Bodrum'dan arabayla iki kişi daha katılıyor haber vereyim dedim.Benim arkadaşlarım... karı koca çok şeker iki insan Gitgide sayımız artıyor.Haydi hayırlısı
Bodrum'dan arabayla iki kişi daha katılıyor haber vereyim dedim.Benim arkadaşlarım... karı koca çok şeker iki insan Gitgide sayımız artıyor.Haydi hayırlısı
Motosiklet aşkına
arkadaşlar beni bir zahmet plandan silin.katılabilirsem katılacağım.mesut abi siz direkt olarak marmarise geçin ben can abi ile selim i yönlendireceğim.
köyceğize gelir gelmaz ummadığım bir haber aldım.gelemezsem size ii eğlenceler
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
şahin kardeş umarım kötü bi haber değildir
bizi merakta birakma haa
yarın bende süpriz yapabilirim ona göre
hayırlı işler Muğla mt dökülüyor.Umarım kötü birşey yoktur.Herşeyin hayırlısı
allah rızası için biri liste yapsın....son durum nedir? Kim geliyo,kim kalıyor biz Bodrum dan 4 kişi + Xeyna
Motosiklet aşkına
Ortaca +1 (Gizli şahıs )
Dalaman +1 (Can abi (Banro))
evet sağdan say marmaris tayfasını alalım
lord yarın sat14 00 da sakar inişindeki benzincide şahin ve Vatanoğlu'yla buluşacaktık.Ben o saatte kısmetse orada olacağım.Herkes ona göre ayarlasın kendini
Motosiklet aşkına
Sir yes Sir
bu arada şahin sonradan katılcak gibi görünüyor
yani güney muğla takımı şu an 2 kişi görünüyor
katılımcı listesini geçen sayfalarda yazmıştım sadece ben gelmeyeceğim ne yazkki kadro tam yani
can abi ile mesut abinin numaralarını birbirleine attım.abilerim siz kendi aranızda haberleşirsiniz.zaten lord ile banro haberleşecektir.
şahin, hayrola kardeşim. umarım ciddi birşey yoktur. ilerleyen zaman içinde aramıza katılmaya çalış, sensiz keyfi olmaz. ışık ve sevgiyle.
Yürekten verilenler, yürekler alır...
arkadaşlar herkese ii eğlenceler ben akşama gelmeye çalışacağım
marmariste konaklancak yeri kim ayarlıyor?? vatanoglu abimizmi
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
son durum nedir..nerde buluşuluyo nereye gidiliyo..ne yapılıyo alooo
yer ayarlanmadı ise ben ucuz yolu bi yer ayarlarım tanıdıklar var
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
konaklama yerini hodja ayarladı. başka ihtiyacı olan var mı bilmiyorum. 3 çift için birde şahin için ayarlanmıştı, illegalrider, sen geliyormusun?
barış, şu anda gökovada vatanoğlu, mes'leri karşıladı, banro ve lord'u bekliyorlar. birazdan marmarise yola çıkacaklar.
naklen yayınımız devam edecek
Arkadaslar hepınızden cok ozur dılıyorum bılıyorsunuz gorevım dolayısıyla cok fazla dısarda oldugumdan dolayı gonlum sızınle kalsada ne yazıkkı cogunlukla sızlere katılamıyorum ve cok uzuluyorum ..... fakat ınanın sızden daha fazla sızınle beraberım en kısa zamanda nerde olursanız bende orada olucam ıyı organızasyonlar ve ıyı gezmeler hepınız kendınıze ıyı bakın ....
NOT : sanmayınkı sızın yanınızda olmayınca motorumdan ayrı kalıyorum bılınkı her fırsatta ıkı tekerın uzerındeyım her buldugum fırsatta İZMİT/ YALOVA/ İSTANBUL/ SAKARYA bolgelerı en son ıkı tekerle zıyaret etme ımkanı buldugum yerler ... bır sure daha oralardayım gorusmek uzere..... TURGAY AKAR
bnm acelem varda son durumu konuşalım cıkıcam brazdan hazırlanıorum...
hodja bir otelde genel müdür, kendi otelinde yer ayarladı, fiyat da uygun geldi herkese. insanlar ulaştılar bile marmarise, yine de sağol. böyle son anda söyleyince olmuyor tabii. başka zaman inşallah. yarın görüşürüz o zaman.
komtanım kendine iyi bak
umarım en yakında zamanda yine bizimle olursun
ok pazar günü görüşüyoz demekki
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
evet bende pazar yanınızdayım
sabah için plan yapın ona göre yarın sabah gelirim
aksam 5 gibi marmaris sedir aadası çınarda olcam ..bu akşam için bi plan varmı bilmiom ama ben şahinden herkesin numarasını aldım aricam artık grşmek üzre...
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)