tşkr ederim
tşkr ederim
Hayat kare kare geçiyor gözlerimden; Nasıl geçti onca zaman doyamadan?!!!
tşkr ederim bu arada gezi çok güzelmiş.memleketime doğru yol almışsınız bi ara ama yol şartları izin vermemiş
evet...baya bozuktu yol ..fakat manzara enfesti...tam olarak neresi memleketin?ben 3 senedir marmaristeyim ama anca anca öğreniyorum buraları motorum sayesinde...
memleketim ören.motorla çekilirde yol arabayla hayatta çekilmez.manzara konusunda çok haklısın.başka yerlerde böyle güzel manzara var mı acaba?sizde tadını çıkarmışınızdır umarım
gerçekten çok güzeldi...havada tabi...
sizdedemi var motor tutkusu?
eh biraz ama bu tutkuyu perçinleyecek bi motorum olmadığı için şimdilik hayal kurmakla yetiniyorum:(
benimde topu topu 6 aydır,merakla başladı ama tam bir tutku oldu..hiç bukadarını tahmin etmiyordum...
bakalım bana nezaman kısmet olur.sabreden aylin motoruna kavuşur mu acaba?
Aramıza hoşgeldin.Umarım yakında dilediğin motoruna kavuşursun.
tşkr ederim.dilediğim motor şuanda honda dylan gümüş renk umarım bigün o da kısmet olur
Tüh demek için çok geç. Hem siteyi, hem buluşmayı yeni gördüm. Ama bir dahaki buluşmaya iki taze bodrumlu ile bir tane kanuni 250c ekleyin.
Tabii ki her zaman bekleriz.
selam arkadaslar istanbulda yaşasamda muğlalıyım yılda 2 hafta kalabılıyorum aılemın yanında benıde aranıza alırmısınız?
barıs abı ızınde gelınce bı cayını ıcmeye ugrarım mısafır kabul edersen
herkeze sevgiler gocuman gocuman
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
mimarsuat bu hafta bir plan yapıldımı daha ses soluk çıkmadı eğer barış abilr müsait olursa köyceğiz sultaniye kaplıcaları düşünülüyordu.
cobalt aramıza hoşgeldin..muğlayı seven herkes tabiki muğlalıdır.
sahinbirinci
üstad sadece sevmek değil yaf harbiden muğla lıyım kafa kağıdımda bilem yazıyo muğla /yatağan
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
cobalt
ne zaman istersen buyur gel
liste güncellendi
valla havalar süper gidiyo Mehmet abi şu an köyceğizde portakal mandalin toplamaya davett etti bu hafta sonu ordanda şu meşhur kaplıcaya gidecem bu sefer hanımıda alacam
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi izmirden sabah döndüm....siz gelecekseniz pazar günü döneceğim izmire.bu sefer göl kenarında bir kahvaltıda benden olsun
Şahin yarın ben 3 motor ,muratta geliyo tuncer abi belli değil ..yani en az 4 motor marmaristen çıkacaz ama köyceğize biraz geç gelecez 12:00 gibi .. Mehmet abinin bahçeyi talan ettikten sonra amacımız şu meşhur kaplıcaya gidip bedene şifa bulmak sende rehberlik yapacan tabikine ..diğer ilçelerden gelecek arkadaşlara duyurulur...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
abi talan etmek istediğiniz tarla varsa hemen yol üstünde var bizde saat 12 civarı haber verirsiniz bana abi
abi şifa bulacaksın emin olsiz mehmet amcaya fazla yüklenmeyin yol esnasında tiksinebilirsin narenciyeden burada her yer portakal mandalin.....heyecanla bekliyorum abi gelince haber verin
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)