Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Muğla - MT]

REKLAM ALANI
    mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    Alıntı illegalrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ilkoncelikle hoşgeldin aramıza
    kendin gerekeni solemişin zaten soylenecek başka birşey kalmıyor kendinin ve cevrendekilerin guvenligini dusunerek sur yeter ...

konyada havalar guzel bodrum gezısıne gelemedik ama kısmet artık ...
    bu arada konyada mt stcıkerı oln bi arkadaşla konuştum tesaduf sıteden raptor 666 mış braz ayaksutu sohbet edip ayrıldım...

bi istegi olan varmı konyadan ..
    illegal biz vatanoğluyla oturuyoruz aksama ne yiicemizi konuşuyoduk.İki etli ekmek ortaya da bi tandır rica ediyoruz.
    Motosiklet aşkına

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC

Günaydin Muğla Mt.............

Selamlar arkadaşlar . Tekrar herkese günaydın. Sizden haber bekliyorum. Kahvaltılarınız ve işlerinizi bitirin alo deyin Fazla da geç kalmayın yolda belen kahvesine uğrayalım bir kahve içelim. Görüşmek üzre
    ::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:

Motosikleti
    hadi hocam vtanoğlu .omurcalı ve ben sizleri bekliyoruz.Canımız sıkıldı çabuk gelin.Vatanoğlu diyo ki 'dalak olduk çabuk gelin'
    Motosiklet aşkına

sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Alıntı yorgun 48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar arkadaşlar . Tekrar herkese günaydın. Sizden haber bekliyorum. Kahvaltılarınız ve işlerinizi bitirin alo deyin Fazla da geç kalmayın yolda belen kahvesine uğrayalım bir kahve içelim. Görüşmek üzre
    Alıntı sahinbirinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese günaydın.sabah yoklamalarını alıyorum.

can abi biraz geç çıkacak ama saat vermedi.tahminim 13.00 da kavşakta buluşacağız.yorgun abi ben sana ulaşacağım telefondan aynı saatte çıksak aynı satte buluşuruz zaten.

geze çoşa gideriz artık.gelecekleri ben organize edeceğim.değişikilikler anında cep telefonlarınıza sms yolu ile bildirilecek
    abi haber vereceğim sana can abiden haber bekliyorum.

ömer abi yettim gariiii.antibiyotiklerimi alıp geliyorum.1 rakı 1 antibiyotik kafayı güzel yapıyormuş yağmur gibi ısalta ıslata gelceğim

Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC
    Alıntı mes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hadi hocam vtanoğlu .omurcalı ve ben sizleri bekliyoruz.Canımız sıkıldı çabuk gelin.Vatanoğlu diyo ki 'dalak olduk çabuk gelin'
    Biz gelmeden mazot alımlarına başlamayın.
    sonra size yetişemeyiz. Ordaki herkese selamlar
    ::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    soner abi ,ömer abimiz süper 98 oktan katkılı kullanır.ben nacizane üyemiz bugün mazotla idare edeceğim.olmadı gazyağı yapacağız bünyeye.

Motosikleti
    Alıntı yorgun 48 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Biz gelmeden mazot alımlarına başlamayın.
    sonra size yetişemeyiz. Ordaki herkese selamlar
    Yorgun hocam anca sen başedersin bu vatanoğluyla çabuk gel rakına buzu koyduk
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800 CLASSİC
    . Yettim mes geliyom...........

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    yaw niye beni kimse saymıyor.gitmeden gönderdiniz beni askerebende içeçem sizle anlamam

Motosikleti
    beklemede
    selam millet tum muğla ahalisine bol bol selam....
    yeniyim ama forumu iyice gezmeye calışıyorum... hele hele BBRR'ı gorunce beklemeden daldım...
    BBRR ona soru sordugumda cevap vermıstı... neyse BBRR sonra tanısırız...
    baktım Ortaca bıraz da olsa azınlıkta gıbıydı ben de bıraz destek olayım dedım... Selam Ortacalılar aranızdayım...

haaa mıllet bu arada sızın 14.04.2007 Dalyan İztuzu haberınızı calıstıgım yerde gazeteye gecmıstım, bu kıyagımı unutmayın... neyse daha tanısırız bol bol muhabbetler ederız... herkese rastgele...
    Allah(c.c.) kazasız, nazarsız, belasız sürüşler versin....
    BiRi TeKNoLoJiYi DuRDuRSuN..!

Motosikleti
    opel yeni astra
    arkadaşlar, akşam geç gelecekler, 18.00 de Torba kavşağında toparlaşmaya katılmayanlar için not. Bizler saat 20.00 de Yahşi Tenis Kulübünde olacağız.

Torba, Yalıkavak sapağını geçip bodruma geldiğinizde anayoldan doğruca Konacık, Turgut Reis yönüne devam edeceksiniz. Solunuzda sırasıyla: Shell, BP , Oasis Alışveriş Merkezi, Konacık, Koçtaş, Metro, Yalıkavak yol ayırımı, Ortakent, yokuşu tırmanıyorsunuz, solda Yahşi sapağına sapacaksınız, Yahşi içine gelince sağda "Yahşi Tenis Kulübü" tabelasına dikkat edin , sağa sapın, 30 m. ilerde Muğla MT motorları duruyor olacak , tabiki herzamanki klasik görüntü birde opel astra. kaybolursanız beni, mesutu, vatanoğlunu..... cepten arayabilirsiniz.
    herkese iyi yolculuklar yavaş gelin ama mutlaka gelin.

arkadaşlar tarifde ufak bir hata var, yol bulmanıza yardımcı olmak amacıyla saydığım iş yerleri solunuzda değil SAĞINIZDA kalıyor.

lordskeldan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    asi_cocuq ,aramıza hoşgeldin kardeşim
    en kısa zamanda tanışmak kaynaşmak umuduyla

Motosikleti
    Yamaha YBR 125
    Alıntı aSi_ç0cuq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam millet tum muğla ahalisine bol bol selam....
    yeniyim ama forumu iyice gezmeye calışıyorum... hele hele BBRR'ı gorunce beklemeden daldım...
    BBRR ona soru sordugumda cevap vermıstı... neyse BBRR sonra tanısırız...
    baktım Ortaca bıraz da olsa azınlıkta gıbıydı ben de bıraz destek olayım dedım... Selam Ortacalılar aranızdayım...

haaa mıllet bu arada sızın 14.04.2007 Dalyan İztuzu haberınızı calıstıgım yerde gazeteye gecmıstım, bu kıyagımı unutmayın... neyse daha tanısırız bol bol muhabbetler ederız... herkese rastgele...
    Allah(c.c.) kazasız, nazarsız, belasız sürüşler versin....
    Hoşgeldin aSi_ç0cuq. Güney Ege gazetesinde mi çalışıyorsun? Haberi hangi gazeteye geçtin?

Motosikleti
    satıdı yeni alcam ....
    günaydın muğla mt şahin abi askerlik diyosun hayırdır yolculuk nereye abi

Motosikleti
    beklemede
    tekrar s.a. arkadaslar fortepiano kardes guneyege'yı bız devrettık su an baska bırılerı calıstırıyor suan bızde egehaber,ortacapostası ve dalaman gazetesi var ben egehaber'e gecmıstım haberı (egehaber'ın adı daha once guneyege ıdı). ınsallah tanısmak kaymasmak kısmet olur. ben sımdılık moto konusunda beklemedeyım eger motor bılgısı konusunda da tecrubelerınızle yardımcı olursanız almayı dusunuyorum. zealson ZS200GS almayı dusunuyorum. Dalaman'da julı motor var oradan alırım galıba ama yıne de sızlerın de dusuncesıne yer verecegım. neyse Allah'a emanet olun yollardan gecerken sızlere durup şöööyle bı bakıyorum

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    a.s asi kardeş.aramıza hoşgeldin.zealsun başlığını uzun zaman bende takip ettim pek problm çıkartan bir motor olmadığını zaten biliyorsundur.ama önemli olan ilk başta bütçenden ayırdığın para ve hangi tür motorlardan hoşlandığın.

daha belli değil bigboy48 kardeşim.mayısta yolculuk 15 ay tatil yurt dışı.ırak afganistan lübnan yolum düşerse uğrar bir çayını içerim

şaka bir yana 1 ay sonra askeriz

Motosikleti
    satıdı yeni alcam ....
    slm asi çoçuk ben juli motorda çalışıyorum
    gerçekten tam motoru bu markada hiç bir problem yok inan bana kendimde o markanın bir motoru var acayip şekil yaptım ama ben de bu motoru satarsam ondan alcam dalamandan birine satık elektirikçiye kulandıktan sonra inan dahada alası geliyor fiyatı şu aralarda 3.750 oldu ve bu gümrük ötv zamlandıça dahada yükselcek sadece bu motor için değil tüm motorlar için geçerli motorun yarı fiyatı ötv ve kdv si

peki şahin abi sen abimle aynı zamanda gideceksin alah kurtarsın yerler belli olmadı demi

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    bugünlerde belli olacak.genelde 3 hafta kala yerler belli oluyor.inşallah abin ve ikimizde bahriyeli düşeriz

Motosikleti
    beklemede
    sahinbirinci kardesim allah sabır versin nereye dustugunu ogrenemedim acaba nereye yolculuk... inşallah su gıbı gelıp gecer tekrardan Allah sabır versın...

bigboy48 kardesım sızın subeyı ınternette bulddum ama benım kayınbılader sızın Dalyan'dakı (gecen yıl) subenızde bır ara kalıyordu o bakıyordu oraya sadece. julı motor un sahıbının ısmı mufıt oldugunu ogrendım yanı benım kayınbılader sızle tanısıyor galıba. o da ortaca tariş in yanında KlimaShop bayiisi. soylersen tanır galıba benim kayınçoyu adı ismail. o da askerden gecen yıl geldı. neyse oralra yolum duserse motora bı de gercek gozle bakacagım ama dedıgım gıbı sımdı beklemedeyım maddı acıdan degıl ama izin koparma acısından ama mutlak alırım bu yaz canlanmadan.

Motosikleti
    satıdı yeni alcam ....
    tamam kardeş seni müfit abi tanıdı gel bi çayımızı iç abi mesajı müfit abi okudu seni tanıdı

şahin abi tekrardan allah kurtarsın askere gitmeden mutlaka tanışalım bi çayımızı iç abi ve geziniz mükemmel olmuş bi dahaki gezi nereye ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler