gunaydın muğla mt...
motoru olana olmayana, motosıklet askıyla yanana yanmayana selam olsun...
rastgeleeeeeeee............
gunaydın muğla mt...
motoru olana olmayana, motosıklet askıyla yanana yanmayana selam olsun...
rastgeleeeeeeee............
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
Anlaşılan bu hafta solo gezilerin haftası olacak.Havalar iyi işi olmayan değişik yerleri gezip bol bol resim çeksin,ileriki gezilerimizde program yaparken kullanırız. Ben şahsen bu hafta ölüdeniz düşünüyorum. Herkese iyi geziler.
günaydın tüm muğla mt can abinin dediği doğru bu hafta solo gezi heralde neyse bizde tayfayla balığa gideriz
ayriyete ablacım harika video olmuş videoyu bulmamız zor oldu ama süpermiş
yavf sız motosıkletlerle vıdeo cekıyorsunuz ben de motosıklet sevdamın vıdeosunu cekıcem....
cok satar mı¿
harbıden guzel vıdeolar Allah kısa zaman ıcınde bu vıdeolara benı de dahıl etmeyı kısmet etsın... hepınıze bol selam saygılar dostlar...
mes
harley erdun da listeye eklendi
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Barış merhaba nasıl gidiyor videolarımızı izledinmi yorumlarını bekliyoruz.
Banro 5-6 haziran gezi planımızda Fethiye ve ölüdeniz var bence bu hafta başka biryere gidin kardeşim. Işıla selam.haftaya görüşürüz.
Barış Bodrumdaki bir yerel gazete 21-22 Nisan gezimizi haber yapmak istiyor. kısaca Motosiklet netin kuruluş amacı ve tarihçesini isterler. Skullhunter a yazdık cevap alamadık. sitedede böyle bir bilgi bulamadık. yardımcı olurmusun.
Ne demek Mes biz heryere gideriz.Bu grup sayesinde konut zengini olduk, bir malikane Köyceğiz de, bir malikane Marmariste şimdide bir ev Norveç de biz bavulumuzu yapmaya başladık. Badem soruyor Norveç de kutup ayıları varmı varsa bana bir şey yaparlarmı. geçenlerde namusu zor kurtardık.
1 ay var hazırana sen devam et can abi yolun acık olsun ....
1 ay sonra yne gdersin...
sezonum acılıo 1 mayısta işbaşı ben ekime kadar buyuk ıhtimalle yokum ama belli olmaz aralarda denk getirirsem gelirim neden olmasın...
1 ay sonra avatardaki cbr ımın farını kapıyacagım...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
arkadaşlar yanlışlık oldu ya kusura bakmayın dalgınlık tabi ki haziran değil mayıs 5 6 gezisi için demek istedim meloş
ıyı bakalım sız gezıye cıkın bız kız ıstemeye gıdelım ohh ne guzel...
bırı benı kurtarsın kız ıstemeye gıtmekten yaaa...
bigboy sen benı gelıp kacırsana gezıye ben de katılmıs olurum...
ne dersın kuzen benı kacırmaya gelırsın demı¿¿¿
geleceksen adrese verıym yaz
Selam Muğla MT. Birşey sorcam videoları nasıl izleyebilirim. ben bulamadım yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Merhaba Soner,
Bodrum gezisinin video linki
http://www.motosiklet.net/forum/vide...cekimleri.html
Dalyan-İztuzu-Yuvarlakçay gezisinin video linki
http://www.motosiklet.net/forum/vide...y-gezimiz.html
Yürekten verilenler, yürekler alır...
Teşekkürler XEYNA beni büyük bir dertten kurtardın
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
kuze n noldu kız mi istiyonuz abi seni allah kurtarır
abi nerden çıkardınız şu norveç işini ya.neyse madem gidilecekse buluşma y erini söyleyin
arkadaşlar pazar günü datça turu konuşuldu.sabah hisarönü kavşağındaki mavi pide de kahvaltı sonrası yolda belli olacak .buluşma yeri tansaş.saati sonra belirtilecek .biraz motorları havalandıralım bakalım
abi ben bi çıkın hazırlarım .oralarda buluruz bulamayız.malum domates falan filan
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)