İllegal bana sataşmadan yapamıyosun.git İst.a da görücem seni trafikte sıkışıp kaldığın zaman egzoz dumanlarının içinde zehirlenirken beni hatırlarsın.İst.u böyle uzaktan sevmek güzel
Motosiklet aşkına
Dostum fuar resimleri bölümüne koydum.Oradan bakabilirsin
http://www.motosiklet.net/forum/foto...2007-a-17.html
ohoo can abi bir çoştun pir çoştun.bu arada muğla mt olarak seni çok özledik haberin olsun.nede olsa en eski biz sayılırız grupta.ha gayret pazara birşey kalmadı
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Pazar günü içn yorum yapmıyorum. Ben işe karışırsam ya yağmur yağıyor yada işim çıkıyor
valla abi mesaj atman bile yetti.akşam yağdı yağmur.
ömer abi ses ver cumartesi akşamı neler yapacağız???herkes senden haber bekliyor konaklamalı gelecekler
--------------0--------------------0--------------------------0-------------------0-----------------------------------------------
meydan bana kaldı kendim çalıp kendim oynayayım o zaman ben.
BU HAFTAKİ MUHTEMEL PLANIMIZ
banro,lord,kaptantiger pazar günü saat 9.30da tansaşta buluşacağız.ben sizi beklerim orada.selim ile banro organize olur.
cumartesi günü gelecek bodrum tayfası ise direk marmarise geçer.bize herhangibir saat verirseniz ii olur bodrum tayfası.akşam ise yine vatanoğlu önderliğinde ıslatmaya gideriz biz.tahmini katılımcı sayımız 20-22 kişi...
pazar günü sabah herkes saatinde gelmeye çalışsınki zaman harcamayalım ve direk kahvaltıya akalım.kahvaltıya mehmet amca önderliğinde içmelere gideceğiz.
güzel plan destekliyorum.Bakalım gelebilecek miyim Malum işler bastırdı...harıl ,harıl bitirmeye çalışıyorum
Motosiklet aşkına
bekliyoruz mes abi umarım bir problem olmadan gelebilirsiniz
yaa yine kaçırdım herşeyi neyse
organizasyon süper
ben sanırım haftasonu full boşum
yarın belli olcak , çalgıcılık kariyerim şimdilik bitiyor gibi
hadi bakalım beyler bayanlar kimseden ses soluk çıkmıyor pustu herkes.
bi akşam ictiması yapmak lazm bunlara bence
alooooooo nerdesünüz yavvvvvvvv
GÜZEL BİR CUMARTESİ AKŞAMI BİZİ BEKLİYOR
Geçen Haftalardan Enstantaneler
Vatanoğlu Rakı Şişesi ile inatlaşırken
Neredesin Xeyna Yemek Bitiyor Yetiş
Buda çok özlediğimiz fuar kahramanımız can abi için benden olsun.bilinmeyen bir tarihte marmarise gittik.
BU HAFTAKİ MUHTEMEL PLANIMIZ
muhtemel katılımcılar.
banro-twister
illegalrider-cbr125
lordskeldan ve arkadaşı-RR
kaptantiger-hyosung gt250
vatanoğlu ve duygu hanım-intruder 800
bora-cbf250
mehmetomurcalı ve afife hanım-yamaha dragstar
xeyna-??daha belli değil motoru
cihat-kymco
mes ve ayçe hanım-dl650
ahmet mordağ ve melahat hanım-araba
turgut hodja-artçı
laesci-artçı
ergun-harley davidson
nmurataydın bu hafta işlerinden dolayı gelemiyr.
BBRR belli değil
mes:işleri yetiştirmeye çalışıyor
Buluşma yeri:SAAT 9.3o 'da TANSAŞ önünde
Dalaman ve Muğla:::banro,lord,kaptantiger pazar günü saat 9.30da tansaşta buluşacağız.ben sizi beklerim orada.selim ile banro organize olur.
cumartesi günü gelecek bodrum tayfası ise direk marmarise geçer.bize herhangibir saat verirseniz ii olur bodrum tayfası.akşam ise yine vatanoğlu önderliğinde ıslatmaya gideriz biz.tahmini katılımcı sayımız 20-22 kişi...
pazar günü sabah herkes saatinde gelmeye çalışsınki zaman harcamayalım ve direk kahvaltıya akalım.kahvaltıya mehmet amca önderliğinde içmelere gideceğiz.
arkadaşlar misafirimiz vardı pek siteye giremedim.ama şahin programı çok iyi götürüyor.sesimiz çıkmasada heyecanla bekliyoruz.mes senin son yazdığınıda şaka yaptın sayıyoruz
arkadaslar halimi görseniz acırsınız.Sırf tplantıya yetişmek için dünya ile iletişimimi kestim işleri bitirmeye çalışıyorum.Planıma göre bu aksama kadar bitirip yarın sabah gaz açmak Bu sefer 2 gece kalmayı planladım.Aynı gün gezi yapıp sonra üstüne dönüş km leri çekilmiyo valla Bodrum'dan herkese kucak dolusu selamlar yolluyoruz
not:Vatanoğlu ne iş İntruder 800 falan
Motosiklet aşkına
ya çalışsana sen, hem dünyayla ilişkimi kestim diyorsun, hem siteden çıktığın yok. bu arada şaka bir yana, cidden iki günlük düşünüyorsan, turizm ve konaklama elçimiz hodja'ya bu durumu bildirmek gerekiyor mesciğim ona göre yer ayarlasın. ve sadece sen ve ayçe mi iki gün düşünen bilgilendirirsen sevinirim.
Yürekten verilenler, yürekler alır...
melda merhaba canım eğer mes işlerini hallederse bizde gelicez bizde iki gün kalmayı planlıyorduk ama ahmet in oğlu mete istanbul dan gelecek pazar günü akşam 6 da evde olmamız gerekiyor dönmek zorunda kalacağız. meslerle daha konuşamadık onlara bağlıyız kendine iyi bak öptüm meloş
bodrumdann gelecek arkadaşlar çıkarken bana telefonla ulaşsınlar.haberi alalım
herşey yolunda gidiyor gibi
umarım havalar da ii gider, şu aralar biraz bulutlu
neyse ben aşkımı parlatmaya paşlayım
yarın bakacağım artık bende kara kızıma.geziye hazır hale gelecek inşallah
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)