olsun ya hem braz uykuyu alırız
olsun ya hem braz uykuyu alırız
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
birisi uykumu dedi
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Herkese günaydın ne kadar çok uyuyorsunuz yauw
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
ohooo millet uyanmamış kaptan.saati erkene mi alsaydık ne
arkadaşlar ne uyuması, dün gece 02,00 a kadar ekran başında 4. bölümü hazırladık, bu sabahda y.tube yükledik. evet filmimizin arada kalan 5 dak. lık bir kısmı videolar bölümünde seyirlerinize hazır. birazdan halikarnas tayfası badem in yol göstericiliğinde hareket edecek. görüşmek üzere.
dostlar!!! hepinize iyi eğlenceler, iyi yolculuklar. bizi unutmayın. kalbimiz sizinle dikkatli olun yollarda, kurda kuşa yem olmayın. ışık ve sevgiyle.
Yürekten verilenler, yürekler alır...
beyler nerede başlık yahuu dşarı cıkcam hala eklemediniz
hayır 2 resmim var ben açmiim ayıp olur
aga ben atıyorum resimleri az sonra
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
Ya millet .Biz duruma fransız kalmışız..göcekteyim yakın olan arkadaşlarla gorüşelim..EHM yaşlıı bir motorcuya tahammül edecekseniz.)))))))))
Sevgili rEnE,
İnan kardeşim avatarın yüzünden yazdıklarını okuyamıyorum..Yanlış anlama dehşete kapılıyorum. Değiştirmeni istemeye hakkım yok ama. :(
Yazdıklarından çok makul iyi ,insancıl bir kişi olduğunuda biliyorum..
kal sağlıcakla..
sxysl hoşgeldin hocam sana en yakın ortacada biz varız 3 motor bide dalamanda 2 motor gerisi koyc marmaris bodrum mugla merkez gezilerimize bekelriz ...
hatta bugunku gezimizi tamamladık yarınkine gelebirsin..geç kalmış deilsin
aloooo nerde bu muğla mt 2. sayfaya düşmüşüz kimseden tık yok bumudur mugla mt biz hem iş yapıoz hem mugla mt adına savasıyoruz olmuo bole yaa
saldık iice
bodrum tayfaya noldu sagsali,m vardılarmı bari meraklanıyoruz ama olmuyor...
topıgımızı 2. sayfalardan toplamayalım yaa...
benden paso arkadaşlar.bodrum gezisi için ıskartaya çıktım.bakıımlarımı yapmak zorundayım.yoksa hastalık dolayısıyla gelemeyebilrim
Şahin olmuyor ama.Askerlik öncesi bi bodrum yapman lazım.
can abi hele pazar günü başıma gelenleri bilsen.elimden geldiğince sağlığıma kavuşup bodruma gelmeye çalışacağım
bodruma gelecekler bi parmak kaldırsın bakem.son organizasyon dedikte alışkanlık işte...hadi bakalım liste oluşsun.
şimdilik muhtemel listemiz.
cihat abi ve nesrin hanım
mehmetomurcalı ve afife hanım
banro ve ışıl hanım
ben ve laesci
kaptantiger
mes ve ayçe hanım
ahmetmordağ ve melahat hanım
yorgun48
vatanoğlu ve duygu hanım
ismimi yazmadın diye kızmayın bak gelecekler parmak kaldırsın
yorgun abi senide ekledik listeye.bu arada ben telefon numaralarımı yeni arkadaşlara vermiştim bir kaç sayfa önce.herhalde gözden kaçmış.
0544 780 0421-0544 609 6387.kaydet abi.buluşma ve hareket saatlerini cuma gününe netleştireceğiz.
bu arada msn adresin varsa beni ekleyiver firavunsahin@hotmail.com iletişim halinde oluruz böylelikle
Marmaris grubu sizler nerdesiniz neden sesiniz çıkmıyor hadi gösterin kendinizi.
::melek02:[B][COLOR="DarkRed"]KARGALAR SÜRÜ HALİNDE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR...[/COLOR][/B]::melek02:
şahin hayırdır abi,listeye bizi yazmamışın.haftaya marmaris turu yapacaksın bizi nöbetci bıraktın heralde
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)