Sanırım cumartesi bende gelebilirim bi aksilik olmaz ise Bodrum dan gelecek olanlar cumartesi sabahtan geçecekler ise Muğla dan beraber çıksak nasıl olur
Sanırım cumartesi bende gelebilirim bi aksilik olmaz ise Bodrum dan gelecek olanlar cumartesi sabahtan geçecekler ise Muğla dan beraber çıksak nasıl olur
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
yeni arkadaşlar ilk sayfada ki listeye eklendi son gezi linkide yine ilk sayfada
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Barış abi ne gezilerimize yorum yazar oldun nede muğla mt ye.videolara resimlere. sen bizi sevmiyor musun artık
BU HAFTAKİ MUHTEMEL KATILIMCILARIMIZ
cihat abi ve nesrin hanım
illegal
lordskeldan
banro
mehmet omurcalı ve afife hanım
vatanoğlu kuşadasından dönerse gelecek
onur 87
mes ve ayçe hanım
yorgun 48
ahmet mordağ ve melahat hanım
fortepiano
laesci
ben
kaptantiger
diğer katılımcılar ise lütfen parmak kaldırsın
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Sevgili Bbrr ilk sayfadaki listede bir sürü isim yazılı ancak,bu arkadaslardan büyük bi kısmı ortalarda yoklar.Forumlarda da yoklar bu nasıl iş sanal mı bu arkadaslar.Ben muğla mt ekibinde ki herkesi görmek ve tanımak istiyorum sadece isim yazdırmakla olmuyor.Eğer yoklarsa ,listede de olmasınlar diyorum ve orada bir düzenleme yapmanı rica ediyorum.Sevgiler
Motosiklet aşkına
hayrola şahin ilk yaptığın listede yoktuk. valla mes in dediği gibi hemen halikarnas MT yi bir gecede kurarız. bodrumlular alıngan olurlar.
kötü adam ahmet
Aman valla yaparlarmı yaparlar devrim olmasın tek çatı altında olalım Ahmet abim bu arada tişörtler ne alemdee
estağfurullah ahmet abi.bodrum tayfasının gelip gelmeyceğini öğrendiğim an listeyi yeniledm.
kasıtlı bir şekilde yaparsam zaten grubu herkseten önce grubu bırakırım
hoşgeldin forte kalıcı olman dileklerimizle...
bu arada şahin olaya el koy yoksa bodrum mt yi kaybedecez
gönullerini alman lazım ...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
kaptantıger ben anlamadım hangi tişörtler sen ahmetleri karıştırdın sanırım ben ahmet mordağ tişörtlerle vatanoğlu ilgileniyordu.
bu arada halikarnas mt ye sahip çıkan arkadaşlara teşekkürler.sevenlerimizde varmış.
Ah abim mazur görün yaa karışıklık oldu kısa zaman da isimlerle kişileri eşlerim kişilerle isimler karışıyor özür dilerim
tıger ahmet tenise gitti.gelince iletirim özre gerek yok olur böyle bizde yeni yeni öğrendik.biz köpeği olanlar (badem)
1000. mesajımda organizasyon üzerine olsun madem
arkadaşlar cuma günü bodrum tayfası bana haber verecek.normal şartlarda cumartesi saat 10.30 11.oo arası dalaman ve ortaca tayfası botanik restaurantta olsun.ben diğer kısmı organ,ze ederim
şu anki plan geçici plandır.cep telefonundan ulaşabilirsiniz bir önceki sayfada numaralarımı verdim.yeni arkadaşlarımızda bana ulaşabilirler kafalarına takıan bir şey olursa
canım'sın, canımız'sın yaaa. merak etme şahin'im, biz seni oralarda da yalnız bırakmayız. yıllar sonra yeniden mektup adeti geliştirir, mektuplaşırız, fırsat buldukça ararız, hatta ve hatta bakarsın atlar geliriz. ben şahsım adına ve birinci derece yakınlarım adına (hodja ve laesci) seni çok sevdik, ve biliyorum ki, grubun diğer üyeleri içinde farklısın, herkesin ya oğlu, ya kardeşi ya abisi oldun. daha nasıl olsa görüşeceğiz ama yokluğunun burukluğu şimdiden hissediliyor emin ol. asıl biz sana bu organizasyonlar ve bağlayıcılığın için teşekkür ederiz.
Yürekten verilenler, yürekler alır...
daha nice gezilere şahin kardeşim
iyiki varsın
daha nice 1000 mesajlara
Daha yeni tanıştık ama olsun daha nice gezilere beraber olmak dileğiyleNot Mesajı:arkadaşlar hem 1000.mesajım bu oldu hemde sanırım son organizasyonum olacak.bundan sonra ki gezilere katılacağım ancak askerlik
dolayısı ile izni hakettiğime inanıyorum. gerçekten 14 haftadır sizlerle çok güzel zaman geçirdik.yepyeni insanlar,sıcak dostluklar ve paylaşımcı bir birliktelik oluşturduk.bizi kırmayıp etkinliklerimize gelen herkese çok teşekkürler.muğla mt geizilerinin bayrağı artık sizde.bende uzun zamandan beri çıkmak istediğim EGE TURUNUN PLANLARINA yoğunlşacağım.bu haftaki gezimizde görüşmek dileklerimle.
BBRR ye güleryüzü için,mesut abi ve ayçe hanım ,ahmet mordağ ve melahat abla,xeyna ve turgut hocayada en uzak mesafelerden sıkılmadan yorulmadan gelip kırmadıkları için,bahtsız kardeşim lordskeldana srıdaşlığı için,vatanoğlu ve duygu ablaya gruba kattıkları hayat enerjisi için, bora abiye misafirperverliği iin,illegale dostluğu için,mehmetomurcali afife hanım ve tuncer ustaya yaşlarına aldırmadan motor üstünde gezilerimize geldikleri ve misafirperverlikleri için,cihat abi ve nesrin ablaya güleryüzlülükleri için,nmurataydına bana RR hakkında kattıkları için ve sayamadığım yada aklıma bir anda gelmeyen tüm arkadaşlarıma
bana kattığınız herşey için çok teşekkürler
arkadaşlar ilk sayfadaki listeye Halikarnas motorcusu Harley Ergun'u da ekleyin bi zahmet.'ben Muğla mt li değil miyim 'diye sitem etti.Haklı da cevap veremedim
Motosiklet aşkına
BU HAFTAKİ MUHTEMEL KATILIMCILARIMIZ
cihat abi ve nesrin hanım
illegal
lordskeldan
banro
mehmet omurcalı ve afife hanım
vatanoğlu kuşadasından dönerse gelecek
onur 87
mes ve ayçe hanım
yorgun 48
ahmet mordağ ve melahat hanım
fortepiano
laesci
ben
kaptantiger
ergun abi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)