Konuya uzun süredir yazılmamış ama bir şansımı deneyeyim... Marmaris'e yeni geldim, çevrem olmayınca sıkılıyorum akşamları müsait olan tanışmak isteyen varsa memnuniyet duyarım....
Konuya uzun süredir yazılmamış ama bir şansımı deneyeyim... Marmaris'e yeni geldim, çevrem olmayınca sıkılıyorum akşamları müsait olan tanışmak isteyen varsa memnuniyet duyarım....
Arkadaslar merhaba
Iztuzu plajina gelmek istiyorum.
Orada cadir kurabilecegim önerdiğiniz kamp alani var mi ?
Kadango Bende Marmarısteyim Aynen Motorsıkletımı Yenı Getırttım Çevre 0 Istersen Tanışalım Ustad r6 2005 Model
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:17 ----------
Ustad İletişime Geçelim Bir birimizle .
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:21 ----------
ARKADAŞLAR yok mu marmarısten kımse yahu varsa cevre edınmek ıstıyen marmarısten motorcu arakdaslar şu adresı facebookta aratsınlar benı eklesınler omeryalcn4763@gmail.com
Ben de Bodrum'dayım. Tek basıma motor sürmekten sıkıldım artık, tanısmak isterim burdan birileri var ise..
Marmaris'e tayinin çıktı. Sanırım bir ay içinde Marmaris'te ki görevime başlarım. Marmaris'te evlerin durumları motosiklet parketmek için uygun mu, şehir içinde motosiklet parkları var mı, Kaymakamlık civarında otomobil ve motosiklet için park durumları nasıl?
Kaymakamlik civarinda motosiklet park etmek biraz sikinti cikartabilir. Ancak armutalan ve beldibi gibi yerlerde park sikintisi yasayacaginizi dusunmuyorum.merkezdeki heryerde park sikintisi var
Kötekli'den selamlar
Bodrum ? Yokmu
Kimsecikler yok mu buralarda?
marmaris muğla mskü burada.
Allah kısmet ederse cuma günü bodruma motor almaya geleceğim.Mont almayı düşünüyorum önerdiğiniz bir bayi var mıdır.
Sessiz foruma ses verelim azicik. 10 gün oldu Marmaris, li olali, motor da nihayet ulaştı., buralarda olab arkadaslara selamlar. Uygun olanlarla görüşürüz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)