oh ne guzel mıllet gezı planları kuruyor bız halen bıgboy dan moto bılgısı almaya calısıyoz yavfff :(
bigboy haremdar123@hotmail degıl mı senınkı
oh ne guzel mıllet gezı planları kuruyor bız halen bıgboy dan moto bılgısı almaya calısıyoz yavfff :(
bigboy haremdar123@hotmail degıl mı senınkı
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
asi abicim ben sana kısaca motoru anlatayım
motor 200cc ön çift disk arka tek disk yani bu motordaki disk özelliği 600 lükleri andırıyor motorun internette bulduğun resimlere kanma çok küçük duruo inan bana çok kaslı motor.
ben açık söyliyeyimtek sorunu motorda granaj yarım ama yine de çok güzel motor u iyi kulanan ve biraz oynama yapan ibreyi 140 raha t dayıyo yalnız biz denedik 145 den sonra kilometre teli kopuo ben sana dürüst satıcısı olarak herşeyi anlatıorum umarım beni anlarsın sana resimlerini msn nine gönderirim
yalnız şuan elimizde yok çünkü dalamanda motordan anlayan yok....
geçen sene 3 tane vardı 2 si muğlaya 1 nide zorla dalaman sattık yalnız insanlar motoru satın aldıktan sonra anladılar şimdi 1 gün içinde getirebiliriz eve teslim i herşetini halederiz msn nine resimlerini göndemeye çalışcam
abi msn şimdi gönderdim alırsan haberini bekliommm
kardesım cok cok saol... teşekkur ederım... maılı aldım ınan saol...
bu motoru memleketımden motorcu arkadasım övdü ama bıraz bekle sana haberler aktarırım demıstı. onun tavsıyesıyle bu motora yonumu cevırdım... hos gorunuyor ve bana da yetecegını sanıyorum. benım peder araba sürerken bana hep karısırdı hele hele motor deyınce susardı. tlf ıle gorustuk araba alayım dedım yok dedı vergılerını soyledı sımdı de motor dıyorum tlfnu kapatıyor peder bey den izin koparırsam hemen gelıp alırım senden ama peder bey den izin alamazsam hazıran da bana tatıle gelecek o gıdınce kendımı yanınıza atarım.
saol bigboy gelcem ınsallah o motoru sızın elınızden alıp onu kızım yapacagım...
yaa bu motorun selesı kac mm???
Satılık Lazer Vertigo Yaldız Kaplama "M" Kask ---- Bakmak isterseniz : http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43871
Ayrıca Revit"ti Kırmızı Siyah Korumalı Mont ------ Montun Linkini Bulamadım ama Kaliteli Güzel birşey
2si Son 350 YtL olur 2 Ay once 600 Ytl Ye almıştım. Ankara dışındakilere kargo parası benden Ben Karşılarım
yok kardes daha beklemedeyız onlara sıra gelmedı yavffff...
selesini bilmiorum bak motorun ne selesi önemlidir ne lastik ebadı hı ssonuçta çin malı ama çinin kendi malı fason değil burda o motordan anlamadılar burda hemşerilik tabiri uygulanıo yalnız ken di hemşerisi kazıklıo sonra gekio bize takasa alırmısınız ben bunları çok yaşadım ve artık o zihniyeti yok ettik
bu seferde insanlar hem çin malı olmuyacak hemde ucuz olcak böyle bi sistem yokki sen 2 milyara japon malını nerde alıyon
burda tüm motosiklet almayı düşünenlere söylüyorum önce ne alcağınıza karar verin
motor almanın kuralları
1- motoru nerde kulanacaksınız ona göre motor alın
2-almadan önce motorun yedek parça sorunu olup olmadığını öğrebin
3-asla ucuz pahalı diye ayırmayın motorun kalitesini göz önune alın
4-motorun özeliğine ve işçiliğine çok dikkat edi
son olarakat cebinize uygun fiyatta motor alın
kusra bakmayın akşam akşam kafanızı şişirdim daha uzatmıyayım iyi akşamlar ben kaçtım
herkese selamlarrr tekrardann
nasıl gidior başlamadınızmı daha gezi, planlarına
sıyahlımuzın hatırlarsan seni erkek sanmıştım onu kastettim gaf derken
kendinize ii bakın mugla mtli dostlarım...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
ilegalim raiderim nerelerdeydin sen bakem iyi misin arada şöyle ses ver
Şahin kardeşim mutlaka beliyorum ya ösledim sizi
herkese selamlar saygılar
sabah eğitim seminerleri akşamlar düğün işileri
canım çıkıyor
arada bir giriom lordum daha onceki sayfalarda yazdımya konyadayım die perş sabahı ordayım..
bi istek varmı konyadan
tamam mesut abi geliom az kaldı bnmde gozumde tuttu oralar...
toztoprak burası yaw
etliekmek var işte
gunaydınlar muğla mt....
tum herkese, motorluya motorsuza, yolda kalana kalmayana selam olsun...
rastgeleeeeeeeeeeee......................
günaydın abi, yoldan kalan kalmayan demişsin sabah yolda kaldım işe gelirken benzin bitti abim akşamdan tüketmiş bende bakmadım neyse allahtan benzinliğin yakınıda bitti
tüm muğla mt lilere ayriyetten günaydın
bu mt tişörtlerde ismimiz yazıyormu yazıyorsa rumuzum yazarsa çok sevincem
günaydın arkadaşlar,t-shırt lar büyük ihtimalle hafta sonuna hazır.herkez listede var.gittardando acele beden bildir abi.hatta hafta sonuna kadar bandanalarımızda hazır olabilir.hadi bakalım hafta sonu için önerilerinizi alalım
abi bana laf düşermi bilmem daha yeni üyelerdenim ama yaz geldi mangala ne dersin abi... benim önerim
vatanoğlu t-shırt ıstıyorum ama benım ismim CasH olarak yazılabılır mı?
aynen buyuk kucuk harf yazdıgım gıbı ve olursa bı de ayrıca CasH son harfı H yuvarlak ıcınde olabılır mi? olursa benım beden midium M
bigboy gonuller bır olsun demek kı ben onu soylerken senın yasadıgın da gonlumuzden gecmıs neden olmasın... eyvallah can kardes
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)