.gezi yazılarında muğla mt 10-11 mart 2007 büyük buluşma adlı başlıkta
.gezi yazılarında muğla mt 10-11 mart 2007 büyük buluşma adlı başlıkta
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
tarih yine yanlış...mart olacak
Motosiklet aşkına
beynim sulanmış anlaşılan nedir bu şubat saplantısı bende anlmadım ki
şahin'in olmadığı nasıl da belli. kimsenin geziden bahsettiği yok. arkadaşlar c.tesiye bir şey kalmadı. kim geliyor, kim gidiyor, nerde buluşuluyor? vatan oğlu bize nasıl bir karşılama komitesi kuruyor, bilgisi olan var mı? kırmızı halıya gerek yok, kırmızı mum yeterli vatanoğlu
Yürekten verilenler, yürekler alır...
normal şartlarda biz iki kişi olarak dl ile gelioz ...toplanırsak çok mutlu olurum.Olmazsa canımız sagolsun,biz de turistik bir gezi yapıp dönmüş oluruz.Herşey uyar.Yeter ki motorlu gezi olsun
Motosiklet aşkına
Aksilik olmazsa bizde geliyoruz.(Pazar günü çalışıyorum.Öğleye kadar izin alabilirsek geliyoruz.)
heyecanla bekliyoruz. kim geliyor kim gelmiyor diye sormuyorum çünkü herkes geleceğini söyledi.
vatanoğlu biz cmrtsdn gelioz ona göre...bize bi otel ayarlarsın diil mi? Bodrum dan sevgiler...Yaşasın Muğla mt
Motosiklet aşkına
e zaten plan cumartesi akşamından başlayacak şeklinde gelişti mes. bende c.tesi akşam geliyorum yandın vatanoğlu. bu arada marmariste sadece vatanoğlu yaşıyor sanırım. kimsenin sesi soluğu çıkmıyor, ama olsun, bize yeter. koskoca vatan'ın oğlu eylemlerimiz devam edecek
xeyna sen nasıl gelicen?Turgut kardeşimiz de gelio mu? Senin beat'ı da bagaja koyun...oralarda lazım olacak.Alışveriş felan
Motosiklet aşkına
hadi bakalım nerede bu muğla mt
katılımcıları ben sayayım o zaman.
lord,banro,BBRR (geldimi bilmiyorum şu anda),müsaitolursa ben bora ile konuşurum,nmurataydın,mehmet omurcalı ve eşi,vatanoğlu ve eşi.xeyna mes turgut hoca,ve büyük ihtimalle yeni bir katılımcımız olacak pazar günü sabahtan köyceğizden gelecek BMW lt 1200 ile.
mes abi sen yine bodrumdan çıkarken haber verirsin cumartesi günü.
xeyna ablada adrese teslim gelecek cumartesi akşamı.kalma planını turgut amca otel ayarlasın bize uygunsa xeyna abla konuşur.can abide sabah çıkarken bana haber versin.hepimizgökovadaki aynı kavşakta mesleri bekleriz.benide gelişmelerden mesajla haberdar edin.
ben cumartesi saat kaçta Göğova'da olayım?
ben saydım 18 kişi kadar olacağız galiba...Bu toplantı rekor olacak
Motosiklet aşkına
saat 14 gibi uygun abi.bizde o civara orada oluruz.senin için ne zamn uygunsa
arkadaşlar göğova ya kadar gelin yeter.ondan sonrası bizim kapsama alanımızdasınız.
Eyyyy değerli Muğla mt üyeleri,ben normal şartlar altında cmrtsi saat 14.00 allah kısmet ederse Göğova'dayım.
Motosiklet aşkına
o zaman anlaştık bizde banro ile saatlerimizi ayarlarız size göre.hadi abi özletmeyin kendinizi
muhtemel katılımcılar.
banro ve eşi
lordi
vatanoğlu ve eşi
mes ve eşi
BBRR ve eşi
bora
nmurataydın ve betül abla
mehmetomurcali ve eşi
lt1200 ile münür kayacık (yeni katılımcı)
xeyna ve turgut hoca
sanırım 1 artı 1eksi olacaktır liste
her hafta ,bi öncekinden daha iyi oluyor gibi...Bu hafta da sıkı bir toplantı olacağa benziyor.Haydi hayırlısı...
Motosiklet aşkına
yaw tam plan nedir ona göre bende
atlarımı hazırlayım
seminer ve düğün işi
onlara da bakiim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)