abla BBRR istanbulda o yüzden ilk bi murat abilerle haberleşeyim siz gelince konaklama problem olmaz korkmayın.marmaris tayfasınan ses yok zaten.bi onlara sesleneyim ben...selimle can abi gelecektir.ona göre perşembeye planı netleştiririz
abla BBRR istanbulda o yüzden ilk bi murat abilerle haberleşeyim siz gelince konaklama problem olmaz korkmayın.marmaris tayfasınan ses yok zaten.bi onlara sesleneyim ben...selimle can abi gelecektir.ona göre perşembeye planı netleştiririz
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
ben Bu hafta sonu fuarda olacam ...fazla gezmeyin ..hele hele mangal sakın yapmayın...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
BBRR gelmiyorsa ben de yokum...kendi bahçemde mangal yapacam
Motosiklet aşkına
mes abi 25 karakter
Barış fuarda iyi gezmeler.Ben diğer fuara gideceğim.Ortamı biraz kokla bakalım fiyatlar falan ne durumda,indirimlerden birkaç parça alet edevat alacağım. Mangalda senin yerinede yeriz gözün arkada kalmasın. Kendi adıma mangalda ciğer şiş yapma niyetindeyim.
evet muhtemel katılımcılarımız.
*mehmet amcayla telefonda konuştuk.aksilik olmazsa eşi afife hanımla aramızda olacak.
*nmurataydın abide bu hafta aramızda olmayı düşünenlerden(iş durumu müsaade ederse.ah şu oteli bitirin artık gerekirse bende çalışacağım)
*vatanoğlu (eros ömer)abi ve alkol musluklarımızdaki arıza hakkında ile mehmet amca konuşacak.musluklar tamir edilmezse tuncer ustaya danışılacak.
*turgay komutanımızı ben ararım.evi marmarise geitrdi ancak bu sefer kendi evdemi bilmiyoruz.
*lordskeldan (selim)iş durumuna bağlı yeni işe girdi.ülkemize iniş yapan her turist onun bizzat elinden geçecek. yeni turizm elçimiz bizim yüzümüzden işten atılmasın
*bora abiyede haber veririm ben.bu gelişinde virajlarda 180 km/h denemesi program dahilinde
*banro abi kayak takımları,ciğer şiş ve olimpiyat ateşinde ızgara ile.
*xeyna hanım savaş borusu ile 2 gün içerisinde haberdar edecek.arkadaşı ile katılma ihtimali var.
*mes abi ile diplomatik görüşmelerimiz devam ediyor. son durum geliyor
*bengezmezsem ölürüm
*illegalriderillegal cbr ile
katılacak diğer arkadaşlar barmak kaldırsın liste netleşsin.
radar görüntüsü 3 günü tahmi edebilirix.
size iyi gezmeler
bu hafta yine iş güç of offff
neyse haftaya artık kısmetse
zaman da yok ki şu motora bir bakıtayım
-1 can sağlığı olsun kardeşim.bir dahaki geziye inşallah diyelim
eyvallah kardeş
şu işleri bir yoluna sokayım
rahat rahat gezer tozarım yine (haftasonuları sadece)
eski düldül'üm kymco da satılıyor gibi
içimde ufak bir burukluk olcak ilk gözağrım
ve ilk MT gezilerine onunla katılmıştım
baya anılarım oldu hele stratonikea gezisi
eve geldiğimde ölmüştüm yorgunluktan
Şahinim senin yazılarını biriktiriyorum mizah kitabı olarak piyasaya çıkarıcam.Beni çok güldürüyorsun.Allah seni de hep güldürsün.
Haritaya baktım o bulutlar cumartesiye kadar ya tepemize binerler,ya da geçip giderler inşalllh.Biz diplomatik görüşmeleri sürdürelim iyisi mi
Motosiklet aşkına
+1 diebilirsin fazla uzaga gdilmicekse tabi uyar bna hem sizlerle tanışmş olurum bu arada şahn honda tutku moto yurdal ustanın selamı var sana
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
kymco yu bende çok seviyorum ne bileyim bende bile duygusal bağ oluşturmuş be selim. dalyana giderken benim motorum yok diye kullanmama izin vermiştin gerçi artçılı motorda vibrasyon kalmıyordu ondanmı izin verdin acep .o dönem küçük emrah gibiydim mahsun ve hüzünlü onu özleyeceğim.ilk önce iş selim ;daha çok gezeceğiz.
aman mesut abicim kimsenin neşesine ziyan gelmesin.ben size neşeliyim.yoksa işyerinde asabi biriyim.xeyna daha iyi biliyor
sanaii de tanımayan kalmadı zaten haftada 3 günüm orada geçiyor.çok teşekkürler.buradan bir ihtiyacın olursa sanayiden bana haber vermen yeter.köyceğize kadar gelmeden yapılacak bir şeyse ben ilgilenirim
çok uzağa gitmeyi düşünmüyoruz.cumaya kadar netleşir.
valla illegalrider. mazeret kabul edilmiyor. bak ben önemli bir işimi atlattım. geliyorum. velinden imzalı belge bile getirsen bu şahin ''hayır'' dinlemiyor, yok yazıyor, üstelik gelmedin diye özellikle sınav yapıyor ki sana kırık not verebilmek için mutlaka atlat ve gel bence :D
Yürekten verilenler, yürekler alır...
bu haftaki sınavımız gelinlik nasıl seçilir yazılı bir araştırma istiyorum xeyna.bu sefer kılıçlarını bırakıpta gel yalnız.geçen sefer beni çizmişsin eve gelince fark ettim
nasıl yaniii. çizerim acımam. kılıçlarımdan vazgeçemem. nereye gitsem, ya omzumda dövme olarak, yada soy adım olarak benimle geliyorlar çünkü gelinlik üstüne yapacağın sınava gelince. hayrola kim evleniyor şahin? niyeti bozdun anladık da, gelinliği sen niye seçiyorsun, yok sen seçmeyeceksen, bize bu tür bir sınav işkencesini niye çektiriyorsun. allah da sana çektirsin. nerde benim kılıçlarım şahinnnnn kaç, xeyna tut
Yürekten verilenler, yürekler alır...
Lord hafta sonu ne işi sizin eğitim hafta içi mesai saatinde değilmi?? Sabah bana uğra konuşalım?? Yerimi herkes bilir(AIS)
şu anki son durum banro ben mehmetomurcalı vatanoğlu xeyna ve arkadaşı kesin.
marmaris tayfası yine tansaş önünden saatlerini ayarlayarak çıksınlar.
mes abi ile konuşamadık.
illegalrider gökova muhtemel buluşma noktamız olacak.köyceğiz e kadar gelebilirsiniz.köyceğizde buluşma noktamız kapalı sporsalonun önündeki anayolda bulunan durak.buluşma saatini ayarlayacağım.can abi ,sen ,ben ,xeyna,mes ve banro hepbirlikte çıkış yaparız.
kahvaltı için buluşma yerimiz ya halilin yeri olur yada okalüptüs ağaçlarının ararsında bulunan osman abilerin yeri olur.onada lkarar veririz
can abi lordumuzun hafta sonu işleri var.bu hafta gelemeycekmiş.sanırım izmirde işleri var.birde motoru arızalı onu hallettimi bimiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)