::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
arkadaslar nerdesınız??? yalnız mıyım yoksa
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
abi hava ne kadar sıcak tam motorla gezecek hava ama dükkandan çıkamıom
tam gezi için bire bir hava
hava müsait zemin müsait daha gerisine ne gerek,uzunca bi gezi yapmak gerek.....
siz boyle dıyorsunuz ya benım ıcım gıdıyor...
bigboy bugun pederden izin almaya basladım sımdılık arastır dedı...
sonra da al bakalım dıycek
arkadaşlar biz Bodrum tayfaları ahmet-meloş, mes-ayçe çiftleri olarak bu haftasonu gezisine katılamayacağız.haftaya hep beraber marmariste olacağız.sizler gezi düzenlerseniz eğer iyi yolculuklar ve bol eğlenceler diliyoruz haberlerinizi buradan takip edeceğiz. Bu arada aramıza yeni katılan bir kaç arkadaşlar var onlarada hoş geldiniz diyoruz. önümüzdeki gezilerde buluşmak dileğiyle
eyvallah abım... Allah bir yastıkta kocatsın...
mutluluk, sağlık ve esenlikler dilerim...
selam vermesen de a.s. onur87...
bigboy arkadasımız bana bılgı vermek ıcın bunları yazdı ve bana da faydası dokundu. ben muğla nın yerlısı degılım ve yenı geldım bu cennet yere ama (BAZI) ınsanları hakkında nasıl alıs-veris yaptıklarını, neye onem verdıklerını cok cok iyi anlamaya devam edıyorum... ve ben bigboy'un bana vermıs oldugu msj en iyi şekilde aldım...
her neyse onur kardesım buyur sen de yardımcı ol bana ve sız gıbı motor ustadlarından, ki öyle ol ya da olma motor bılgısı olan herkesten bılgı almak benım avantajım olacaktır her yonden.
bayagıdır yokmussun hosgeldın demeyım bari hoşgeldın demesen de hoşbulduk dıyeyım artık...
HOŞBULDUK..!
ben sana birşey demedim zaten. bigboy48 benim arkadaşım. ona laf çarptırmak için dedim. bu arada yeni üyelerin hepsine, benim tanışamadıklarıma HOŞGELDİNİZZZ..
Enduro Dalaman
www.facebook.com/dalamanenduro
onur kardeşim ben genel konuştum dükandan çıkınca yanına gelcem o zaman da görüşürüz ben asi çoçuğu bilgilendirdim senin niye zoruna gitti neyse akşam görüşürüz
onur kardes onemlı degıl ben sızın kankı oldugunuzu bılmıyordum ona laf atınca sahıp cıkam dedım neyse senın bılgıne de kafa atarım artık sey pardon bas vururum artık
öncelikle herkese günaydınnnnn
arkadaşlar bu hafta ssonu gezi düzenlenmesi hakında bilgisi olan var mı ?????
şahin vre lord abilerim nerdesiniz bir ses verin abiii
kuzen sen nerdesin...
gunaydın muğla mt...
motor sevdalısı olana olmayana, arabayı cıft teker olarak kullanana kullanamayana selam olsun...
gunaydın kuzen geldık yavf burdayız ıste...
anaaaam neler olmus sıteye yaaa...
mıllet nerdesınız beaaa... saatlerce bos kaldı muğla mt...
hadı yavf yok mu sahıp cıkan...
SELAMLAR MUĞLA MT......
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
a.s. yorgun48... hele sukur bı dusen oldu mt ye...
slm mt ne bu sitenin hali ya kimse yokmu
kuzen acaba biz üye olduk diyemi siteyi terkettiler
yorgun abi bu hafta sonu gezi yokmu????
he valla sabahtan beri bir ben burdayım mac seyredıyorum...
inler cınler kıyasıya muthıs bı futbol sergılıyorlar...
ben de taraftar olarak onlara tezahurat edıyorum haydı ınler haydı cınler
bu ne yaaaa cok sakın bır gun gecırdık.... hadı Allah'a ısmarladık...
lastıklerınız ıslak zemınden ekzoslarınız yağlardan yureklerınız trafık canavarından uzak olsun...
Allah'a Emanet Olun...
rastgeleeeeeeeeeeeee....................
Arkadaşlar iztuzu yuvarlakçay gezimizin kamera çekimleri videolar bölümüne konmuştur.Bu arada tekrar yazıyorum biz Bodrum tayfaları Ahmet-Meloş ve Mes-Ayçe çiftleri bu hafta yokuz. Ancaaaaaaaaak haftaya çok sıkı geliyoruz Bademde var.
walla süper olmuş videolar. çok keyifli çok eğlenceli
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)