ew abi allah nasip ederse şöle bahçeli biyer almayı düşünüyorum kısmet artık ilk hedef küçükkuyu ama güzel ve sakin olan heryerde yaşarız. güzel bide atölye motosiklet tamirine devam. takımlar komple duruyo işte böyle hayırlısı allahtan görüşmek üzere
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
roadmaster araamız hoşgeldinn... ömer abi valla cok isterdim bende fuara gitmeyi ama malesef keşke zamnm olsa istanbuluda cok ozledim zaten :D
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
mes abi lütfü dede den sana selamlar var
cumartes,i yağışlı gözüküyor bu hafta bay geçiyoruz sanırım
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
[QUOTE=mes;616441]Ayhan ona 'En kahraman Rıdvan'diyordu ne günlerdi be....Sen de çok selam söyle.Sağlığı iyidir inşallah.Kendine iyi baksın.
80 oldu allahaşükür dizleri haricinde bi prblemi yok 0 arabası duruyomu diye soruyo bilgine görüşmek üzere
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
gelecek hafta müsait olursam muhteşem pozlarımla hazır olacağım inşallah
Şahinciğim sen Muğla mt nin konu mankenisin
Motosiklet aşkına
arkadaşlar yarın için ani planımız var.ben bu hafta izmirdeydim ilgilenemedim.yarın eğer hava şartları uygun olursa mehmet omurcalı,selim ve ben Marmasir asparanda kahvaltıda olacağız.
gelmek isteyenler bana ulaşsın biz tahminen saat 10.00 civarı memet amcaların evinde olacağız.
yaaa Bööle küt diye söölenir mi? Ben nasıl gelicem? Olmadı bak
Ümmet hocam seni aramızda görmek ne güzel...Gezi yazılarımıza da bekleriz
Motosiklet aşkına
ümmet abi estağfurullah senin karizmaya biz nereye ulaşabiliriz.sevgiler abicim
mesut abi olay şöyle zuhul buldu;ben dün akşam izmir dönüşü çinede köfte yemek için mola verdim.o esnada mehmet amca msn de online dı.bana yarın için plan olup olmadığını sordu.bende yok sanırım dedim.malum xeyna ve hodjada marmariste.selimde ok bende gelirim dedi.bora ile barış abiyede haber salacağım kontor alınca daha hiç kimseye haber vermedim.
bu arada gelen erkeklere hediyem olacak.buda benden sürpriz olsun bakalım.selimde bayanlara kıyak geçecekti
banronunda herkese çok selamı var istanbula fuara gidecek.
OOOFFFFF Ne yağmur yağdı bugün.Sabah Marmaris'e baskın vermeye gidecektik,evden burnumuzu çıkaramadık. Bak hala yağıyor ,inadına yağıyor. Yarın yolcuyum ya mutlaka hava açar.
eheheh abi haklısın yaa.hemde her iki konuda da yarın hava açık maalesef.haftaya gelirsin artık yaparız bi plan
ben de maalesef gelemiicem
yine ufak tefek problemler var (herzamnki gibi)
size ii geziler
haftaya bakcaz artık
- 1
vatanoğlu artık ver mjdeyi site sakinlerini merakta koyam
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)