abi tekrar bak
o kadar olsun be abi sabahın köründe hasta yatağımdan kalkıp liste yapmışım normaldir
abi tekrar bak
o kadar olsun be abi sabahın köründe hasta yatağımdan kalkıp liste yapmışım normaldir
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
şahin meloş'la ahmet ve mes'le ayçe nereden geliyorlar, uzaktan her halde. yok bodrumda sizi karşılayacakları da yazıyorsan ben neredeyim kardeşim. bir geziye katılmadık, anında unutulduk bakıyorum yaz bakalım xeyna'yıda (hodja yok maalesef)
Yürekten verilenler, yürekler alır...
şimdilik muhtemel listemiz.
cihat abi ve nesrin hanım
mehmetomurcalı ve afife hanım
banro ve ışıl hanım
ben ve laesci
kaptantiger
mes ve ayçe hanım
ahmetmordağ ve melahat hanım
yorgun48
xeyna
vatanoğlu ve duygu hanım
haa...şimdi aklıma geldi,haftasonu biz evde yokuz
Motosiklet aşkına
farketmez yorgun abi.alırız battaniyeleri sereriz motorun üzerine 2 saat uyku yeter bize
Evet arkadaşlar bu hafta sizlere güzel bi süprizim var sizin için uğraştım ve kendim yaptım tam 13 adet büyük ve 13 adet küçük MT çıkartması büyükleri kask küçükleri motorlarımız için düşündüm ama taktir sizlerin bakı bakalım nasıl olmuş
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
çok tşkklr KAPTAN.Benimkileri ayır lütfen
Motosiklet aşkına
Tamam dır abim bodruma gelen alır hoş siz zaten ordasınız
arkadaşlar selam lar. bir şey sorcam da biz yeni üyeler tişörtlerimizi nerden alcaz. Yani Bodruma giderken hep beraber takım olarak giyinsek diye söylüyorum. Bilgilendirirseniz sevinirim.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
son 2 gezi ve bir üye daha listeye eklenmiştir. işlerin başlaması ile benim ve biladerin bu yazkitüm buluşmalara katılması kasım ayına kadar askıya alınmıştır . sizlere iyi geziler . Muğla ve civar kasabalarda olan üyelerimiz bu başlığa yazdıkça listeye ekleneceklerdir.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
t-shirtleri vatanoğlu ilgileniyor bu hafta bandanalar olur sanırım olmazsada can sağlığı.ben bi tane siyah tülbent bulur üstüne sticker ı yapıştırırım.
ağır ağır çıkış saatlerini ayarlayalım.
şimdilik ben saat 15.3o civarı çıkacağım yola.saat 18.00 civarı oradayım.
kaptantiger ise saat 19 civarı çıkacak.
banro ve ışıl ablada bi saat versinler.
diğerlerine telefon ile ulaşıp organize edeceğim.
arkadaşlar illaki cumartesi grup olarak çıkmamız şart değil.işleri olan arkadaşlar daha sonra bodrum yoluna çıkabilirler.orada toparlaşırız.
yatağandan sonraki 85 km yazısını görüpte geri dönmek yok ben bi kere dönüyordum da
BBRR abi akrabayız kan çekiyor özledim seni
evet yaa mes abim haklı hani nerdeler
zaten bi daha hatırlatmayacağım.Çok kırıldım bu kadar emeğimin sonunda bi sözüm geçmiyo yazık:(
Motosiklet aşkına
Arkadaşlar cumartesi herkes kendi kafasına göremi takılacak. Yoksa bir yerde buluşupta toplumu gidecez. Bu konuya tam bir açıklık getirelim. Tek motorla 150 km. yol zor çekilir. sizlerden haber bekliyoruz.
yorgun abi yarın kesinleşir şu anda iletişim kurmadım kimseyle ama ağırlık şu anda 4 motoruz.
banro ben kaptan ve siz.
ben 15.30 civarı çıkabileceğim.bekir ise akşam 7 de çıkacak.can abi ile haberleşip not düşerim buraya.
eğer sabah can abi erken çıkarsa birlikte gidersiniz.öğlenden sonraya kalırsanız benimle,akşam gelmek isterseniz kaptanla gelirsiniz.ben ayrıntılı bilgileri yarın verrim.
Motosiklet aşkına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)