aramıza hoşgeldin sitede kalıcı olman dileklerimle...
aramıza hoşgeldin sitede kalıcı olman dileklerimle...
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
teşekkur ederim bende buraya uye olduum için cok mutluyum motor tutkusu bambaşkaa allah kaza bela vermesin cumlemize ...
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
teşekkür ederim arkadaşlar.ağzınıza yüreğinize sağlık.
lord hayırlı olsun kardeşim.mangalı dört gözle bekliyoruz.
illegalrider aramıza hoşgeldin.görüşmek umuduyla.
bu hafta muğla mt dinlenmede...en yakın gezimiz eğer hava durumu da müsaade ederse gelecek hafta.gelecek hafta kalmalı bi organizsayon planlıyalım.marmaris olabilir örneğin.o zaman gitarda getiririm...
Lord hayırlı olsun,Artık benim mekandasın adımını denk al.
aaa banro abi kayak nassı gidiyor.hemen kıdem bastın abi korkutma gözünü lordun daha eğitim işi felan var onun.
Şahin camartesi için izin alamadım.Şimdi çalışıyorum,sabah yola çıkacağız.
hadi yaaa üzüldüm be abi...neyse size iyi kayaklar abi....kendinize ii bakın.özledik artık hadi çabuk dönün aramıza.
Haftaya yağmur olmazsa yaparız bir tur.
oy oy şimdi nerden başlayiim yaw
iki dakika rahat durmuyorsunuz
illegalrider aramıza hoşgeldin
ilginiz için teşekkürler arkadaşlar imaj da değişti fotomu yollamicam
Can abi tamamdır bakalım görürsen tanıyabilcek misin
Dishy iyi gezmeler sana
xeyna ablam ayp ettin ya daha mangal sözü verdik
de beni kızılım bana küsmüş akü bitmiş veya öldü
biraz para toplayıp full bakım
ülen haber bekledim senden selo.... şarjı yaptır al gel motoru sen.50 ytl yeni akü bakarız durumuna.birde kırmızı elektrik düğmesine basılı kalmamıştır inşallah bi kontrol et.marş basıyor mu??birde akünün olduğu yerden uzanan depo altındaki soketler var onları kontrol et.akü bittiyse birde vurduruarak dene çalıştırmayı.benim ilk aklıma gelenler bunlar
lordum ben akü yeni aldım.Bosch marka 12/9 ...40 ytl...sulu.bilgin olsun.en az 3 sene gidiyo.daha önce iki kere aldım denedim onun için yazıyorum.Yalnız tahliye hortumunu iyice asagıya uzat eger asit akarsa kromları bozmasın.Benden hiç akmadı ama olsun.
Motosiklet aşkına
can çömez eline düştü ..motoru yıkatarak başla bence
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şahin kardeş kusura bakma dün saat sabahın 3'ünde yattım
ölmüşüm valla yorgunluktan neyse az sonra elde aletler
bi kurdiicam bakalım sağını solunu
sadece 3 gün falan durdu motor
en son geziden sonra hemen şarja götürmüştüm
herhalde akü öldü, bakcaz artık
canın sağolsun kardeşim.bende marmarise gittim.ilk mehmet amcalara helvayı bıraktım.sağolsunlar beni ağırladılar.oradan da mehmet amcayla murat abinin yanına daha sonrada BBRR abimizin yanına uğradık.dönüştede gökovada sahilde kahve içip gazetemi okudum.benimn için harika bir geziydi.
mehmet abim süpersin.Bu hafta gelmeyi çok istedim ama olmadı.Biz de Bodrum mt olarak buralarda turladık.Resimleri birazdan yükleyeceğim.Herkese sevgiler yolluyorum
Motosiklet aşkına
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)