
28. Forum genelinde, flood yapmak (Ayni mesaji veya konuyu, herhangi bir foruma defalarca göndermek) yasaktir. Forum genelinde, konular dahilinde ikili sohbetler ve mesajlasmalar yapilamaz. Konuyu amacindan saptiran veya konuyla alakasiz mesajlar atilamaz.
63. Kişiye özel başlık açamazsınız, mesaj yazamazsınız. Bu gibi durumlarda ilgili kişiye özel mesaj göndermelisiniz. Özel soru ve sorunlarınızı mail Ö.M gibi kişiye özel yöntemlerle halletmelisiniz!
Yarından itibaren sizlerle beraber haftasonu programını yapmaya başlayacağız.
ilk düşüncemiz birinci gün Fethiye ve civarı, ikinci gün ise Kaunos harabeleri. sizlerle fikir alışverişinde bulunarak engeç çarşamba program kesinleşecektir.
bir kaç gün girmedim ama geçmiş sayfaları okuyunca yorum yapma gereği duyuyorum.
bu düşüncelere katılmıyorum.çünkü bunları hemen hemen bizim grubumuzda dahil bir çok kişi ihlal ediyor.isterseniz geçmiş sayfaları karıştırabilirsiniz biraz.herkes kendi mesajlarını okusun o bile yeter.buna bende dahil.
forum kuralları bellidir.ama ilk önce aynayı kendimize tutmak zorundayız.geçmiş sayfalara baktığımızda bizde konu dışı yada mt gezileri dışında konuşmalar yapıyoruz.bunun yanında yaptığımız balonlarda anasını satayım ve benzeri cümleler çoğunlukla geçiyor.bu kelimelerde foruma aykırı.bunlar kişilerin birbirini tanımasından kaynaklanann espiriler.birbirmizi ve takip edenleri rahatsız etmeden yapıyoruz.rahatsız olunan bir mesaj yada resim olursa zaten ya mod lar yada kullanıcıya rica ederek bunlar değiştirilebiliyor.alınanda olmuyor.maksat amacından sapmadan görüntü kirliliği yaratmadan planları takip edebilmek.bu sayfanın amacıda bu.bu şekilde izci grupları gibi habire kendimizi uyarmamız gerek.gerektiği yerde sohbet ortamını gerektiği yerde de planlarımızı yapıp devam ediliyor zaten.
birincisi bigboy ve asi çocuğa yazacağım arkadaşlar eğer sohbet edeceksiniz bunun yeri burası değil.biraz kişisel girmişsiniz.özelden yada msnden yazışın eyvallah diyeceğim bir şey yok.ama arkadaşlar belli planlar yaparken yada geçmiş konulara bakarken sayfaları incelemek çok zaman alıyor.iyi akşamlar yada günaydın mesajlarını iyi niyetle çekiyorsunuz ama sayfa sayısı çoğlaması.buna dikkat ederseniz gerçekten sevinirz.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
özür dileriz bilmioduk bir daha olmaz kusra bakmayın
Bigboy48 geçmiş olsun.Hep koruma tam koruma.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)