Bu Yaz Bende Geleyim Muğlaya Benide Alin Araniza Gezelim Birlikte )))
Bu Yaz Bende Geleyim Muğlaya Benide Alin Araniza Gezelim Birlikte )))
..............
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
arkadaşlar yok mu yine plan yaa...BBRR abi sen bizi sevmiyon mu yoksa hadi at bi fikir ortaya topla tayfayı ama....
arkadaşlar selim yine gelemiyor haberiniz olsun Can Abi ve onur var.biz burada 3 kişiyiz
Arkadaşlar yarın hava yağmurlu gibi.Bugün de hava güneşli ağlamamak içten bile değil.Hadi bakalım meteoroloji yanılsın diye duaya başlayalım.
Bak işte Selim reptor aldı artık hiç gelemiyor,şahin reptor aldı yağış geliyor. Bu reptorda bir uğursuzluk mu var nedir arkadaşlar.
Barış yine yok ortalarda dimi?2 gün önce görüştük bana haftasonu gezmiyormuyuz diye soruyordu!!!
ben ümidi kestim zaten barış abi'den. yalnız heryerde yağış gösteriyor...
son kararımız....sabah hava açık olursa murat abi ve banro,ulaşabilirsem de onur87 kardeşimiz ile sabah haberleşip buluşacağız.sabah kalktığınızda yağmur olursa yatın uyuyun arkadaşlar sabah haberleşiriz telefonlaşırız...
sabah 11 de çıkıyoruz muhtemelen gökovada oluruz.
Gezi planı duyurular bölümünde
buradan ulaşın
bende bodrumluyumm herkese selaaam
[B]The Power Of Dreams[/B]
aramıza hoşgeldin Muvaffak.Umarım diğerleri gibi "selam" mesajın veda mesajın olmaz
sitede kalıcı olman ve güzel bir dostluğun başlangıcı olması dileklerimle
hoşgeldin, bodrum kalabalıklaşıyor anlaşılan bir de bir araya gelmeyi başarabilsek ışık ve sevgiyle kal.
Yürekten verilenler, yürekler alır...
ben yırtınıyorum.Bi allahın kulu yok.Ne biçim motorculuk bu
Motosiklet aşkına
Mes bütün kalbimle seni destekliyorum.
hehehehhe herkes avatar değiştirmiş hayırdır????
can abi cg mi o fotodaki...
mes abi seninkisi de dl nin önü galiba.scooter gibiymiş(kedinin uzanamadığı mundar ciğer )
Haklısın Şahinciğim aynen skutır gibi
Motosiklet aşkına
evet şimdi oldu mes abi....
bodrumdan benı tanıyanınız olabılır 48 ta 515 beyaz civic biraz alçak bir yapısı var aracımın ordan görmüş olanınız olabilir .....tekrar hoşbulduk herkkese çok teşekur ederım belki yıllardın özlemını cektıgım şeyı yapıyorum..bir motosiklet forumundayım ve yakın bır zamn içinde bir motorum olucak tekrar umarım tanışırız ve birlikte bir çok gezilere gideriz..topluca gezmek heleki ruzgarı suratmımızda hissederek gitmek yeni yerler gormek az da olsa biliyorum...ünv nedeyile bu sabah 6 da yola çıkıyorum istanbula gidiyorum...bodrrum bodrumm..yine özlicem seni 4 ay.. 4 ay sonra göruşmek üzere... bütün sevdiklerinizle sağlık dolu bir ömur sizin olsun allah kimseyi motorundan ayırmasın motorunu da sahibinden ayırmasın
[B]The Power Of Dreams[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)