üzmeyin canınızı...havalar düzelsin yine birlikte olacaz
üzmeyin canınızı...havalar düzelsin yine birlikte olacaz
Motosiklet aşkına
Haftaya fuar dan kart atarım
abi iki hafta sonra görüşmek dilekleirmle.özledik seni
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
selam Banro Bodrum'dan sevgiler
Motosiklet aşkına
can abim sana iyi gezmeler
şöyle bi kızkulesine karşı bizim için de bi çay yudumla
ahh ahhhh
hiç sevmiyorum oraları...iğrenç bir trafik itiş kakış...kalabalık pislik vs....buraları sakin...atlıyoruz motorumuza istediğimiz yere gidiyoruz.Trafik özgürlüğümüz var.Kıymetini bilelim
Motosiklet aşkına
evet mes abim buralar cennet ama
istanbulun benim için ayrı yeri var
ortaköy kadıköy beşiktaş ahh ahhhh
az zamanın geçmedi oralarda
yaw buralar varken naparsınız istanbulu trafiğini.yaw haber okuyoırum hepsi istanbulda paranoyakça sokaklarda dolanacağıma otururum mekanımda
istanbul'u tekerimin sibop kapağı kadar özlüyorsam namerdim.İstanbul'u artık hiç sevmi yo rum. seven güle güle kullansın.Ben almiiim,alana da mani olmiim
Motosiklet aşkına
ben yarın hava ii olursa gökovaya gideceğim 12-13gibi gelmek isteyen olursa bana cepten ulaşsın.1 haftadır evden çıkmadım yoksa kıracağım kafayı
eeeeyy mugla mt naptınız bakalm bu pazar ben ders calıstım calısmaya devam ediorum
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
eywllah kardeşm
lordum
bu haftaki gezi planını tartışmaya başlayalım ben çarşamba günü ödemişe gideceğim .oradan takip edemiyorum ne yazıkki.oteldeki wireless a bağlanamıyorum nedense.canımı çok sıkıyor çözümde bulamadım her yerde bağlanıyorum otelde bağlanamıyorum.
her neyse bana ulaşın planı yapınca
Bu hafta İstanbul,önümüzdeki hafta nöbet var artık sonraki haftaya görüşürüz
cmartesi - pazar sınavım var :(
neyse eninde sonunda görüşeceğiz zaten.kaçış yok olmadı biz geliriz ömer çelebi ve şahin çelebi.
sevgili motorseven arkadaşlar, değişen dünya ikliminin ve gittikçe belirgenleşen kuraklığın hepimiz farkındayız. Betonarme binaların hızlı artışı, çoğalan egsoz ve baca dumanı, orman arazilerinin yağmalanması derken pikniklere veya gezilere gittiğimizde şehir yakınlarında başlayan cılız ağaçlıkların farkına varmışızdır hepimiz.
İşte bu yüzden Mersin MT'deki arkadaşlarıma bu konuyu açtım ve destek sözlerini aldım. Ardından tanıdığım Mersin Orman Bölge Müdürlü yetkilileri, Mersin Orman İşletme Şefi, Mersin Orman İşletme Ve Orman Müdürlüğü'ndeki Orman Mühendisi arkadaşlarım ve abilerimle görüştüm ve onlardan da tam destek sözünü alınca onlarla da konuştuğum gibi konuyu buraya taşıdım.
Sağlacacak yardımlar =
1- Tüm fidanlar ( sayısı ve türü isteğimize göre olacak ama ben tercihi mühendislere bıraktım )
2 - Ağaçlandırılacak yer ve bölge ( tercih bize bırakıldı ama en uygun zemin tercihlerini onlar söyleyecek ve biz birini seçeceğiz)
3 - Fidanlar için su arazözleri getirilecek ve sürekli bakımı sağlanacak.
4 - Fidanların nakliyesi için araba tahsis edilecek
ve daha akla mantığa uygun ne istenirse yapılacak.
Eğer sizce de uygunsa YER ve ZAMAN için önerilerinizi bekliyoruz
Bu etkinliğimiz için motosikletli olunması, grup ya da birey olunması şartı aramıyoruz. bir dikili ağacım olsun diyen herkesi davet ediyoruz. özellikle yakın il ve ilçelerden gelecek destekleri bekliyor ve eğer istenirse bir başka ilde ağaçlandırma organizasyonu için de destek vermeye hazırız.
Özellikle de;
Mersin Motor Klübü - Adana Mt - ÇMSK (Çukurova Motor Sporları Klübü)'nün de katılımlarını bekliyoruz
destek verecek tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederiz.
Mersin MT
SEVGİLİ BBRR BU MESAJIMI DUYRULAR BÖLÜMÜNE DE AÇTIM AMA ÖNCE MODERATÖRLERİN SÜZGECİNDEN GEÇMESİ GEREKİYORMUŞ. ÇABUKLAŞTIRIRSANIZ SEVİNİRİM. ÇÜNKÜ VAKİT AZALDI
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)