Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Muğla - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Keeway SuperShadow(250cc)
    Bir Fethiyeli olarak ben de yazılmak isterim. Ama ne yazık ki motoru Fethiyede kullanmıyacağım Fethiye dışında olucam.Ama plakam 48...
    Dört tekerin adı, iki tekerin tadı...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sahinbirinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 200
    Alıntı mgy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir Fethiyeli olarak ben de yazılmak isterim. Ama ne yazık ki motoru Fethiyede kullanmıyacağım Fethiye dışında olucam.Ama plakam 48...
    aramıza hoşgeldin.en yakın zamanda tanışmak dileklerimle.

dönünce resim atacağım diyerek söz vermiştim Muğla mt deki abilerime.ahanda resim .
    3 gündür izmirin ilçesi ve 2 yıl ünv okuduğum ödemiş ilçesine gittim.bozdağa ulaşmadan bir dağın tepesinde küçük bir krater gölü ve tesisler var.ödemiş e yaklaşık 25 km mesafede.dağların bir çoğu maki olmasına rağmen gölcük köyü cenneten bir köşe ve çam ağaçlarının arasında harika bir seyir zevki yaşatıyor.Bir gün yolunuz düşerse muhakkak gidin ve cenneten bir nefes çekin.uzun zamandan beri kafa dinlemek için gitmek istiyordum bu güne nasipmiş.yalnız gittiğimde hava -2C yi gösteriyordu.ilk işim antifiriz katmak oldu.

buda dağlardan bir manzara...

yalnız olduğumdan kendimi çekemedim.birde zamanım kısıtlıydı.buda bozdağ ancak bu seneki hava şartlarından dolayı kayak merlkezleri iş yapamıyor

buda satarken direkten dönen benim düldül...çok kahrımı çekti çok yol yaptı benimle.120.000 kmyi gördü artık...

tarihi düzeltmeyi unutmuşum 31.1.2007 yani bugün tarihli fotolar.

Bu haftaki gezi planımız ne arkadaşlar pazar günü için hava açık gösteriyor.Gelecekler barmak kaldırsın...
    Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...

Motosikleti
    Keeway SuperShadow(250cc)
    Teşekkürler sahinbirinci. İnşallah diyorum.
    Dört tekerin adı, iki tekerin tadı...

lordskeldan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    Ohoo ben uğramayalı yeni üyelerde gelmiş
    Arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz umarım en yakın gezide görüşürüz
    Tabi benim şu yoğunluk bi geçse
    Bu arada Barış abi yeni gelen herkes eklenmiş
    Ben hala listede deyilim valla kırıldım şimdi

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    yeni muğlalı üyelerimize hoşgeldiniz diyeyim tekrar...umarım sitede kalıcı olursunuz
    , yaptığımız organizasyonlarda sizleride aramızda görmek bize zevk verecektir.2 teker 4 teker hiç farketmez.bu tutkuyu içinde taşıayan herese kapımız açık.yaklaşık 3 ay olacak gezilere başlayalı ve her haftasonunda daha güzel sohbetler ve geziler düzenleniyor.

lord barış abi seni sevimiyor hee kanka!!!?? alacaktın hyosungu...ben alamıyorum zaten babamlar binemez ona.eğer hyosungu babam kullanırsa 40 ındaki azgın tekeye döner marmais bodrumdan gelmez valla barış abinin sitedeki fotolarını görse.ahhh ahh nasıl içim gidiyor bi bilsen.

bu arada cumartesi hava açık ama pazar yağmurlu arkadaşlar???plan varmı

banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz.Gezi organizasyonlarında aramızda görmek isteriz sizleri. Şahin resimler güzel çıkmış.Oralarda hava nasıl bilmiyorum ama burada tufan var.Dün akşamdan bu yana gök delindi adeta. Arkadaşlar Pazara yağış, Cumartesiye bulutlu hava ve kuvvetli poyraz var. Fikri olan ortaya çıksın.Bana her yol uyar.

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    can abi burada da aynı ancak ben artık meteorolojinin sitesine güvenmiyorum hep yalış tahmin....www.accuweather.com daha ii tutturuyor.yine pazar günü havanın durumuna bakar ona göre hareket ederiz.bende burada siyah bir Regal buldum alabilirsem düşüneceğim...yoksa ybr yada cbf 150 olacak sanırım.

abi akşamdan beri burada da aşırı bir yağmur var erken dönmekle iyi etmişim.yoksa şu anda gölcüğe kar yağıyormuş aşağı inemeyecektim.plan olarak ne yaparız bende bilmiyorum...

arkadaşlar 4000 ytl ye kadar motor arıyorum kulağınıza kaçarsa haber verin bi zahmet.o regal sordum 4850 dediler 4600 a düşürdük ama yinede çok.4850 vereceğime gider BBRR abinin hyo sunu alırım.ramzeyin chopper ına 4000ytl dediler olmadı cbf alacağım

Motosikleti
    Kanuni Seyhan 250C
    arkadaslar merhaba salı gunu ogleden sonra evım marmarıse gelmıs olucak (yakın arkadasları esya tasımaya beklerım ) su anda mudanyadayım mola verdım ve arkadaslara gecen pazar yaptıgımız resımlerı gostermeye calıstım ve bır adet bıle resım bulamadım sıkıntıya dustum sahın en gencı olarak sendemı bır ıkı fotograf koyamadın kardes neyse ben arabamla ctesı oglen marmarısteyım gorusuruz ve o guzelım fotograflardan bır kacını sıteye aktarırız ınsallah gorusmek uzere.......mehmet abımıze ozellıkle selamlar ve tskkurler

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    ahhh turgay abi gezi yazılarında resimlerimiz....muğla mt fırtıaya karşı diye başlık atmıştım

yarın için hava yağmurlu gözüküyor sabahki duruma göre plan yaparız

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet beyler yarın ne yapıyoz...
    sabah erken çıksak kahvaltı zırvasıyla vakit kaybetmeden direk kaplıcaya bıraksakmı bedeni...huzur dolsun beden

selim abicim listenin en üstüne bakmıyon tabi kendini sonlarda arıyon bulamıyon en yukarı bak
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    abi kahvaltı yapalımda bizde biraz yol yapalım daha iyi olmamı??nede olsa yakın mesafe ama can abiyle haberleştik hava durumunu almak için akşamüstü yağmur bekleniyor haberiniz olsun

kimseden ses soluk yok....neyse plan olursa ararsınız...

Motosikleti
    Meteoroloji yi şimdi aradım,yarın yağış beklemiyorlarmış!!!!! İnşallah dedikleri gibi olur. EEEe ne yapıyoruz.Termosta çay çantada poaça benden.

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    eywahhh abi yaaa ben motor felan bulmadım...daha plan falan yokki can abi bende bilmiyorum....bu hafta kimseden ses çıkmadı Barış abide kaplıca dedi ama oda öylece kaldı.murat abidende ses yok???selime sorayım.onuru aradım annesi ist dan gelecekmiş...

marmaris tayfası ne yapıyoruz bu hafta ses verin

selim senden RR dan in arada nete gir

can abi bu hafta iptal oldu galiba kimseden ses soluk çıkmıyor her neyse yapacak bir şey yok bu hafta oturalım o zaman

Motosikleti
    Art çı olursun şahin üzülme. Plan olmazsa yarın yine doğaçlama birşeyler yaparız. Biliyorsun ben plan yapsam ya gelemiyorum yada yağmur yağıyor

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    oke o zaman abi selimdende haber gelmedi biz ikimiz takılalım o zaman bende motoru alayım erken çıkmasakda olur o zaman

motoru ayarladım abi ben saat 10 uygunmu sana

Motosikleti
    Tamam Şahin saat 10 da köyceğizde herzamanki yerde

Motosikleti
    mondialkt125
    evet muğla civarından ben de varım merhaba
    hadi gülümse

Motosikleti
    KTM DUKE 200
    aramıza hoş geldin hacivat....selim not yazsana be yyaa geliyonmu efe sende....gelecekler barmak kaldırsın bekliyoruz

bu arada arkadaşlar kızmaca darılmaca olmasın ama ben haşatım yorgunluktan yatacağım.nede olsa ben kalktığım gibi geleceğim buluşma yerine 5 dk sürer....

lordskeldan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    Valla arkadaşlar kusura bakmayın şu aralar biraz meşgulüm
    Aile ve İş durumu biraz sakat
    Flama Projesi tam gaz devam ediyor biraz daha zaman gerekecek
    Benim cepte arızalandı zaten hurdaydı
    Anlicanız herşey şu aralar ters gidiyor
    Size iyi gezmeler en kısa zamanda görüşmek dileğiyle

nmurataydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Benelli TRK 502
    arkadaşlar saat 10.30 dan sonra müsaitim..hatta kahvaltı bile etmeden çıkıyorum...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler