arkadaşlar,şu anda giydiğimiz isim yazan siyah t-shırt ler için bugün ilave liste vereceğim.isteyen arkadaşlar isim ve beden bildirmek için buraya yazabileceği gibi tel dende arayabilir.0533 4101396
arkadaşlar,şu anda giydiğimiz isim yazan siyah t-shırt ler için bugün ilave liste vereceğim.isteyen arkadaşlar isim ve beden bildirmek için buraya yazabileceği gibi tel dende arayabilir.0533 4101396
stickerları belli zamanlarda ya ben ya kaptan yaptırıyordu.biraz şansa kaldı işin
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
bravo muğla mt ye...süper çalışıyosunuz.Devam yiğitler
Motosiklet aşkına
ben de ısterım ama kac para verıyoruz bu t-shırtlere???
bigboy maıle bı baksana cvp yazarsan sevınırım dostum...
bigboy kardes nirdesin yavfff:([MEDIA][/MEDIA]
BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!
asi çocuk t-shırt 12.5 ytl
istiyorsan beden söyle abi
Selam Vatanoğlu . Tişörtler bana göre en büyük olan yani XXL 1 adet 1 adet de XL OK
iSİM VERİYORUM SONER XXL 1ADET LALE XL 1ADET teşekkkürler
Arkadaşlar geçici olarak 0.533 500 60 35 nolu telefon numarasını kullanmaktayım. Öbür numaram da kayıtlı olan arkadaşlarda şimdilik durabilir. Tekrar değişiklik olduğunda tarafımdan tarafınıza bildirilecektir. Banrooo Şahinnnnn nerdesiniz yaaaaa sesiniz çıkmıyor.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
abi ben buralardayım zaten siz nerelerdesiniz.
abi ben yanlış beden vermişim BEDENİM : (L) olcak kusra bakma abi seni yorduk
gezi diyosunuz bi dahaki geziniz nereye ve şahin abi solo gezine nezaman başlıon yani bana ne zaman uğruycan seni bekliom abi sakın bana uğramadan geçme küserim şaka şaka
ve dikatimi çekti yaz yaklaştıkça üyeniz artıo hadi hayırlısı
valla bigboy bugün dalamanda işlerim olacaktı ama burada biraz yoğunum elemanımı gönderdim en yakın zamanda uğrmaya çalışrıım .
ben tekrara bi düşündüm harbi beden xxl se ben gelmeyeyeim bigboy korkarım ben
YOK BE ŞAHİ ABİ SENİN GİBİ BİŞETİM BOY:1 86
KİLO:69 _70 ARASI YANLIŞ YAZMİŞİM
korkmana gerek yok bi de bol böyle modaya o yüzden yoksa xxl olsa ha babamın tişörtünü giymişsin ha sizin tişörtü giymişsin babam bunu okumaz inşallah babam motosiklet hastası yalnız işleri yüzünden fırsat kalıpta süremio onda önceden kardeşleriye birlikte simson eski motorlaından varmış ...
heheheheee bigboy benim boy 170 kilo 63 klasmanlar farklı.yanlış anlama sen bana abi diyorsunda yaş kaç yawww.sen benim kel olduğuma bakma
bigbooooyyyy yavf maılıme cvp versene kardessss yavffff:(
beklemedeyim vatanoğlu napem
arkadaslar nerdesınız yavf hele bı qelın sızı bı suru soru testınden gecırecegım )
Şahİn Abİ Sen Benİm YaŞa Bakma Ben Daha EnkÜÇÜĞÜnÜzÜm Heralde ÇÜnkÜ YaŞ 18
Asİ Abİcİm Kusra Bakma Yenİ Motorlar Geldİ Onlari Depoyo GÖtÜr İŞlerİnİ Yaptim Bİlgİsayara Takilamadim Bİrazdan Bakcam Abİ..
bigboy kardesim senın msn ı ekledım acarsan kabul et de barı goruselım ya da burdan yazısalım...
ZS200GS hakkında tam detaylı bılgı ıstıyorum
sele yukseklıgı nedır frenler hangılerıdır
motor gucu hakkında bılgıler
lastık kalınlıgı yanak kalınlıgı capı vs.vs.vs...
abi ben sizi enküçük üyenizim, resimlere göre öle gözüküo çünkü 18 yaşındayım ve akrep burcum.....o yüzden sana abi diyorum senin yaşın tahminen 21 22 gibii
asi abicim kusra bakma motor götürdüm depoya yaz geldi yoğunluk artı biraz maile derken msn mi mesaj attın henüz gelmedi de ...
sahin agam sana kel dıyen olmadı ki falla oyle dıyenı yerım men...
evet sevgili arkadaşlar . Hafta ortasını bulduk . Sizleri özlemeye başladık ta . Hadi bu haftanın yeni gezi planlarını bir yapında bakalım nerlere yelken açacağız. Herkese selamlarrrrrrrrrr
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)