Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Muğla - MT]

REKLAM ALANI
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    bugğn kimse olmayınca can abi ile çıktık...fethiye göcek ve katrancıya gittik abi telefon etseydin ya bize
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    nmurataydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    10.30 dönerim diye düşünüyordum ama 12 yi buldu :( onun için aramadım sizi...epeydir motor yüzünden pazarları tekneye gidemiyordum..bugün marinaya gittim tekneyi havalandırdım motoru çalıştırdım filan iyi oldu..haftaya programa bakarız...

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    valla abi çok güzel yerler gezdik.haftaya fırsat olursa hep birlikte gidelim resim falan çekmedik valla şimididen konu açmayalım diye gidip bi ekmek kadayıfı yedik fethiye mekezde o kadar

Motosikleti
    keeway supershadow 250
    selam, benide eklermisiniz muğla grubuna aranıza bodrum'dan katılıyorum, ışık ve sevgiyle kalın diyorum

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    ahhh bu hayırsız bodrumlular en yakın zamanda tanışmak dilekleriyle....aramıza hoşgeldiniz...
    mes abi artık bodrum tayfasını toplayıp gel bak bayağı çoğaldık...

Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Alıntı sahinbirinci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ahhh bu hayırsız bodrumlular en yakın zamanda tanışmak dilekleriyle....aramıza hoşgeldiniz...
    mes abi artık bodrum tayfasını toplayıp gel bak bayağı çoğaldık...
    hoşbulduk çağırdınızda gelmedik mi benim 3,5 senem dalyanda geçti, çok severim o tarafları, hala benim terapi merkezimdir dalyan, çok bunaldığım zamanlarda kaçıveririm oralara.
    Yürekten verilenler, yürekler alır...

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    eee o zaman siz hemen mes ve grubunu ikna edeceksiniz ortalarda bir yerlerde buluşacağız...2 girişimde de soğuktan dönmek zorunda kaldılar.bizde gözümüz yollarda bodrum tayfası ile tanışmayı arzu ediyoruz....bizi gezi yazılarından takip edebilirsiniz.

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    şahin kardeşim sen bi tanesin.Merak etme havalar azıcık ısınsın soluğu orada alıcaz inş.
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    arkadaşlar harıl harıl motor arıyorum RR baktım 0 km si çok pahalı....daha sonra ramzey cruiser a baktım cık onunda yedek parça sorunu varmış şu anda.ramzey şirketi iyi dırımda değilmiş(köyceğiz servisinin yalancısıyım)kulaklara taze RR sesi gelirse bu civarlarda ilgilenebilirim.Bulduğum RR sahibi ilk önce 3500 den satılığa çıkardı daha sonrada vazgeçti.ertesi günde 3800 de anlaşalım bırakayım dedi bende o sinirle bırak arkadaşım ben kaçkere söyledim vermedin böyle esnaflık olmaz dedim çıktım gittim valla çok kızdım yawww 4 gündür oyalıyorlar beni.
    4000 ytl ye kadar temiz motor bulan olursa haber verin.

mes abicim bizde havaların ısınmasını bekliyoruz.sevgiyle kalın...

Motosikleti
    HoNDa ToDaY
    arkadaşlar marmariste,bodrumda,dalamanda,köyceğiz vs. ilcelerde satlık honda today veya yamaha chappi görürseniz beni bilgilendiriseniz iyi olacaktır.msnden haber verebilirsiniz.gecelerin_krali6348@hotmail.com şimdiden teşekkürler...

Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Alıntı mes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şahin kardeşim sen bi tanesin.Merak etme havalar azıcık ısınsın soluğu orada alıcaz inş.

ya sevgili arkadaşım, sanırım sizler grup olarak gideceksiniz oralara, beni de artçı alabilecek birileri çıkarmı acaba diyorum lütfennnnnnnnn honda beat'le oraya gidilmez çünkü, eh havalar ısınana kadar da benim yeniden virago alacak gücüm olamayacak maalesef... iyi artçıyımdır valla, söz hiç yaramazlık yapmam

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    sevgili sahin karedşim ben iki ay öncesine kadar hiç bir neden yokken sadece 2 motor var raptorun kromları paslanır diye satmaya karar vermiştim.Aslında benim makina tam senlikti ama kıyamıyorum ...çok seviyom yaaa...sürmesi çok keyifli....madem satmiiicam bunları neden yazdım dii mi?Hiiç maksat muhabbet olsun...Söyliyeceğim şudur kesinlikle raptor al.Başkasının uzağından bile geçme...sevgiler sunuyorum

Alıntı xeyna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya sevgili arkadaşım, sanırım sizler grup olarak gideceksiniz oralara, beni de artçı alabilecek birileri çıkarmı acaba diyorum lütfennnnnnnnn honda beat'le oraya gidilmez çünkü, eh havalar ısınana kadar da benim yeniden virago alacak gücüm olamayacak maalesef... iyi artçıyımdır valla, söz hiç yaramazlık yapmam
    sevgili arkadaşım çarpı işareti eyna,tabi ki artçı olarak alırdım seni ancak benim arka dolu...sana harley de bir yer ayarlarız...Hem sonra Beat la niye gelemiyorum diyorsun? Marmaris şurası...zaten yavaş gidiyoruz...Bakalım havalar bi düzelsin de bu yaz herşey güzel olacak inşallah.
    Motosiklet aşkına

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Alıntı mes adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili sahin karedşim ben iki ay öncesine kadar hiç bir neden yokken sadece 2 motor var raptorun kromları paslanır diye satmaya karar vermiştim.Aslında benim makina tam senlikti ama kıyamıyorum ...çok seviyom yaaa...sürmesi çok keyifli....madem satmiiicam bunları neden yazdım dii mi?Hiiç maksat muhabbet olsun...Söyliyeceğim şudur kesinlikle raptor al.Başkasının uzağından bile geçme...sevgiler sunuyorum
    mes abi ciğerimi yakıp geçiyorsun daha ne diyeyim çok acımasız verdun mes abi.ya senin motoru yine muğla mt den selim arkadaşımız almak istemişti sanırım.sahibinden.com da görmüştüm.
    abi satalım senin şu kara kızı hee şaka bir yana regal 0 km pahalı olmasa direk dalacağım
    bi cbr kullandım arakadaşın motor 2.hafta satıldı.bi kanuni racer kullandım onuda görenler sahibinden istediler.bindiğim motora reklam yapıyorum. köyceğizde araba ve motor konusunda ne kadar kıl ve ne kadar titiz olduğumu bilenler biliyor.herhalde ondan.

Motosikleti
    keeway supershadow 250
    sevgili mes...............
    ben zaten illaki sen al demedim ki ;) birilerine artçı olayım dedim. ben uzun mesafe kullanamıyorum şu anda, zira karpal tünel sendromum var, uzun yolda inanılmaz el-bilek uyuşması yaşıyorum, riske girmenin alemi yok, ameliyat olayım ondan sonra değil honda beat, mobylet'le bile takılırım hem şu harley'de yer ayarlama işini de sevdim hani harleyci arkadaş her kimse, şimdiden rezervasyonumu saklı tutalım olmaz mı

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşım xeyna mt muğla'ya hoşgeldin. aynı duygularla beni karşılamıştın hatırlarsan. umarım kalıcı olursun.
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

Motosikleti
    keeway supershadow 250
    Alıntı racing iski adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım xeyna mt muğla'ya hoşgeldin. aynı duygularla beni karşılamıştın hatırlarsan. umarım kalıcı olursun.
    çok teşekkürler dostum, sanırım anımsıyorum burada da karşılaşmak güzel. ışık ve sevgiyle ve ailene selam

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    evet Muğla Mt bu haftasonu tatilimizi yaptık.herkes fikirlerini söylesin.kaplıca hariç yol yapalım...bu hafta gittiğimiz fethiye göcek ve katrancı oldukça güzeldi.banro ile köyceğizden yaklaşık 40 dk da fethiye ye girdik.bol virajlı bol çam lı bol deniz manzaralı bir yol.yeni açılan göcek tüneli çok işlevsel eski yola nazaran yaklaşık 20 dk kazandırıyor...
    isterseniz akşam kalmalı fikri de olabilir köyceğiz konaklamalı.cmrtsi akşamı kaplıca da olailir...heheh tam ütopya oldu ama neyse.a

bu haftaki katılımcılar barmaklarını kaldırsın

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Ben varım tabiki.Katrancıda şöyle bir mangal yakalım. Hem yol yapmış oluruz hemde mideyi doldururuz.

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    selim den de haber alalım bakalım bu haftaki durumu müsaade edeckmi??marmaris grubundan da haber alalım başka fikirleri yoksa

racing iski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı xeyna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler dostum, sanırım anımsıyorum burada da karşılaşmak güzel. ışık ve sevgiyle ve ailene selam
    izmir ve manisa grubundanım. iki grup arasında mekik dokuyorum anlayacağın. yolun düşerse hem izmire, hem de manisaya beklerim. sevgiler...
    YAŞAM SORGULANMAYACAK KADAR KISADIR!!!

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler