valla kuzen kız ıstemeye benı de goturuyorlar ne yapam gel kacır benı dıyoommm...
haydı muğla mt herkese iyi aksamlar...
Allah'a (c.c.) Emanet Olun...
rastgeleeeeeeeeeeeeeeeee.................
valla kuzen kız ıstemeye benı de goturuyorlar ne yapam gel kacır benı dıyoommm...
haydı muğla mt herkese iyi aksamlar...
Allah'a (c.c.) Emanet Olun...
rastgeleeeeeeeeeeeeeeeee.................
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
günaydın muğla mt
dalamnda hava durumu hiç iç açı değil bir hafta sonumuz var onu da hava yok etti yarın havanın açma dileğiyle bekliyoruz diğer bölgelerdeki durum nedir
kuzen ortacadaki hva durumu ne
ne fark etcekse 5km uzağımız
kuzen kız isteme noldu ve kime istediniz
gunaydınlar muğla mt...
kız ısteyene ıstemeyene kız ıstemeye goturulene goturulmeyene selam olsun....
gunaydın kuzen valla ortaca hava durumu yer yer pembe bulutlarla sarılı olup kuzeyden esen ZS200 derecelık GS lerle fırtınaya ılerlemekte... bolgenın guneyınden gelen scooperler halkı buyuk telasa suruklemekte...
batrıya dogru yonelırken akımın hızla surukledıgı solo gezıler ortaca'nın dagusuna dogru yagısları artırırken dogudakı mt ler muthıs hareketle yurdun dortbır yanını çpeçevrelemeye hazır durumda...
evet sayın muğla mt ler ortaca'dan durumlar bu sekılde sımdı marmarıs'e dönüyoruz...
marmaris mikrofon sende...
arkadaşlar biraz önce izmir mt grubundan Erhan arkadaşımızı kaybettiğimiz haberini gördüm...
lütfen bizler de dikkat edelim...
toprağa değil arkadaşlar güzel günlere sürelim motosikletlerimizi... kaskımız kafamızda ailelerimiz aklımızda olsun...
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
haydı muğla mt benden bu kadar yenı haftada gorusmek dılegıyle....
kuzen elınde ZS200GS hangı renklerı var ya da hangı renkler getırtebılırsınız???
turuncu yesıl bulabılır mısın??? 5 mayıs tan sonra her an almaya gelebılırım???
rastgeleeeeeeeee............
kuzen kırmız var 3 tane san a uygun fiyat çekeriz kafana takma sen
aslında bi tane marka daha var tvs apache sana kuzen tavsiyesi ona da bi bakmanda hayır var 150 cc ve 13.5 hp 2006 kendi kasalarında tasarım harikası seçildi ve her rengide var ...
Arkadaşlar, merakla beklenen "Vatanoğlu" klibi videolar sayfasına eklenmiştir. herkese iyi seyirler.
Yakında Fethiye Ölüdeniz gezi fotoları geliyor. Azzzz ssoooonraaaaaa
can abi ölüdenize gittin heralde abi hava durumu nasıl orda inşallah beraberde gideriz birgün resimlerini bekliyoruz
arabayla gittin heralde motor garajdaydı
neyse tüm muğla mt ye iyi akşamlar.........
Bigboy48 Sabah 10 gibi çıktım yola ,akşam 1830 da geldim eve.İllegalrider bilgisayarın başına oturup resimleri girerse göreceğiz. Naaptın lan illegal yoksa bütün resimleri sildin mi
iyi valla abisen yaşamın tadını bilion 2 hafta kaldı sınav sonuçların açıklanmasına sonra ben de arnızdayım inşallah abi ... fotohraflaı merakla bekliyoruz ....
arkadaşlar,yarın sabah 9 da armutalan pehlivanoğlu nun önünde buluşuyoruz.şöyle bir datça yapalım gelelim dedik.motorlar soğumasın.haftaya kadar hamlamıyalım.bekleriz efendim
ohooo bi kaçgün siteye girmedik unutlmuşsuz ne arayan var ne soran neyse arkadaşlar size iyi gezmeler.biz bugünden çıkardık geziyi yarın durumlar dolayısı ile motora binemeyeceğim.
herkese iyi gezmeler
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
şahin sen askere hala gitmedinmi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ohooo barış abimiz de gelmiş
barış abi yeni bi tanışma topiği aç
öslettin kendini yav
break......break.....
rapor veriyorum.....
sabah 9.30 da 5 motor bir araba buluştuk.
kahvaltı sonrası rüzgarlı bir havada datça ya vardık.
kısa bir yürüyüş yaptıktan sonra ver gazı mesudiye ye geldik.deniz kenarında bir restaurantta öğlen yemeğimizi yedik
bir arkadaş ziyaretinde motor kazası haberi alıpta durumumuzu merak edip bizi arayan xeyna sayesinde nasıl güçlü ve bağlı bir grup olduğumuzu gördük
pazar günü tüm motorcular yollardayken tatlısu motorcularının nasıl olupta teldolapta zeytinli ekmeklerle kahvaltı yaptığını gördük
Merhaba arkadaşlar.
Bu hafta içi Marmaris'e geliyorum, sonrasında Eylül sonuna kadar yanınızdayım. Yanınızda değil, aranızda olmak isterim daha doğrusu.
BBRR, senin mekan Unique'nin yanındaki mi? Bana öyle dediydiler de... Gelince seni ziyaret etmek isterim abi...
...Sergerdan...
toz toprak içinde motoru benzincide yıkarken laesci yi gördük.bozburun da y
angın olduğunu öğrendik.yıkıldık
sağ salim döndük ::biggrin
evli evine köylü köyüne,evi olmayan.......barba ya
haftaya tekrar hepberaber olmak dileğiyle
iyi akşamlar mt muğla. ya bekire de sölüorum. gezilerinizi gördükçe özeniorum size.
maşallah tü tü tü tü tü ... neyse tekrar sölüorum allah sizi hiç ayırmasın abilerim ve ablalarım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)