Bulışma noktasında bi aksilik olmassa bende varım .
ama gezi için simdi söz veremem
Enduro Dalaman
www.facebook.com/dalamanenduro
tamam onurcum beni yarından haberdar edersen sevinirim...senide bekliyoruz aramıza
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Selam uzun süre sonra yine aranızdayım
Bütün aksaklıklar giderildi problemler çözüldü (birikisi hariç )
Tam takım geri döndüm
Evet yine herşeye uyarım yeterki gezi olsun
Bu arada yeni katılımcılara hoşgeldin diyorum ve en kısa zamanda görüşmek dileğiyle
Haftasonu bende varımohhh bunu demeyi özlemişim
selam....
yağmur yağmazsa ne tarafa çuf çufluyoruz?
murat abi duyurular bölümünde var...dalyan kaunos saat 10.30da sahilde buluşacağız.biz selimle 9.30 gibi gökova kavşakta mesleri bekliyor olacağız
arkadaşlar hayırdır?kimsenin sesi çıkmıyor.çokmu yoruldunuz?bodrum tayfası yol nasıl geçti.haydi fotorafları bekliyoruz
hocam fotoları koyuyorum ama anasayfaya cıkmıyor ne işse.Forumda shbette...devam ediyorum yüklemeye...
çok ağır çalısıyor...saat gecenin birbuçuğu oldu .Ne kadar iyiniyetli yüklemeye çalıştığım anlaşılmadan başlıgım kilitlendi.yeniden yüklemeye devam ediyorum
arkadaşlar yüklerken aksilikler oldu.Bu yetmiyormuş gibi bi de başlıgımı kilitleyip beni daha çok ugrastırdılar yüklemeye devam ediyorum resimleri...mugla mt kaunos gezisi diye iki baslık oldu (biri kilitli) bir iki birşey yazarsanız güncellenir...sevgiler
Motosiklet aşkına
mes abi mod a yazı yaz konuyu kaldırsın.
sende linnkleri al bi notpad e kaydet.bunu için değiştie kısmını kaopyala yapıştır yap notepade....daha sonra resimlerş aktarırsın
şahinciim kaunos die ara çıkıyo..bi güncellesene.ben girince olmuyor
Motosiklet aşkına
başta şahin olmak üzere, tüm köyceğiz tayfasına, sonra marmaristen dostlara ve tabii sevgili mes'e çok teşekkürler biraz gaz işe yaradı. harika bir pazar geçirdik. eylemlerimiz devam edecek
Yürekten verilenler, yürekler alır...
ben çok eğlenceli bi pazar geçirdim.Bütün arkadaşlarıma herşey için çok teşekkür ederim Haftaya n'apıyoruz?
Motosiklet aşkına
Evet arkadaşlar çok keyifli bir geziydi herkese teşekkürler
Lakin benim dönüş kötüydü son anda yetiştim ve direk işe gittim
Gece 1 civarı evdeydim yorgun bitkin
Bugün de temizlik bakım...........
Bu kadar sızlanma yeter haftasonu şööle bir deniz kenarı piknik iyi giderdi
Ne dersiniz ???
en geç saat 10 da kaplıcada olunacak.saat 14 te erzak tedarikinden sonramehmet omurcalıda barbekü ye devam.
25 2 2007 pazar saat 10 da kaplıcada buluşma.havuza girmek serbest.14 te bahçede izgara.herkes yiyeceği eti getirecek
barışın teklifi:pazar saat 10 da kaplıcada buluşma.saat 14 te herkes yiyeceği eti getirebilir.bahçede barbekü
tamam duyurular bölümüne açalım başlığı
lordum yeni avatarın hayırlıolsun.Kim çekmişse iyi etmişiAma anahtarı üzerinde unutmuş
Motosiklet aşkına
Motosiklet aşkına
portatif motosiklet almalı, katlanabilen cinsinden, yada sana acil römork lazım ya bu arada arabayla gidecek olursak diye, aklımda bir takım şeytanlar dolaşmaya başladı, çocuklarımı da mı getirsem mi acaba, kabul görürlermi ki?? yoksa yakında yoldan geçen insanlara ''anne'' demeye başlayacaklar, yüzümü unuttu yavrularım
Yürekten verilenler, yürekler alır...
Barış abi bu hafta mangal yapalım demişti..mehmet omurcalı amcamızda sağolsun toparlara davet etti.İlk planımız saat 10.00 kaplıca keyfi.13.00 civarı mehmet amcaların evinde barbekü.
herkes fikrini söylesin bakalım.ama bana kalırsa mangalı gökovada yapsak ii olmazmı??her plana uyarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)